forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bernie predstavlja: Vitezovi grala – ZAGOR SPEC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 15/05/2005 : 11:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by wanderer
jel se to radi o nekom piratu ili necem drugom? da je izasao, vjerojatno ga ne bi propustio na kioscima!

pirat...

iako je pirat, jako jako dobro je napravljen, neznam kako to izgleda na papiru,ali prema skenu radi se o piratu cija se kvaliteta moze mjeriti s nekim izdavackim kucama, pa cak i nadilazi njihove uratke :)

I'll tell you the TRUTH:
'Your SOUL will BURN in
the LAKE of FIRE !!!'
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 15/05/2005 : 11:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Wahoomi

quote:
Originally posted by I like girlz

kako bi vi rangirali po kvaliteti price one zagor spec. koje je izdao ludens? naravno oni koji su procitali svih pet koje je ludens objavio.

1. Vitezovi Grala
2. Nulta godina Darkwooda
3. Andeo smrti
4. Kineska sekta
5. Moj prijatelj Jim Gitara

1.Vitezovi grala
2.nulta godina darkwoda
3.moj prijatelj gitara jim
4.andjeo smrti i kineska sekta

I'll tell you the TRUTH:
'Your SOUL will BURN in
the LAKE of FIRE !!!'
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/05/2005 : 11:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
procitao sam tog novog specjalca i za mene je sasvim ok. Možda je to prica za još više stranica....maxi recimo
sve u svemu vrlo dobro.
a sada ---Avantura u Kanadi!
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/05/2005 : 12:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Ne zelis Avanturu u Kanadi.

Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor!
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 15/05/2005 : 13:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
citas mu misli?

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/05/2005 : 13:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Citam Avanturu u Kanadi. Jednom i nikad vise. ;-)

Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2005 : 13:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Mislim da Moj prijatelj Guitara Jim ne bi smjeli miješati sa ostalim specijalcima. Ipak je ono redovna epizoda, samo u boji i još ktome je dosta starijeg datuma...

1.Vitezovi grala
2.Andeo smrti
3.nulta godina darkwoda
4.Kineska sekta

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/05/2005 : 15:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

Ne zelis Avanturu u Kanadi.

ipak je želim. želim imati sve epizode i ova je sada na redu
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/05/2005 : 18:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

Citam Avanturu u Kanadi. Jednom i nikad vise. ;-)

šta je to tako loše u toj epizodi?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2005 : 22:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Kužiš, tu ti je mnogo snegova pa zna biti hladno, mislim tamo u Kanadi i Zagor mora nosit duge hlace i debeli kaput... I tako ti svi oni mladici koji vole pratiti Zagorovu sirovu muskulaturu u pokretu, nažalost, gube tu satisfakciju. Kratke hlacice, majicica, to da ali Kanada! Fuj!

That was his power...
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 15/05/2005 : 23:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
:-) Ma prica je losa, a i crtez mi nije sjeo.

Go to Top of Page

AZ
Average Member

Croatia
742 Posts

Member since 05/01/2002

Posted - 16/05/2005 : 00:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send AZ a Private Message
Nisu slucajno izabrani Englezi kao predstavnici templara.
Nakon pogroma u Francuskoj templari koji su se spasili otisli su
na upravo britanski otok i tamo su nasli utociste. Sto se poslije dogadjalo s njima ne zna se tocno, vjerojatno su se rasprsili u vise celija. A to je ukomponirano i u sam strip(Percy Knight to rekao).
Nije nelogicno, onda nije bilo mobitela da se koordiniraju.
Cini mi se da su se scenaristi stavili pa su prebrali literaturu o templarima, a koliko je ta literatura fikcija to je druga stvar.
Prica izgleda nedoreceno jer bi im trebalo puno vise od jedne strip epizode da objasne sve aspekte tadasnjih dogadjanja.
Sam strip mi nije nesto iako tema ima potencijal.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/05/2005 : 01:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Kužiš, tu ti je mnogo snegova pa zna biti hladno, mislim tamo u Kanadi i Zagor mora nosit duge hlace i debeli kaput... I tako ti svi oni mladici koji vole pratiti Zagorovu sirovu muskulaturu u pokretu, nažalost, gube tu satisfakciju. Kratke hlacice, majicica, to da ali Kanada! Fuj!

That was his power...

znaci zagora i kompaniju usred kanadske mecave i snijegom i ledom okovanih prostranstava autori nacrtali u tipicnoj majici kratkih rukava. pihhh, toliko puta videna nelogicnost. jeli to sve što ne valja u toj prici ili ima još?
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 16/05/2005 : 04:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Mislim da Moj prijatelj Guitara Jim ne bi smjeli miješati sa ostalim specijalcima. Ipak je ono redovna epizoda, samo u boji i još ktome je dosta starijeg datuma...

Slažem se s tobom u vezi te epizode u boji, ali Ludens je to objavio kao specijalno izdanje, iako mu je mjesto u Extra seriji. I like girlz je postavio pitanje da napravimo poredak pet specijalaca u Ludensovom izdanju, a medu njima je i ta epizoda. Sjecam se da je i Dnevnik imao obicaj objavljivati reprinte kao specijalne brojeve, a ustvari je objavio samo 2 prava specijalca. Meni sve to toliko ne smeta samo neka izlazi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000