Author |
Topic  |
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 14/06/2005 : 11:47:18
|
Da, talijanski ce ostati jedna opcija.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 14/06/2005 : 17:00:09
|
koda je ucenje talijanskog rijesenje za strip scenu u nas...bah! to je samo druga opcija...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 14/06/2005 : 17:03:49
|
Kad vec kod nas Nathan šteka sa izlaženjem, uzdam da ce ovaj ceški izdavac "Novy komiks" izdržati što dulje u izdavanju Nathana, Dylana...
you candy perfume girl |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 14/06/2005 : 17:25:47
|
quote: Originally posted by kiky
Kad vec kod nas Nathan šteka sa izlaženjem, uzdam da ce ovaj ceški izdavac "Novy komiks" izdržati što dulje u izdavanju Nathana, Dylana...
you candy perfume girl
Zar nisu cesi išli nekim paradoksalnim redoslijedom epizoda? Ili sam ja nešto pobrkao.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 14/06/2005 : 19:40:44
|
Ovako su cesi do sada izdali Nathana;
# 1 vampyrus (talijanski vampyrus #26) # 2 experiment (tal. le belve #111) # 3 flashpoint (tal. flashpoint #113) # 4 vyšši vrstva (tal. alfa finanza #114)
No, ovaj cetvrti broj je kasnio 4 mjeseca (trebao izaci u veljaci, a izašao u svibnju)... uh, cini se da i tamo Nathan šteka. :(
you candy perfume girl |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 14/06/2005 : 20:26:46
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by dcopic
Pa DD Extra vec svi ionako imamo u Dnevnikovim izdanjima. Dobro, reci cete da su ta izdanja bila loše kvalitete, s cime se potpuno slažem, a i ja naravno kupujem DD Extra. Nadao sam se lijepom kvalitetnom kompletu po numeraciji identicnom s orginalima, a kad ono, preskocene su (silom prilika) neke epizode. Sada mi je postalo svejedno kada i kako izlazi DD Extra, jer bez tih epizoda to više nije to. Kada bih mogao, odmah bih ukinuo DD Extra ako bi to spasilo npr Texa i Nathana.
>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<<
DDE se ocigledno bolje prodaje od Texa i NN. Bi li ga ti ukinuo?? A ima ljudi kojima je rat unistio sve, tako da sam i sam izgubio sve stripove tokom rata a medju njima i DD Dnevnik. Vidis meni treba DDE iako i u Austriji imam oko 20ak DD Dnevnik. Uostalom zar nije blesavo svakodnevno pisati postove tipa: neka Berni ukine ovo pa ce mu ovo ici bolje, kao da ce Berni uraditi ono sto mu mi kazemo.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
Ma to je samo obicna rasprava. Berni sam najbolje zna što mu se isplati objavljivati i u kojem ritmu. Naravno da ne bih ukinuo niti jedan strip, pa tako niti DDE, ali govorili smo hipotetski. Nikome ne škodi!
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 15/06/2005 : 00:58:55
|
pa moj sejo, niko ovdje ne zna šta ce i kako ce berni uraditi, nego jednostavno iznosimo svi svoja razmišljanja i videnja cijele situacije, a s druge strane, isto tako mislim da bi ti ubjedljivo bio na prvom mjestu u takmicenju ko ce biti bernijev najbolji advokat na ovom forumu.  |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 15/06/2005 : 06:26:15
|
quote: Originally posted by I like girlz
pa moj sejo, niko ovdje ne zna šta ce i kako ce berni uraditi, nego jednostavno iznosimo svi svoja razmišljanja i videnja cijele situacije, a s druge strane, isto tako mislim da bi ti ubjedljivo bio na prvom mjestu u takmicenju ko ce biti bernijev najbolji advokat na ovom forumu. 
Eh, citaj moje postove od prije godinu, dvije pa ces vidjeti ko je bio njegov najzesci kriticar. Daleko sam od toga da budem njegov advokat, ali su mi neke stvari postale jasnije tako da sve ovo gledam drugacije. Jedino sto se Berniju moze zamjeriti je njegov odnos (ako uopste postoji) prema nama, te ignorisanje korisnih savjeta (npr. da ne pise vidi tutto zagor br. xy nego da napise vidi zagor extra br. taj i taj). I nista vise! Sto se tice ritma izdavanja, tu sam 1000 % ubijedjen da Berni radi ono sto je najbolje.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 16/06/2005 : 01:28:49
|
quote: Originally posted by kiky
Ovako su cesi do sada izdali Nathana;
# 1 vampyrus (talijanski vampyrus #26) # 2 experiment (tal. le belve #111) # 3 flashpoint (tal. flashpoint #113) # 4 vyšši vrstva (tal. alfa finanza #114)
No, ovaj cetvrti broj je kasnio 4 mjeseca (trebao izaci u veljaci, a izašao u svibnju)... uh, cini se da i tamo Nathan šteka. :(
you candy perfume girl
primljeno na znanje...i ja sam se zacudio tom redoslijedu...kod Dylana je barem objavljena prva epizoda pa su prešli na brojeve iznad 200,a kod Nevera je najcudniji redoslijed... |
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 16/06/2005 : 03:12:59
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Jedino sto se Berniju moze zamjeriti je njegov odnos (ako uopste postoji) prema nama, te ignorisanje korisnih savjeta (npr. da ne pise vidi tutto zagor br. xy nego da napise vidi zagor extra br. taj i taj). I nista vise! Sto se tice ritma izdavanja, tu sam 1000 % ubijedjen da Berni radi ono sto je najbolje.
Potpisujem!
I'll be normal when I'm dead! |
 |
|
Topic  |
|