Author |
Topic |
desperado
Average Member
802 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 10/05/2005 : 18:15:46
|
Anblvbl! Ej, braco, ko ce od vas da mi postane glavni snabdevac MNOa? Ajde, ne pitam za cenu.
Svaka cast, kapa dole. Pitanje: Zar se prva epizoda ne zove Mister No?
Grozni ispravljac gresaka |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 10/05/2005 : 18:54:31
|
E ovo moram da nabavim! ZIVJELA MAKEDONIJA!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 10/05/2005 : 19:06:57
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Eto Sejo sad Brni vise ne mora ni da ga izdaje kad ce mekedonci za 20 godina da ga sitgnu. Dakle Berniju je krajnje vreme da se preorjentise na Lazarusa!!!!!
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 10/05/2005 : 19:10:48
|
quote: Originally posted by Aco
Sejo,budi bez brige-nabavicu ti ja ovo.
Bond.James Bond.
Hvala jarane! Ja cu ti pogledati ono kada se vratim iz BIH!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 10/05/2005 : 19:11:32
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Eto Sejo sad Brni vise ne mora ni da ga izdaje kad ce mekedonci za 20 godina da ga sitgnu. Dakle Berniju je krajnje vreme da se preorjentise na Lazarusa!!!!!
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Berniju je drazi Jerry nego Larry!
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 10/05/2005 : 19:13:25
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Berniju je drazi Jerry nego Larry!
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Posted - 10/05/2005 : 19:31:35
|
A ja baš mislio krenuti u nabavku Dnevnikovih izdanje..ovo je tu negdje što se kvalitete tice ali osjetno jeftinije.Nadam se da nece puci nakon par brojeva.
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 10/05/2005 19:32:29 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/05/2005 : 01:00:27
|
quote: Originally posted by Aco Nadam se da nece puci nakon par brojeva.
nadajmo se...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 11/05/2005 : 09:07:23
|
quote: Originally posted by Aco
Sejo,budi bez brige-nabavicu ti ja ovo.
e, ako ti se da- i meni bi trebalo (naravno:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/05/2005 : 14:35:16
|
vidi stvarno iznenadenje...covjek bi ocekivao Dylana,kad ono Mister No!Svaka cast,makedonci,pocela je konkurencija Zagoru! pitanje:-jel izlazi tjedno kao Zagor ili...? |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 11/05/2005 : 15:21:47
|
quote: Originally posted by kico
vidi stvarno iznenadenje...covjek bi ocekivao Dylana,kad ono Mister No!Svaka cast,makedonci,pocela je konkurencija Zagoru! pitanje:-jel izlazi tjedno kao Zagor ili...?
Konkurencija Zagoru? pošto je na cirilici u Hrvatskoj teško.... |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 11/05/2005 : 15:34:38
|
vidi stvarno iznenadenje...covjek bi ocekivao Dylana,kad ono Mister No!Svaka cast,makedonci,pocela je konkurencija Zagoru! pitanje:-jel izlazi tjedno kao Zagor ili...?
Makedonci imaju ukusa (ovdje ne mislim na Zagora )
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 11/05/2005 : 15:38:07
|
Naslovnica ima retro-look (citaj ZS). Steta sto je na Makedonskom (pretpostavljam), ovdje u Hr bi dobro dosao Extra Mister No.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/05/2005 : 18:47:25
|
nabaviti ovo je cisto kolekcionarski... ko voli Mister Noa,naravno da ce se potruditi oko toga,znao on cirilicu i makedonski ili ne.Nešto onako kako globinjo nabavlja makedonske Zagore. i slažem se da bi Mister No extra u Hrvatskoj jako dobro došao.Vjerovatno i prošao... |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 11/05/2005 : 19:19:30
|
A da nije ovo mozda neka fotomontaza????????/ U moj grad takvo nesto nema,a i sken mi nekako nije u redu. Sa strane u zutom delu treba da pise jos nesto. Sporedite zagorov sken pa cete videti. Prevod nije tacan. Umesto diamantska treba da bude dijamantska a umesto klopka bi trebalo da bude stapica ili zamka.
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
desperado
Average Member
802 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 11/05/2005 : 22:45:31
|
quote: Originally posted by desperado
Sedam i i se parshuvam, Dali e ova mozhno???
eh dragi moji!!! kako vec stoji u quote. ja se samo pitam dali ovo bi mogao da se desi!? u sto i ja tesko da povjerujem!!! pa sam na kratko sanjao otvoreni ociju!
zao mije onih sa slabim srcem!!! Ziva bila Makedonija!!!
Mirupafshim!!! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 11/05/2005 : 23:25:29
|
nabaviti ovo je cisto kolekcionarski... Nešto onako kako globinjo nabavlja makedonske Zagore.
Aha...dok mu žena ne sazna ž
Vec ga vidin kako objašnjava...ali draga, ovo je cijena u denarima a ne u kunama. To je otprilike 40 lipa.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 12/05/2005 : 08:32:52
|
nabaviti ovo je cisto kolekcionarski... ko voli Mister Noa,naravno da ce se potruditi oko toga,znao on cirilicu i makedonski ili ne.Nešto onako kako globinjo nabavlja makedonske Zagore. i slažem se da bi Mister No extra u Hrvatskoj jako dobro došao.Vjerovatno i prošao...
Makedoncima svakako dobra vijest. Blago njima. Ali, onaj tko voli Mister No-a, a nezadovoljan je Dnevnikom, prije bi trebao nabaviti originale iz Italije nego reprint iz Makedonije.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 12/05/2005 : 08:54:05
|
quote: Originally posted by JORGE
E šteta jebga! Znam citati cirilicu ali neznam makedonski. Inace bilo bi genijalno nabavljati ovo.
Ma daj, pa ni ja neznam makedonski, pa idem na princip usporedbe sa slo/hrv/srb- u slucaju da baš nešto ne razumijem... A sad pošto je rijec o Zagoru (posebno ranom)- koliko intiligentni su ti dijalozi, da bi ih stvarno bilo teško razumjeti...(Zagora bi mogao na Swahiliju razumjet) Baš sam poceo citati jedan kad Ciko ude u kafana:)) i konobar mu kaže (približno:)): Ne daeme veresija na skitnici... Comprendo?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
Topic |
|