forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NN na izdisaju?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/06/2005 : 11:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

Ljudi, uplatite tecaj Talijanskog.

** Thommo was here! **

jedino riješenje za sve nas....
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 01/06/2005 : 12:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
ja rekoh svoje..ak mi ukine NNa ja ne kupujem vise ni DDa,ionak mi Dylan postao dosadan u zadnje vrijeme...

jedino mozd katkad kupim MMa,makar bum mu mozd i to uskratil...;)

svaka cast Berniju na izdatom,ali oduvijek se ne slazem s tim nacinom izdavanja i to je to...
a i nikako se ne slazem s njegovim pristupom trzistu i obavjescivanju...nit reklamira stripove ikako,nit obavjestava kupce na ikakav nacin...a znamo da je za uspjeh proizvoda uvijek bitna reklama i komunikacija s kupcem...to su postulati poduzetnistva...a Berni ih ignorira,zato mu i ide lose vec ovih 5 godina...

i nikako da se opameti,poslusa neciji savjet...malo je po meni puno tvrdoglav...

a mozd Bern ukine izdavanje NNa prek Ludensa a pocne prek StripAgenta,ocito mu je to nekako povoljnije...sto se vidi iz primjera Mnoa i MMa...

neznam,neznam...
znam sam da sam razocaran...

Westax,svidja mi se ideja prazasicivanja Zagorom,hehe...e to je ideja proizasla iz prave ironije naseg trzista....

ma neznam,eto gledam i na kioscima...ma i oni su krivi...stripovi sjede uvijek na zadnjim policama,ljudi ni neznaju da ih mogu kupit,meni uvijek neugodno svaki put pitat:'jel mozd izasao novi NN?',osjecam se blesavo...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/06/2005 : 12:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Berniju ide lose u zadnjih 5 godina? Pa da mu ide lose ne bi prosle godine poceo sa objavljivanjem MM, MNo-a, AF Klasik i mnogobrojnih albuma.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/06/2005 : 12:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

...a Berni ih ignorira,zato mu i ide lose vec ovih 5 godina...

Odkud to da mu ide lose? Pa, da mu ide lose zar mislis da bi opstao 5 godina?

Zagor je najveci gej!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/06/2005 : 12:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Moze se covjek slozit s tobom .

No, mi ionako nista ne znamo. Kaze nam se nista, pa tako negde lutamo u magli. Iz meseca u mesec.

Kad ce Nathan?
Hoce li?
Ukinut je?
Ne prodaje se?
Slabo se prodaje?
A zasto?
Kako moze Mr.No, a ne Nat?
Na 2 ili 3 meseca?
Specijal?
Jos nema Nathana?
A Bernard?
Postoji on zapravo?

No, kako stoje stvari, Bern je vec prije puno vremena skuzio ovaj posao. "Sta bude i kad bude, bit ce ili mozda i nece! O tome jedino nikome ni rjeci, jer ionako nema smisla".

Bernard postaje legenda, rekoh vam ja to vec . I mi ga svi volimo.
Manje vise .

Jack the Black.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 01/06/2005 : 12:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
ma mislih lose u nekim poljima...

pa narav da mu nejde lose kad ima 3 izdavaca pod svojom palicom...

al ide mu lose s bonelijem...ocito mu samo Zagor donosi plus i to je to...

a mike zbog ovog sto si naveo..pa bas mi i nije neka legenda...
vise mi je neozbiljan

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/06/2005 : 22:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

al ide mu lose s bonelijem...ocito mu samo Zagor donosi plus i to je to...

Cinjenica je da se Zagor najbolje prodaje, ali to ne znaci da ostali serijali ne donose kintu, jer da se nesto ne isplati, siguran sam da Bernard ne bi to izdavao dalje. A izdaje.

Zagor je najveci gej!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 01/06/2005 : 22:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
To sto nema nikakvih informacija i mene malo nervira.
Ne kazem da se treba nesto strasno reklamirati, ali barem bi mogao ovdje na forumu javiti kada je nesto otislo u tisak.
Mala reklama Berniju, a mala reklama i sajtu.
Uz svu tehniku i tehnologiju, ja i dalje secem po kioscima i gledam sto je izaslo kao prije 20 godina.
Dosta tuzno.

I'll be normal when I'm dead!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/06/2005 : 22:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Pa i prošla dva broja smo cekali oko tri mjeseca, znaci mogao bi izaci za tjedan-dva.

>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<<
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 01/06/2005 : 23:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

Ljudi, uplatite tecaj Talijanskog.

** Thommo was here! **

jedino riješenje za sve nas....

Pošto su giganti i redovni NN talijanski?

Jel' bio neko možda skoro u "Non solo libri"?

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 02/06/2005 : 15:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
U NSL-u su giganti 2 do 4 eura. Dylanovi i Natanovi.

Texovih nema ispod 5. Dobro ocuvani su 10 i više. Znaju što valja! :)

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 02/06/2005 : 18:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:

U NSL-u su giganti 2 do 4 eura. Dylanovi i Natanovi.

Kolko je to veliko- tj. po cemu je gigansko: po velicini, broju stranica? I koliko ih ima (za sada)...

to e to

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2005 : 06:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A4 format, 220 - 290 strana, u zavisnoti od broja, devet Nathana, deset Martija, (beše?) 14 Dylana.

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 03/06/2005 : 09:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

A4 format, 220 - 290 strana, u zavisnoti od broja, devet Nathana, deset Martija, (beše?) 14 Dylana.

Ma 'ko bi drugi sve znao o NN-u:))...

(Vidiš da ti je uspjelo napisati jedan spoiler free post o NN:)))

to e to

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 08/06/2005 : 19:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
šta je više s nathana, jel iko išao do MC-a?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/06/2005 : 19:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ja uvijek pogledam njihovu stranicu, jer su mi rekli da sve što dobiju, u roku od 12 sati stave na internet.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/06/2005 : 19:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
evo je edvin javio da nema više nijedan strip do kraja mjeseca...
nemoguce mi to djeluje....zar nas ne ocekuje ovaj mjesec još NN ili Tex,Spider-man i X-men,AF klasik?
Zar se šesti mjesec nije uvijek pohvalio dobrim izborom na kiosku,kakav novi specijal ili bogomdani maxi?
Vjerujem u dezinformaciju...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/06/2005 : 19:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Texa nema skoro dva mjeseca, a Nathana puna tri?!? Specijalci su prošle godine izašli preko ljeta.
Valjda ce biti nešto i ove godine!

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 08/06/2005 : 20:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

nemoguce mi to djeluje....zar nas ne ocekuje ovaj mjesec još NN ili Tex,Spider-man i X-men,AF klasik?
Zar se šesti mjesec nije uvijek pohvalio dobrim izborom na kiosku,kakav novi specijal ili bogomdani maxi?

To sam i ja cuo al nisam htio prvi javiti tu "prekrasnu" vijest za sve one koji vole NN-a, Tex-a, MNo-a i MM-a. Iako moram priznati da i mene cudi da nece izaci barem DD specijal ili Zagor maxi.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/06/2005 : 21:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Evo pogledao sam neke datume od prošle godine:
Zagor Specijal 24.06
DD Specijal 8.07
Zagor Maxi 22.07
NN Specijal 29.07
Znaci, valjda ce izaci još nešto ove godine, s obzirom da su "Vitezovi grala" izašli prije mjesec dana!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/06/2005 : 22:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by dule_car

(Vidiš da ti je uspjelo napisati jedan spoiler free post o NN:)))

Teške su to muke bile! ;)

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 09/06/2005 : 06:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

To sam i ja cuo al nisam htio prvi javiti tu "prekrasnu" vijest za sve one koji vole NN-a, Tex-a, MNo-a i MM-a. Iako moram priznati da i mene cudi da nece izaci barem DD specijal ili Zagor maxi.

Izaci ce DD specijalac i Zagor maxi koliko mi je poznato.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/06/2005 : 00:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
kada bi nam bernie ponudio izbor da ostanu nathan i tex, a da "žrtvena janjad" ukidanja budu zagor extra i DD extra, da li bi vi pristali na to?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 12/06/2005 : 01:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ja bih odmah na to pristao!
Pogotovo ako bi zadržali njhov ritam izlaženja!

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 12/06/2005 : 04:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
Je li vise riknuo taj Nathan?

Hocemo i Tex-a pokopati sa njim?

I'll be normal when I'm dead!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000