forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mini Strip-druženje u Splitu 23.04.2005.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/04/2005 : 00:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
Nema problema,ionako Renky-ja ceka 6 punih kutija stripova kod mene,
pa ce se naci jos mjesta i za 4 dilan doga
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/04/2005 : 00:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by BO

Nema problema,ionako Renky-ja ceka 6 punih kutija stripova kod mene,
pa ce se naci jos mjesta i za 4 dilan doga

Ne provociraj, znaš

Osim toga ja i neman više di s njima, samo ih ti skladišti. Doci cu s kombijem

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/04/2005 : 00:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by shminker

onaj drugi gol sudac definitivno nije smia priznat........

Ajde mi baš objasni zašto? Ali budi uvjerljiv

quote:
Originally posted by shminker
jeste sto fotkali,kad cete postat slike?

Ma jok, mi ti imamo fotografsko pamcenje

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/04/2005 : 00:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by sonjecka

Evo ja napokon upoznah ljude uzivo i dobijem stripice na dar:) Pozdrav.........nadam se da cete provesti zabavno poslijepodne!!!

Ma kakvi ljudi ...da nan nisi popravila prosjek, nas klošare bi izbacili vanka.

E da, i baš mi je drago da smo se upoznali. Puno uspjeha sa izložbom.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/04/2005 : 00:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

Ja sam upravo stigao kuci. Bilo je super.

Posto sam umoran,nemam vremena da nesto pisem sada, a zena ceka, dati cu sutra rezime na sve.

Neš virovat, od tvoje kuce do moje, 32 min. Uz dva cekanja na semaforima i zaustavljanjem na carini. Jebate, kako su me gledali, skoro ponoc, crno auto, moja vampirsko-neispavana faca, švercer i gotovo
Cak san stiga i bidat one aukcije

PS
Nikad nisan pri povratku sa utakmice prolazija kroz dvi države. Ovo je prvi put.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/04/2005 : 06:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
da,nije bilo loše,od slinih obaveza,ipak sam se uspio naci s forumašima,dobro smo se izlajali,najeli,uživali u pobjedi majstora s mora(shminkeru,drugi gol je redovita pojava u europskim ligama)...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 24/04/2005 : 10:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
steta sto ste to dan prije najavili!!
ja bas prolazio kroz split 23eg, sa povratka iz sirokog, a jos sam i sredio turu za zadar
e sto bi to bilo da sam zna kako ce se ekipa nac :)))))
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/04/2005 : 10:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by degman

steta sto ste to dan prije najavili!!
ja bas prolazio kroz split 23eg, sa povratka iz sirokog, a jos sam i sredio turu za zadar
e sto bi to bilo da sam zna kako ce se ekipa nac :)))))

jebi ga,za to je kriv malicius

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 24/04/2005 : 11:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Ma kakvi ljudi ...da nan nisi popravila prosjek, nas klošare bi izbacili vanka.

E da, i baš mi je drago da smo se upoznali. Puno uspjeha sa izložbom.

www.gradac.hr

he he, trebate mi nabavit jos zena, nije posteno 5 : 1 :) Kao Hajduk,heheh!

Izlozba prosla super, jest da su upilali sa govorom,al bar sam se nasmijala. Evo nekih radova:

St.George / Mothman

NLO

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 26/04/2005 : 15:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
Nakon silnih obaveza na poslu i kuci probacu napraviti osvrt na susret od subote i napisati par rijeci o tome kako nam je bilo,o cemu se govorilo etc...etc...

Prvu stvar koju cu kazati je da je ovo sve trebao Neven napisati ali je zakasnio i ja sam to napravio u zadnji tren.
Globinjo me vec okrivio za to,ali pokazacu ja njemuko je glavni

Tako je kako jest,o iducem susretu, ako bude prilike,biti ce obavijest na forumu barem pet dana prije.

Za sada dosta o tome,jer cu probati napraviti kratki rezime na sve:

Posao sam iz Ljubuskog prema Gracu u nekih 07,30h,tu sam se trebao sastati s Renky-jem i zajedno s njime poci prema Splitu.

Dolaskom do granicnog prijelaza,na moju srecu,zaboravio sam ponijeti osobnu iskaznicu po koju sam se morao vratiti nazad u Ljubuski.

Nakon toga,dolaskom ponovo do granicnog prijelaza,niko me nije zaustavio,apsurdno ali tako je to na balkanu.

Malo sam bio nervozan radi vracanja,ali nisam se dao prepustiti sujevjerju, inace je jutro bilo prelijepo,suncano,i znao sam da ce sve biti u najboljem redu.

Dolaskom u Gradac sastao sam se sa Renatom i nakon pregledanja poste koju sam primio kod njega (jer mi paketi dolaze na njegovu adresu),posli smo u njegovo "skladiste" stripova,gdje sam opet za sebe pronasao poneki strip.

Ima tu svega i svacega,od Lms i Zss,preko Stripoteka,SD i LU,svakoraznih stripova po vise kompleta,da ti se oci zavrte, da ne nabrajam vise jer vec mi je muka od same pomisli "pa kad cu ja jednom imati toliko stripova".

Nakon lagane price,i razgledavanja konacno smo krenuli, uz dogovor da cemo kavu popiti u Makarskoj,gdje cemo se probati naci sa Gastonom.

Nismo znali dali ce ici sa nama,jer je bio u poslu, i obavezama, ali iskreno smo se nadali da ce hoce.

Dolaskom u Makarsku,sjeli smo i uz kavicu smo nastavili razgovor o stripovima,zanimljivo nismo spomenuli nijednu "koku" koje su nam se muvale ispred nosa. Stripovi, stripovi i samo stripovi.

Gaston nam se javio, i izvinuo se sto ne moze ici, sto nam je tesko palo i bilo smo primorani tuzna srca krenuti dalje prepusteni sami sebi.

Nakon kave malo smo obisli jednu Tiskovu trgovinu gdje smo napravili "mali" racun kupujuci a sta drugo nego stripove.

Renky-jev Golf se vec do deset sati ujutro podosta napunio pa smo bili malo sumnjicavi gdje staviti ostale stripove.

Krenuli smo dalje.

Pomalo sam vec bio napet susretu sa kowalsky-m jer smo se planirali vec odavno upoznati, dogovor je bio doci u Zagreb,ali kako je on bio taj vikend u Splitu,a i meni blize,ispalo je savrseno da se nadjemo.

U medjuvremenu mi dolazi SMS (negdje oko 11,15) od njega "JESTE SE VI ORGANIZIRALI".

Ko jesmo se mi dogovorili a mi vec na korak do njega.Culi mu price.

Lagano oko 11,30 smo dosli u Split,gdje smo se uz poseban dogovor,nasli sa Nevenom.

Uslijedio je i taj trenutak upoznavanja, nakon cega smo izmjenili pozdrave i stripove naravno.Onda smo posli u jednu kavanu gdje smo nastavili pricu, tu nam se pridruzila sonjecka, Columbo i Toninho, i vec nas je vecina bila na okupu.

Kowalsky je od sonjecke dobio na poklon Soba sa sobom a ona za uzvrat je dobila stripove.Zadrzali smo se dobrih dva i pol sata,nakon cega smo se pozdravili sa mladom damom koja je morala ici zbog obaveza i uputili smo se do Columbova auta,izvrsiti primopredaju nekih stripova.

Medjutim, kod Columba se nadje i ponesto za kupiti,i nakon obavljene kupovine smo se pozdravili sa Toninhom,i uputili smo se na susret sa Globinjom.
Kowalsky je otisao na rucak kod majke a rekao nam se pridruziti poslije.

Na parkingu pored Hajdukova stadiona smo ja,Renky,Columbo sacekali Globinja i zajedno otisli na rucak.

Tu smo se zadrzali do cca 15,30h nakon cega nas je Globinjo napustio zbog popodnevnih obaveza.
Kad se dobro najedes nasladje je dobro zaspati,ali rekao je da ce nam se pridruziti na utakmici u 18,00h.
Kako bi on propustio Hajduka.

Poslije smo se ja i Columbo otisli u njegov stan,a Renky je otisao pokupiti kowalskog.U Columba sam uzeo sve pirate sto je imao,nakon cega smo se uputili na ugovoreno mjesto.

Columbo nas je tada ostavio zbog svojih obaveza,a nas trojica smo uzivali u popodnevnoj kavi, zeljno iscekujuci utakmicu.

Vrijeme je vrlo brzo proslo,tako da smo se oko 17,30h posli smo na stadion na Poljudu,gdje smo se sastali sa globinjom.

Utakmica je prosla u najboljem redu,i vec je bilo skoro 20,00h.
Planirali smo se jos malo druziti ali nas je gospodja od Globinja preduhitrila izjavom citiram Renky-ja "DOSTA MI JE ZAGORA I HAJDUKAAAA" pa je to palo u vodu.
Globinjo nas je napustio,pozdravili smo se i uputili u istu kavanu gdje smo se sastali kad smo stigli u Split.

Ostali smo nekih sat vremena,potom je moja gospodja pocela zvati, i pitati "Koliko si stripova sad kupio",i "Kad polazis" sto mi je bio signal da je i meni vrijeme da podjem.

Pozdravili smo se sa kowalskym,i dogovorili se da cemo se jos vise puta s naci u ovakvom ili slicnom okruzenju.

Potom smo krenuli putem Ljubuskog,stigli za nekih dva sata,ja sam otisao s vrecicama punih stripova,a Renky svojoj kuci.

Eto to bi bilo u kratkim crtama sve sta se dogadjalo u Subotu.

Volio bih da nas je bilo vise, ali kako kaze globinjo,ja sam kriv za to,trebalo je da na vrijeme obavijestim.

Drago mi je da sam upoznao sonjecku,a iznad svega kowalskog,da sam ponovo vidio ekipu sa druzenja iz Makarske od prosle godine,i da sam se obnovio sa stripovima.

Hola amigos

Edited by - Malicius on 26/04/2005 16:04:27
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 26/04/2005 : 15:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
da ti ne radiš u POI
jebate sve si od minute do minite zapamtio
što bi reka Kowalsky
NISAM KRIV ŠTO SAM POKUPIJA STRIPOVE OD KOLUMBA PRIJE TEBE
lipo je vidit Maliciusa o odijelu
pozdrav
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 26/04/2005 : 16:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
jbga kad se nismo slikali onda treba rijecima prenijet makar dio atmosfere da se zna...

Ah da,zaboravio sam reci da smo uz kavicu gledali Renky-jeve radove, i mogu reci iskreno mi se svidjelo i nadam se da ce covjek jednog dana uspjeti i naci mjesto svojim crtezima.

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/04/2005 : 21:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
eto, htio sam ja to sve napisat, al mi je malicius oteo post iz usta ;))

Bilo je dobro kao Helf bomboni.

kriv sam!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000