svi stripovi koji izlaze---oko 500 kuna plus svi oni koji mi nedostaju po kolekcijama i neki nenadani ---isto oko 500 kuna. ako nadem sveti graal još 750 kunaa izgleda da hocu
necu nista napisati, bojim se da ce mi zena ovo procitati
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
redovno kupujem zagore, ddogove, texa, KP, MV, stripoteka, OM/NE, albume koji izadu (ne sve), plus još pokoji album u zaostatku, plus nešto starih koji fale...dakle cca 300-400 kn
A ode jedno 100tinjak kn il vishe. Pasmaters kad vec radim onda se u svoje vrjeme osim racuna i hrane malo mogu i ovoj ovisnosti posvetit :P
-- "I think that it was purely because Superman and characters like that, they suddenly opened up this kind of wonderful dimension of the imagination that I had previously not had access to because these ideas were brilliantly stupid. I mean dogs with capes and Batman's dog had got a mask in case any of the other dogs recognized him" --Alan Moore
Ne znam koliko trošim u prosjeku, ali ovaj mjesec je bio posebno zahtjevan. Oko 300 Eura, a imam još dva tjedna da udvostrucim brojku, pogotovo buduci da me ovaj vikend ceka izlet u Italiju.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Maksimalno se trudim da ne pretjerujem ali svejedno mjesecno potrošim izmedu oko 60-ak eura s tim da stara izdanja ne kupujem(vjerojatno cu sad krenut sa MisterNO-om).
Pa lepo, odustaje se od kupovine svega ostalog i kupuju izdanja Belog puta. :)) Tako barem ja planiram.
Zagor je najveci gej!
Pa i ja sam tako neso planirao, ali oni Bernijevi albumi.... Ma dodjavola, dolazi mi drug iz Amerike 1. juna i moram da odvojima nekih 60-70 eura i za ono sto mi on donosi, ma totalno sam pukao. Da nemam da spremam ispite trazio bi posao kevem mi. Ali kako stavri stoje ostaje mi da igram kladionicu i molim boga da konacno nesto pogodim...
"Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi