Author |
Topic  |
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 05/05/2005 : 15:59:11
|
za hrvate nishta ne pishe u svetoj sektashkoj knjizi vegetarijanstva!:))) *mljac*
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/05/2005 : 20:42:00
|
A zato se onaj debeli na temerinskoj pijaci uvijek smješka i oblizuje kada naidem kupiti Nasilje u Darkvudu za 20 dinara, a pronadem gomilu starih šarafa i komada od telefona. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/05/2005 : 21:32:52
|
master obi-van vidim da poznajete i najdublje tajne novosadskog strip trzista. koliko cesto zalazite u ove krajeve? cinjenica sto ne nalazite vrednih stripova ovde mene ne cudi jer znam vise ljudi koji svakog dana od ranog jutra obilaze sva mesta i kupe sve sto se pojavi.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:39:16
|
quote: Originally posted by Obi-wan
A zato se onaj debeli na temerinskoj pijaci uvijek smješka i oblizuje kada naidem kupiti Nasilje u Darkvudu za 20 dinara, a pronadem gomilu starih šarafa i komada od telefona.
Izaci na Temerinsku sa namerom da nadjes Nasilje u Darkvudu je isto kao traziti tartufe po bulevaru. A da moras biti ranoranilac to stoji-mnogo nas ima covece |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 05/05/2005 : 21:44:41
|
quote: Originally posted by sdragan@
A zato se onaj debeli na temerinskoj pijaci uvijek smješka i oblizuje kada naidem kupiti Nasilje u Darkvudu za 20 dinara, a pronadem gomilu starih šarafa i komada od telefona.
Izaci na Temerinsku sa namerom da nadjes Nasilje u Darkvudu je isto kao traziti tartufe po bulevaru. A da moras biti ranoranilac to stoji-mnogo nas ima covece
zar i ti, sdragane?! ja sam u poslednje vreme primetio da je stravicna guzva u sesnaestercu.
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:51:21
|
quote: Originally posted by marlowe
quote: Originally posted by sdragan@
[quote]Originally posted by Obi-wan
Izaci na Temerinsku sa namerom da nadjes Nasilje u Darkvudu je isto kao traziti tartufe po bulevaru. A da moras biti ranoranilac to stoji-mnogo nas ima covece
zar i ti, sdragane?! ja sam u poslednje vreme primetio da je stravicna guzva u sesnaestercu.
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:43:50
|
master obi-van vidim da poznajete i najdublje tajne novosadskog strip trzista. koliko cesto zalazite u ove krajeve? cinjenica sto ne nalazite vrednih stripova ovde mene ne cudi jer znam vise ljudi koji svakog dana od ranog jutra obilaze sva mesta i kupe sve sto se pojavi.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Bio sam ja i medu prvima na toj pijaci, ali ne nadoh blago. I vidio sam te koji obilaze rano sva mjesta u potrazi za raznim itemima. Onako fino obuceni u ciste bijele majcice i košuljice baš su odudarali od ostatka temerinske pijace. Za pronaci Nasilje u Darkvudu na toj pijaci mora se doci još ranije - negdje oko 1970 i neke. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:49:00
|
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
Bio sam ja i medu prvima na toj pijaci, ali ne nadoh blago. I vidio sam te koji obilaze rano sva mjesta u potrazi za raznim itemima. Onako fino obuceni u ciste bijele majcice i košuljice baš su odudarali od ostatka temerinske pijace. Za pronaci Nasilje u Darkvudu na toj pijaci mora se doci još ranije - negdje oko 1970 i neke.
brate, jave se jednom kad dolazis u ns pa cu ti pricati sta se sve jos moze naci ovde.
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
|
Topic  |
|