Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 25/04/2005 : 14:18:00
|
quote: Originally posted by I like girlz
nat murdo
vidiš,meni je Murdo jedan od najboljih Zagorovih protivnika... nije suludi izumitelj,nije u prijateljstvu sa vanzemaljcima i kentaurima,nije ultra superjunak niti je carobnjak sa magicnim ocima.... |
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 25/04/2005 : 14:49:44
|
[quote]Originally posted by Maximuss
Napravljena je jos jedna specijalnija gdje je uhvati i ispece. :)
ma da!!!! E a kad je ispece shvati da je zapravo vegetarijanac i pokloni je macku silvestru da ne lovi vise jadnog Twettyaa onda je uletio Ross Geller i rekao da je to izumrla ptica pa su je preparirali za njegov Jurrasic park muzej!?!? Gledao sam taj specijal i ja! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 25/04/2005 : 14:58:50
|
quote: Originally posted by kico
nat murdo
vidiš,meni je Murdo jedan od najboljih Zagorovih protivnika... nije suludi izumitelj,nije u prijateljstvu sa vanzemaljcima i kentaurima,nije ultra superjunak niti je carobnjak sa magicnim ocima....
slažem se |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 26/04/2005 : 10:06:11
|
TORPEDO, naravno! Bez premca.
Ne znam da li bih tu uvrstila i BOb Rocka, koji je sjajan lik, i usprkos tome sto bi trebalo da je antipatican, ipak je sasvim dobar. |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 26/04/2005 : 13:54:56
|
quote: Originally posted by Bilja
Ne znam da li bih tu uvrstila i Bob Rocka, koji je sjajan lik, i usprkos tome sto bi trebalo da je antipatican, ipak je sasvim dobar.
On je ipak antiheroj a ne negativac. |
|
|
comic boy
Junior Member
Croatia
445 Posts
Member since 31/01/2005 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 26/04/2005 : 19:00:02
|
masters of the universe :)) i cijela galerija negativaca i "antiheroja" pod komandom skeletora, hordaka, kralja hisa... eh kad se sjetim tih bezbrižnih djecackih dana :) |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 26/04/2005 : 19:09:12
|
masters of the universe :)) i cijela galerija negativaca i "antiheroja" pod komandom skeletora, hordaka, kralja hisa... eh kad se sjetim tih bezbrižnih djecackih dana :)
Apsolutno podrzavam
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
http://alexdkh.blog.hr/ |
|
|
comic boy
Junior Member
Croatia
445 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 26/04/2005 : 21:36:08
|
quote: Originally posted by comic boy
Ako san ja dobro skužia taj masters of the univers je He-man
T O R C I D A
AHA
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
http://alexdkh.blog.hr/ |
|
|
comic boy
Junior Member
Croatia
445 Posts
|
shminker
Average Member
Croatia
526 Posts
Member since 06/01/2005 |
|
comic boy
Junior Member
Croatia
445 Posts
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Posted - 27/04/2005 : 00:54:39
|
[quote]Originally posted by comic boy
e što san taj film i crtic volia!koliko smo ja i brat njegovih figura imali...
aaa..ti lipi dani iz djetinjstvasjecam se totalne pomame za slicicama,crticem i masters figuricama..bila ih je hrpa!!!!! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 27/04/2005 : 01:32:09
|
da, da, he-man i gospodari svemira. nema cega nije bilo tu, od figurica, crtanih filmova, stripova, do pravog filma u kojem glumi dolph lundgren. svi smo bili ludi za tim. i dan danas cuvam sve figurice koje sam skupljao, ali sam pogubio dosta tih stripova. |
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Posted - 27/04/2005 : 10:33:43
|
da, da, he-man i gospodari svemira. nema cega nije bilo tu, od figurica, crtanih filmova, stripova, do pravog filma u kojem glumi dolph lundgren. svi smo bili ludi za tim. i dan danas cuvam sve figurice koje sam skupljao, ali sam pogubio dosta tih stripova.
imas doma figurice???sjecam se da sam ja bio od onih koji su imali samo false jer su originali bili samopo free shopovimaali sam se ipak dokopao do originalnog pantora...pa onog battle cat i Zoar carobnice...e njih imam jos danas ostalo je vec komposta film je bio takvo sranje da ga se ne zelim sjecati...volio bi ponovo pogledat crtice ali cuo sam da su sad noviji potpuno drugacijeg izgleda...FACELIFTING??? |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 27/04/2005 : 15:17:14
|
quote: Originally posted by Witchblade
Jest, postoji jedna epizoda u kojoj Will E. Coyote pobijedi Road Runner-a, napravljena je posebno radi toga. Nakon sto ga uhvati, podigne znak na kojem pise "Eto, htjeli ste da ga uhvatim... a sto da sad radim s njim?", a RR za to vrijeme zbrise
"You gotta add it up * Day after day * I get angry and I will say That the day is in my sight * When I take a bow and say goodnight"
Zar nije prica da su je napravili specijalno za Michael Jacksona? Ako tni to nije istina ode i taj jedini razlog za simpatiju prema njemu
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war |
|
|
comic boy
Junior Member
Croatia
445 Posts
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 27/04/2005 : 16:13:10
|
quote: Originally posted by dveki11
da, da, he-man i gospodari svemira. nema cega nije bilo tu, od figurica, crtanih filmova, stripova, do pravog filma u kojem glumi dolph lundgren. svi smo bili ludi za tim. i dan danas cuvam sve figurice koje sam skupljao, ali sam pogubio dosta tih stripova.
imas doma figurice???sjecam se da sam ja bio od onih koji su imali samo false jer su originali bili samopo free shopovimaali sam se ipak dokopao do originalnog pantora...pa onog battle cat i Zoar carobnice...e njih imam jos danas ostalo je vec komposta film je bio takvo sranje da ga se ne zelim sjecati...volio bi ponovo pogledat crtice ali cuo sam da su sad noviji potpuno drugacijeg izgleda...FACELIFTING???
pa da, u pocetku je bilo teško doci do orginala jer su bili samo u nekim free shopovima i bili su jako skupi, cak i za ondašnje prilike, ali malo po malo, nabavio sam i neke orginale, pored onih "dupljaka". poslije ovih da kažem klasicnih, pojavila se i tzv. "nova generacija" "masters of the univerese", potpuno im je bio izmijenjen fizicki dizajn, ali i te sam kupovao i što je zanimljivo nije bilo dupljaka uopce od te nove generacije. kod nas su, kao specijalno izdanje "politikinog zabavnika", izlazili americki ("marvel") stripovi "masters of the universe", da bi kasnije u PZ-u poceli izdavat njemacke verzije stripa "masters of the universe" i to je sve završilo u decembru '90-te. |
|
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Brandy Jim
Average Member
Croatia
545 Posts
Member since 04/10/2004 |
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Posted - 27/04/2005 : 23:27:44
|
quote: Originally posted by dveki11
imas doma figurice???sjecam se da sam ja bio od onih koji su imali samo false jer su originali bili samopo free shopovimaali sam se ipak dokopao do originalnog pantora...pa onog battle cat i Zoar carobnice...e njih imam jos danas ostalo je vec komposta film je bio takvo sranje da ga se ne zelim sjecati...volio bi ponovo pogledat crtice ali cuo sam da su sad noviji potpuno drugacijeg izgleda...FACELIFTING???
pa da, u pocetku je bilo teško doci do orginala jer su bili samo u nekim free shopovima i bili su jako skupi, cak i za ondašnje prilike, ali malo po malo, nabavio sam i neke orginale, pored onih "dupljaka". poslije ovih da kažem klasicnih, pojavila se i tzv. "nova generacija" "masters of the univerese", potpuno im je bio izmijenjen fizicki dizajn, ali i te sam kupovao i što je zanimljivo nije bilo dupljaka uopce od te nove generacije. kod nas su, kao specijalno izdanje "politikinog zabavnika", izlazili americki ("marvel") stripovi "masters of the universe", da bi kasnije u PZ-u poceli izdavat njemacke verzije stripa "masters of the universe" i to je sve završilo u decembru '90-te.
ajde malo po webu ako ti se da ..ima i treca generracija mastersa koja je jako dobra za razliku od druge generacije koja me bas i nije odusevila...ali ove nove figurice su izasle prije 3 godine i MRAK su...iako originalne prve su bile najpopularnije |
|
|
Topic |
|