Author |
Topic |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 20/04/2005 : 19:39:06
|
Dekarice sreco, placem i ja... lele kakve rupe u obrazovanju ovih mladjih narastaja. Ovo je, blago chichi, CETVRTI Army of Darkness mini-serijal - Imali smo Boltonovu oficijalnu adaptaciju filma pa je Dynamite krajem prosle godine otkupio licencu na Army of Darknes i izbacio prvo Ashes to Ashes (gde se Ash jos jednom vraca u proslost da se zauvek ratosilja Necronomikona i, naravno, napravi jos vecu gomilu paradoks; Shop 'Til You Drop (Ash se fajta protiv Necronomicona u S-martovskoj sadasnjosti) i ovaj sada vs.Reanimator
Zakljucak: vikend je kljucan termin za nadoknadjivanje propustenog
/ Reason is always a kind of brute force / |
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Posted - 20/04/2005 : 19:47:46
|
-John Bolton, legenda
-Ashes to ashes
-Shop 'Til You Drop (Dead)
-Army of Darkness vs. Re-animator
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/04/2005 : 20:10:34
|
kao shto vetj rekoh gore "posle nedavne dve mini serije" i "napokon REDOVNA serija", sendi dusho:)pPPpppP a shto se boltona tiche sve je to krasno i lepo ali mene bash puno i ne interesuje DOSLOVNA adaptacija filma tako da sam je nonshalantno izbegao pomenuti.
ajm mejbi bed, bat aj fil...guuuuuuud:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Posted - 20/04/2005 : 20:20:22
|
Ah, opet to moje vertikalno citanje...
Bez obzira na info, nesto mi se ne cini da VS naslovi imaju potencijal za trajanje, bez obzira koliko regularni i unlimited na pocetku bili. Pre ce biti da ce se i ovo okrenuti na mini... no, zivi bili pa videli...
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/04/2005 : 20:29:27
|
prvo nam objasni shta mu dodje VS(visha sila, vatreni strelac, vishe sexa)... pa onda idemo dalje sa raspravom:))) a kad tu trichariju izbacimo iz misli onda se setimo star warsa dosadnih i ponadamo da tje chika ash i stripska mu inkarnacija itji u tom pravcu( ne po pitanju dosade vetj KOLICHINI i finansijskoj isplativosti:) pa mozda dochekamo i adventures of bubba hop tep, brisco county i jack of all trades minije - hu nouz!?:))) prvi AOD se poprilichno dobro prodao kolko se setjam. 24 na listi najbolje plasiranih taj mesec po diamondu a i ostali nikad nisu se spushtali ispod 50k. mada dok je ovih milijon varijanata ne bi ni smelo:)))) hedz ap!:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Posted - 20/04/2005 : 20:39:43
|
vs iliti versus... varijanta miksovanja franchiza koja u podvarijanti, kad su junaci oba naslova negativci moze biti monster miks, kao naprimer Freddy vs Jason, Aliens vs Predator. Ako se prisetimo glasina o Freddy vs Jason vs Ash (postoji cak gotov scenario na Bloody Disgusting.com) koji je propao kada je cika Reimi rekao historijsko NE onda je, cini mi se, jasno u kom pravcu ce ovo cudo ici
Prodaja? Who cares. Ovo je totalno fanovski koncept i vec mi se piski od nestrpljenja.. :)
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/04/2005 : 20:48:19
|
dis iz gona saund gej bat ajde da pishkimo zajedno!:)
a za VS samo jedna rech uputjena karakterizaciji moje nishtavne lichnosti - SLEPAC. ovr end aut.
....ali prvo www.bladidisgastingdotkom...:)
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/04/2005 : 21:03:51
|
shit...tarantino i petak trinaesti...kakav flesh jebote...tenks na linku peshchani...zlata vredan.
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/04/2005 : 22:55:57
|
tjah...zanimljivo zvuchi ali igrice sam zapustio kad su krenuli da ih postavljaju u chudne dimenzije i zahtevaju vishe od vozish skejt kupish votje i povrtje te ubijash gazdu na kraju nivoa:) valjda the dinamitashi odraditi i oficijalnu adaptaciju igrica za nas old skulere:))
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/04/2005 : 22:59:25
|
nego, jel znash ti neshto o ovom Chris Seaveru? naleteh na krvavoodvratno neki intervju sa njim te popis filmova i naslovi totalno rulaju: anal paprika!? mulva zombie ass kicker!/ total zakonchina se chini samo shto se to ne da nahvatati na netu. nashao sam ustvari mulvu ali mi to smrtno sporo ide....
|
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Posted - 21/04/2005 : 15:12:20
|
Never heard of that batchko...
Evo, ja navatao Anal Papriku pa cemo se razmeniti, ako cemu bude valjalo
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/04/2005 : 15:31:32
|
zemo. przim ti ja obetjani spejsd onda pa se eventualno vidimo za vikenad. naravno, u tom sluchaju - ne zaboravi da ponesesh anal(papriku:)))
|
|
|
Topic |
|