HEJ! DA, TI, MALI DECACE! NEMOJ BITI TUZAN! STA JE BILO?
RODITELJI TE GRDE STO NE UCIS? DEVOJKE TE ODBIJAJU ZATO STO MIRISES CUDNO? NEMAS DRUGOVE? IZBACEN SI IZ SKOLE?
E PA TVOJIM MUKAMA JE KRAJ!!!
BACI TE GLUPE KNJIGE! NEMOJ SE PRATI I DALJE! I DALJE POSTAVLJAJ PEDERSKA PITANJA MEDJU COOL DRUSTVOM! NASTAVI PSOVATI PROFESORKU BIOLOGIJE I PROGANJATI NJU I NJENU PORODICU!
JER...
KONACNO SE U PRODAJI NASAO NOVI BROJ TVOG OMILJENOG STIVA ZA CITANJE: NEPOBEDIVI / OKRUZEN MRTVIMA (odlican) 5!!!
TAKO JE! VISE TI NIKO NA SVETU NE TREBA! POZURI SAD DO TVOG STANDARDNOG POJILISTA DOBRIM STRIPOM I UZIVAJ! SAM!
kako volim kad izade neki novi strip! i da još nešto...kako sam se navukao na ovaj strip! Okružen mrtvima! je zakon! (ken2 hvala što si mi savjetovao da uzmem ovo)
Dekara ja propusto NEOM Br.4, a nema ga u Darkwoodu vise, pa aj ako ti je ostalo donesi jos koji broj za vikend....
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Darkwood je otkupio dovoljno komada, ali to drze u skladistu, a u radnji samo po jedan-dva primerka. Preporucujem ti da odes za koji dan, trebalo bi da dopune. A taman mozes i da kupis peti broj. ;)
Darkwood je otkupio dovoljno komada, ali to drze u skladistu, a u radnji samo po jedan-dva primerka. Preporucujem ti da odes za koji dan, trebalo bi da dopune. A taman mozes i da kupis peti broj. ;)
Zagor je najveci gej!
Svraticu u ponedeljeka, ne mogu preko vikenda, moram da idem u j...nu Vincu, mada nemam pojma sa cim kada je sutra j...ni maraton, a mozda naletim i na j...nog DD Br.6.
P.S. izvinjavam se sto psujem, ali ovo sa DD-om i maratonom me strasno potreslo
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
trebaš se bacit u reklamu i zgrnt hrpu para vec te vidim kako jednog dana šeceš Malibuom, a oko tebe najjebackije predstavnice svih rasa, dok neki tamo tipovi užurbano snimaju materijal za seriju Hollywoodski muškarci
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Pošto su i o cemu je to u stvari? (samo opcenito- spoiler free:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Idi na forum na stripovi.net, tamo sam vec objasnjavao Turbu, pa me mrzi ponovo inace oba kostaju 2eura. Zamisli oba stripa za samo 2 eura.
Dekara, pritegni malo Milana, vec tri broja uzastopce nema glavnog lika na naslovnoj.
xexe...verovatno zato shto sam ga ja gnjavio za #2 da rik bash i ne lichi na sebe pa je odluchio da mi vrati necrtanjem istoga:) ma koga briga sve dok ovako DOBRO izgledaju i dok imageovci se ne bune.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Pošto su i o cemu je to u stvari? (samo opcenito- spoiler free:))
dule imash ovde na sajtu(http://www.stripovi.com/lavirint.asp) i podsajtitj lavirinta gde mozesh prochitati malko i o samim stripovima te pogledati par privjuv tabli. ukoliko ti se to uzdojmi mislim da chika ACO ima prvih par brojeva na prodaju.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
nishta preterano...njakao sam se sa slanjem NeOma i (pre)slaganjem stripova tako da mi ode celo pre podne predvidjeno za odgovaranje na zaostalu poshtu. spremam se na posao sada tako da ne vredi ali vecheraske se javljam nema frke. mirza nije dlazio a i ako jeste nije se javljao dushmaninu. ja sam za svaki sluchaj ostavio ketpa kod miroslava u AFu pa kad stigne...
Jel prazan list u sredini umesto pinupova znak da je moj primerak kolekcionarski, te da tje dostitji neslutjenu vrendost u trenucima kada moji praunuci budu chitali stripove, ili su svi takvi? :)
Jel prazan list u sredini umesto pinupova znak da je moj primerak kolekcionarski, te da tje dostitji neslutjenu vrendost u trenucima kada moji praunuci budu chitali stripove, ili su svi takvi? :)
Kick You Down Like Gravity!
Moracu da te razocaram, ali i moj je takav.
Nemas beli list u sredini??? Hm, da se nije Dekara malo zajebao pa ubaci te bele listove, pa ih posle rucnu cepao???