Author |
Topic |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 10/05/2005 : 19:31:00
|
link na linkove ti je ostao lokalni sa tvog kompa (C://......)
inace, da ne ispadne da samo gnjavim - sve pet za intervju. pravi covjek i prava pitanja! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 10/05/2005 : 19:56:38
|
quote: Originally posted by jurica
Sredeno. Btw, ne gnjaviš - baš suprotno, dobro mi dode jedan watchman koji pazi na moje propuste.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 10/05/2005 : 19:58:34
|
quote: Originally posted by Damjan
Nakon prvog tromjesecja na Internetu, Pupafix (www.zid.hr/strip) je doživio nekoliko koncepcijskih promjena. Više o svemu na samoj stranici.
Pored toga, stavio sam online i intervju sa Robertom Solanovicem (hvala, Bob!) a najkasnije sutra uvece na sajtu ce biti predstavljena i dva nova strip autora, jedna kanadanka i jedan poljak.
Komentari su, naravno, dobrodošli. www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Super vijesti! Promijeni i na ostalim stranicama meni, a ne samo na home stranici (sparivanje rubrika Aktuelno i intervjui). Srecnooooo!
http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 10/05/2005 : 20:25:33
|
Nakon prvog tromjesecja na Internetu, Pupafix (www.zid.hr/strip) je doživio nekoliko koncepcijskih promjena. Više o svemu na samoj stranici.
Pored toga, stavio sam online i intervju sa Robertom Solanovicem (hvala, Bob!) a najkasnije sutra uvece na sajtu ce biti predstavljena i dva nova strip autora, jedna kanadanka i jedan poljak.
Komentari su, naravno, dobrodošli.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Lijepo , drago mi je ...
"Velikodušnost bez premca"
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 10/05/2005 : 20:37:41
|
Sredeno. Btw, ne gnjaviš - baš suprotno, dobro mi dode jedan watchman koji pazi na moje propuste.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Nije. Samo se otvara NATRAG u najnovijem tekstu, dok u ostalima ne radi. Stavise, ne radi ni link za intervju sa Markosom, cccc, a ovde se reklamiras Ajde, ispravi to
Grozni ispravljac gresaka |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 11/05/2005 : 12:32:37
|
To mi je najbolji dio kod njegovog sitea - intervjui!!!!! Dobra pitanja dobri odgovori...svaki citam sa zanimanjem (makar ih ima dva)
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 11/05/2005 : 14:38:28
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Nije. Samo se otvara NATRAG u najnovijem tekstu, dok u ostalima ne radi. Stavise, ne radi ni link za intervju sa Markosom, cccc, a ovde se reklamiras Ajde, ispravi to
Grozni ispravljac gresaka
K vragu, to se dogada jer ucim raditi sajt u hodu. Mislim da bi sada sve trebalo biti ok, ali ako netko nabasa na kakvu grešku, vicite.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 11/05/2005 : 14:45:23
|
Pretpostavljam da vas zanimaju novosti vezane uz sajt, pa da prekopiram post sa foruma Udruge ZZ (www.zid.hr/forum). Pitanja su postavili Blek Stena i Maki.
Hoce li biti novih predstavljanja u rubrici Strip Autori?
Hoce. Ovih dana dodajem dva nova imena - Cindy A. Joubert, sa kojom sam u kontaktu duže vrijeme, i jednog poljaka sa kojim pak u kontaktu nikada i nisam bio, ali bih svakako želio skrenuti pažnju na njegove radove. Ako uspijem covjeku uci u trag, pokušat cu dogovoriti i intervju. Nadalje, moram reci da je odaziv mladih autora slab, ali javio se izvjesni F. Štraka, ciji mail medutim ne funkcionira, pa sa njime ne mogu dogovoriti detalje. Momak radi zanimljive stripove, medutim... dok mu mail ne proradi ništa od toga, buduci da je poslao vrlo male skenove svojih stripova koji mi ne odgovaraju cisto zbog dimenzija.
Koliko planiraš još napraviti intervjua s nekima?
Evo, dodao sam Roberta Solanovica. U planu je još jedan intervju. Buduci da sam praznovjeran po tom pitanju, ne bih govorio o imenima, ali detalji su vec dogovoreni a pitanja poslana, i cim covjek odgovori, stavit cu i to online. Evo i mali hint pa mozgajte o kome se radi: KVADRAT. Nije teško, zar ne?
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 12/05/2005 : 09:27:43
|
quote: Originally posted by mcn
> Nadalje, moram reci da je odaziv mladih autora slab, ali javio se >izvjesni F. Štraka
Franja SStraka, ako je rijecc o istome ccovjeku, ima jedno dvaput tvoje godine...:)
mcn
www.darkomacan.com se radi! *** Q STRIP 7 je na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com (trenutaccno pauzira) i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Hehehe! U cvetu mladosti, dakle
"You gotta add it up * Day after day * I get angry and I will say That the day is in my sight * When I take a bow and say goodnight" |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 12/05/2005 : 11:24:07
|
quote: Originally posted by mcn
> Nadalje, moram reci da je odaziv mladih autora slab, ali javio se >izvjesni F. Štraka
Franja SStraka, ako je rijecc o istome ccovjeku, ima jedno dvaput tvoje godine...:)
mcn
Ja sam, prema crtezima, zakljucio da bi mogao biti talentirani srednjoškolac.
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 12/05/2005 : 12:07:05
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by mcn
mcn
--------------------------------------------------------------------------------
Ja sam, prema crtezima, zakljucio da bi mogao biti talentirani srednjoškolac -------------------------------------------------------------------------------- Mislim da si taj komentar mogao zadrzzati za sebe...
http://www.stripovi.com/sivigrad.asp |
|
|
tom1979
Junior Member
Croatia
348 Posts
Member since 04/02/2005 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 12/05/2005 : 14:56:05
|
quote: Originally posted by Rico
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by mcn
mcn
--------------------------------------------------------------------------------
Ja sam, prema crtezima, zakljucio da bi mogao biti talentirani srednjoškolac -------------------------------------------------------------------------------- Mislim da si taj komentar mogao zadrzzati za sebe...
http://www.stripovi.com/sivigrad.asp
Da, vjerojatno si u pravu. Ali, kada se covjek tih godina javi na poziv mladim autorima, bez ikakvih podataka (samo crteži u zip fajlu) i bez kontakt adrese, onda je stvar u startu nekako blesava, zar ne?
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 12/05/2005 : 14:59:34
|
Btw, dodao sam Cindy u rubriku "Stripovi i strip autori". Znam, obecao sam da ce biti online još jucer, kao i Tomasz Piorunowski, ali pritegao me Senka sa (opravdanim) kritikama tehnicke prirode, pa sam izgubio dosta vremena korigirajuci te stvari. :P
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 12/05/2005 : 15:18:11
|
Dobar intervju,sve pet!
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
|
|
Topic |
|