Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/05/2005 : 06:52:40
|
quote: Originally posted by Dado Dogovaramo se, jedino se dvoumimo gdje da mene smjestimo kod nasih ili kod njihovih navijaca. kod GC navijaca, a igrali smo 1:1...
da se nisi usudio ici medu naše,ti ajde na tribinu s white angelsimau biti,najbolje je da ostaneš ispred stadiona i slušaš
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 04/05/2005 : 13:55:48
|
joj.....kad vidim na "pretraživacu" koliko starih epizoda (Asterixov zabavnik, Biser strip, Panorama i sl.) još nisam procitao.....da bar berni krene na stare epizode..... |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 04/05/2005 : 20:49:32
|
quote: Originally posted by nenno
joj.....kad vidim na "pretraživacu" koliko starih epizoda (Asterixov zabavnik, Biser strip, Panorama i sl.) još nisam procitao.....da bar berni krene na stare epizode.....
eh da ne krene....
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Dole Bonelli, ziveli ameri!!! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 05/05/2005 : 00:34:50
|
pomalo,pomalo...vidiš da Lucky ide po cetiri godišnje...nije ni to loša kombinacija za objavljivanje.Ima nade za nas koji cekamo stare epizode... |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 05/05/2005 : 03:08:13
|
quote: Originally posted by kico
pomalo,pomalo...vidiš da Lucky ide po cetiri godišnje...nije ni to loša kombinacija za objavljivanje.Ima nade za nas koji cekamo stare epizode...
Pa to nema nikakvog smisla, mislim ja volim Talicnog, ali svaka ta stara epizoda je obljavljena najmanje po dvaputa do sad, pa kako mislite da se na trzistu pojavi nesto novo kad stalno trazite samo starudije????
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 05/05/2005 : 14:11:26
|
Pa za dve godine ako nastavi ovim tempom sigurno ce morati da se predje na stare epizode jer vise nece biti novih. Lepo bi bilo da se objave one stare samo Morrisove epizode jer ih maltene niko nije citao. Ili to ili da se predje na La-jav-ka.
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 05/05/2005 : 18:36:14
|
quote: Originally posted by kico
La-jav-ko je Rin Tin Tin?
Pa da, u politikinim izdanjima. Ili Ran Tam Plan ili tako nekako u originalu.
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 05/05/2005 : 19:16:46
|
quote: Originally posted by johnhartson
Pa za dve godine ako nastavi ovim tempom sigurno ce morati da se predje na stare epizode jer vise nece biti novih. Lepo bi bilo da se objave one stare samo Morrisove epizode jer ih maltene niko nije citao. Ili to ili da se predje na La-jav-ka.
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war
pa kako nije, pa poliika je izbacila pre 10-ak godina prvih 36 epizoda, ako se ne varam
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 05/05/2005 : 21:56:44
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
quote: Originally posted by johnhartson
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war
pa kako nije, pa poliika je izbacila pre 10-ak godina prvih 36 epizoda, ako se ne varam
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Varas se. Politika je izbacila samo epizode koje je pisao Goscinny (od albuma 11 pa na gore, dokle su stigli) + epizodu broj 9 (cini mi se) "pruga kroz preriju" koja spada medju prvih 10 albuma koje je kompletno odradio Morris. Secam se da sam negde video broj 7 (Doksija) i broj 8 (Dugonju) ali ostale epizode iz tog perioda su mi manje vise nepoznate.
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 27/07/2005 : 11:34:45
|
Od ovih ne-Goscinnyevih koje je izdao Bookglobe donekele su mi osmijeh izmamili samo "Prorok" i "Marcel Dalton"; sve ostalo je uglavnom liseno kvalitetnog humora. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 02/08/2006 : 15:26:16
|
Dobra mi je ova Nordmannova prica 'Legenda zapada'. Fina satira na racun fenomena 'celebrities' i medija koji ih proizvode (Tomislave Židace i slicni, prepoznali biste se!:) |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6183 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 02/08/2006 : 16:18:20
|
Od Bookglobeovih najviše mi se svidio SLikar koji me je stvarno dobro nasmijao te Lijepa provincija(zbog crteža),dok su ostali ipak dosta lošiji nego stari Goscinnyjevi.Medutim,meni je puno bolje da se izaju još neobjavljeni pa makar oni bili za klasu lošiji.Za Goscinnyjeve ce još biti vremena.
Bond.James Bond. |
|
|
Topic |
|