forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nepobedivi/Okružen mrtvima vol 5 u Hrvatskoj
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 07/05/2005 : 10:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by Blek Stena

Sad mi je jasno zašto Dekara svo vrijeme govori da ce Nepobedivi da nadjjaca OM! Ova petica je baš dobra! Malo sam je poredio sa ovom našom petnaestogodišnjom istorijom od 1990. naovamo. Mene je tako povukla! Glupi ratovi, bez smisla, bez pravog razloga. Nikom nije važno zašto, vec samo je bitno da se MLATI! I onda dode pravi covjek (Nepobedivi) i riješi stvar razgovorom i dogovorom. Takav i nama treba :) Stvarno dobra epizoda, a još je i duhovita. Nadam se da i u buducnosti ima slicnih epizoda.
OM malo pocinje da smara. Samo se MLATE :)
Dekara,želim ti da istraješ u ovom istorijskom poduhvatu i da tvoj rat i borba ne budu uzaludni! A mislim da nisu, jer imaju PRAVI RAZLOG ;)

Heh to sam i ja zakljucio, ali posle br.4 iako mi je u prva 3 OM bio 5 puta bolji

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 07/05/2005 : 12:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
Malu zamerku bih uputio autoru naslovne strane za OM, jer po meni u pitanju jedan ogroman spojler! Shame on him!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 07/05/2005 : 17:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
drago mi je da sve vishe ljudi uvidja biser koji nepobedivi predstavlja na bilo kojoj ali u ovom sluchaju superherojskoj strip sceni. ono shto je interesantno je da se vetjina ljudi kojima sam davao originalne brojeve navlachila na nepobedivog bash sa peticom i izgleda da je i ovde takav sluchaj shto mozemo zahvaliti i prevodiocu kowalskom koji se potrudio da sve to lepo zvuchi i u prepevu na srBskohrvatski te mu na tome josh jedared `fala!
samo da prezivimo do sedmice. tu tje verujem svi uvideti koliko je nepobedivi ustvari dobar te originalan te nepredvidljiv te zabavan strip. avgust je mesec promene - ne propustite:))))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000