Pozdrav! Ovo se nalazi na kraju Alan Forda br.98 izdavaca Borgis, a u sklopu je rubrike " Pisma" (davno to procitah, no sjetih se da bih mogao podijeliti) ;
Jedna citateljica , izmedu ostaloga, pita : 1. "Možete li mi reci kada je izašao prvi broj Alana Forda?" i 2. "Koliko je trobroja sveukupno izašlo?" Na to ce redakcija, tocnije "Vaš urednik" ; 1. "Nazalost ne, jer se to dogodilo davno "prije mene" ." 2. "Ne znam.Borgis nije izdavao trobroje."
evo ja sad to iso provjerit i je istina je...mozda se urednik ustao taj dan na ljevu nogu...ili mu se dogodilo nesto uzasno i onda uleti neka mala s glupim pitanjima pa joj za inat nije htio odgovorit
možda je samo urednik ljubomoran na kolicinu crnoga humora u stripu,da bi i on posegnuo za njom!-Šalim se! Vjerovatno je doticni urednik nezadovoljan svojim poslom i statusom.pa maltretira druge!
1. "Možete li mi reci kada je izašao prvi broj Alana Forda?" ONCE UPON A TIME IN A GALAXY FAR FAR AWAY...
2. "Koliko je trobroja sveukupno izašlo?" Zbroji sve brojeva koje smo izdali mi (jako važno- MI, samo MI) i podjeli sa tri. Vrlo jednostavno.
Napomena citateljima- ne dosadivati redakciji glupim pitanjima ili cemo dignuti cijenu sljedeceg broja (lošiji papir se podrazumjeva). :)))
Ako neznaju ili nece da znaju, kud su baš išli to objaviti...ili su se nadali da ce se ljudima svidjeti njihova izdanja zbog dobrih odgovora redakcije:))...