forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVI Lucky Luke
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2005 : 06:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dado
Dogovaramo se, jedino se dvoumimo gdje da mene smjestimo kod nasih ili kod njihovih navijaca.
kod GC navijaca, a igrali smo 1:1...

da se nisi usudio ici medu naše,ti ajde na tribinu s white angelsimau biti,najbolje je da ostaneš ispred stadiona i slušaš

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 04/05/2005 : 13:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
joj.....kad vidim na "pretraživacu" koliko starih epizoda (Asterixov zabavnik, Biser strip, Panorama i sl.) još nisam procitao.....da bar berni krene na stare epizode.....
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 04/05/2005 : 20:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

joj.....kad vidim na "pretraživacu" koliko starih epizoda (Asterixov zabavnik, Biser strip, Panorama i sl.) još nisam procitao.....da bar berni krene na stare epizode.....

eh da ne krene....

Dole Bonelli, ziveli ameri!!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/05/2005 : 00:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
pomalo,pomalo...vidiš da Lucky ide po cetiri godišnje...nije ni to loša kombinacija za objavljivanje.Ima nade za nas koji cekamo stare epizode...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 03:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by kico

pomalo,pomalo...vidiš da Lucky ide po cetiri godišnje...nije ni to loša kombinacija za objavljivanje.Ima nade za nas koji cekamo stare epizode...

Pa to nema nikakvog smisla, mislim ja volim Talicnog, ali svaka ta stara epizoda je obljavljena najmanje po dvaputa do sad, pa kako mislite da se na trzistu pojavi nesto novo kad stalno trazite samo starudije????

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 05/05/2005 : 14:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Pa za dve godine ako nastavi ovim tempom sigurno ce morati da se predje na stare epizode jer vise nece biti novih. Lepo bi bilo da se objave one stare samo Morrisove epizode jer ih maltene niko nije citao.
Ili to ili da se predje na La-jav-ka.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/05/2005 : 18:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
La-jav-ko je Rin Tin Tin?
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 05/05/2005 : 18:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:
Originally posted by kico

La-jav-ko je Rin Tin Tin?

Pa da, u politikinim izdanjima.
Ili Ran Tam Plan ili tako nekako u originalu.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 19:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

Pa za dve godine ako nastavi ovim tempom sigurno ce morati da se predje na stare epizode jer vise nece biti novih. Lepo bi bilo da se objave one stare samo Morrisove epizode jer ih maltene niko nije citao.

pa kako nije, pa poliika je izbacila pre 10-ak godina prvih 36 epizoda, ako se ne varam

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 05/05/2005 : 21:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:
Originally posted by johnhartson

pa kako nije, pa poliika je izbacila pre 10-ak godina prvih 36 epizoda, ako se ne varam

Varas se. Politika je izbacila samo epizode koje je pisao Goscinny (od albuma 11 pa na gore, dokle su stigli) + epizodu broj 9 (cini mi se) "pruga kroz preriju" koja spada medju prvih 10 albuma koje je kompletno odradio Morris. Secam se da sam negde video broj 7 (Doksija) i broj 8 (Dugonju) ali ostale epizode iz tog perioda su mi manje vise nepoznate.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/07/2005 : 11:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Od ovih ne-Goscinnyevih koje je izdao Bookglobe donekele su mi osmijeh izmamili samo "Prorok" i "Marcel Dalton"; sve ostalo je uglavnom liseno kvalitetnog humora.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/08/2006 : 15:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Dobra mi je ova Nordmannova prica 'Legenda zapada'. Fina satira na racun fenomena 'celebrities' i medija koji ih proizvode (Tomislave Židace i slicni, prepoznali biste se!:)
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6183 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 02/08/2006 : 16:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Od Bookglobeovih najviše mi se svidio SLikar koji me je stvarno dobro nasmijao te Lijepa provincija(zbog crteža),dok su ostali ipak dosta lošiji nego stari Goscinnyjevi.Medutim,meni je puno bolje da se izaju još neobjavljeni pa makar oni bili za klasu lošiji.Za Goscinnyjeve ce još biti vremena.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000