Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/05/2005 : 09:23:25
|
quote: Originally posted by vladimir
Ovaaaaj, Torque, ti si to - prepisao??? Svaka cast, javi se, castim te pivom i cevapima :) Ma, tekst je korektan, nista vise od toga. Markos, ti si pristojan gospodin.
Je, nema sta, covjek se zaista potrudio i prepisao, svaka mu cast! Ma tekst je i vise nego ok, nije to stvar pristojnosti, nego realnosti. S obzirom na to kojoj je publici namijenjen i da su to dnevne novine, on je upravo onakav kakav treba biti. I hvala Bogu da se o stripu konacno pocinje pisati malo vise i malo cesce i da to rade ljudi koji zaista vole strip a i znaju pisati. Zato, bravo Vlado!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3994 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
vladimir
New Member
Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 00:23:00
|
Prvo najvjerojatnije Zezelj, sa "Small hands". Ja sam oduvijek Zezelja pusio, on je dokaz da strip moze biti i - poezija. Ne bi se oni u JL sjetili njega, da nije na nekom strip-siteu u Americi preporuka mjeseca, pa eto, kao, mogli bi i mi imati (zvuci strashno, al tako stvari funkcioniraju). Eh da, Lucky Lukea cemo iza, a inace od izdavaca cujem super-vijesti, da konacno nesto napisem a da nije reciklaza (pun mi je qrac klasika :)) Nebojsa mi je sapnuo da bi trebao i "Blacksad" da se pojavi tamo na jesen, valjda, znate kako je to, nikad se ne zna. Mljac. Q. Bas pricam uredniku kako je ovaj zadnji broj super i da je to zapravo nevjerojatno da kod nas izlazi tako dobar strip MAGAZIN, koji je kao forma, prakticki, rijedak. A o Q-u ne bih previse pisao, nego bih intervjuirao Macana najradje. No, o tom potom. Da ne trcim pred rudo. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3994 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 21/05/2005 : 22:25:37
|
quote: Originally posted by TORQUE
Danas gledo film iz videoteke i na njemu reklama Uskoro na DVD-u Blueberry!! Glavne uloge:Vincent Cassel "Blueberry" i Michael Madsen "Blount" Reklama je obecavajuca!
www.blueberry-lefilm.com
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?#
Ali film je ocajan, ja nisam izdrzao pogledati do kraja. Osim imena ima malo slicnosti sa stripom - Blueberry ovdje uopce nije konjicki porucnik niti ex-porucnik, ubaceni su i elementi fantasticnog kojih u stripu, koliko ja znam, nema, a sama radnja je tesko pratljivo i nepovezano sranje. Strip poput Blueberrya zasluzio je bolju ekranizaciju - trebalo je scenarij napraviti prema prvim epizodama (Fort Navajo, Grmljavina na Zapadu...) ili prema sagi o konfederalnom zlatu pa da ispadne dobar vestern, a ne nesto sto pokusava kompilirati epizodu Covjek sa srebrnom zvijezdom (Blueberry je u filmu serif) sa Rudnikom izgubljenog Nijemca (potraga za zlatom na indijanskom teritoriju) i dodati tome motive natprirodnog, uz nimalo namjere da se licnost Bluberrya prikaze onakvom kakvu ju je Charlier ostvario. Jako, jako lose. |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 21/05/2005 : 22:50:31
|
Uredan seksualni zivot ipak ne pretvara covjeka u poslusnog i zadovoljnog konzumenta svega sto mu se servira. Ne kazem da se film nekomu ne moze svidjeti (iako tesko mogu zamisliti bilo koga da bas uziva u njemu), ali tkogod da je citao i volio strip zgrazat ce se nad ovim filmom. |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Posted - 21/05/2005 : 23:33:22
|
quote: Originally posted by zosko
imam film na dvd-u i nista mu ne fali. ko voli vestern i redovno seksa moze uzivati u filmu.
Znaci uživat cu u filmu
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?# |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 22/05/2005 : 10:12:50
|
quote: Originally posted by zosko
zgrazati, mozda jer nije platio porez??? placas li ti porez, a?
Ajde, okani me se vise, frustrirani starce! Sto uostalom radis subotom u 11 navecer na "s.somu na kojemu su idioti koji vise na netu 18 sati dnevno" kako si to simpaticno rekao na jednom drugom internetskom forumu o stripovima? I da, placam poreze, ako ne sve (jer studiram) a ono neposredne poreze poput pdv-a. Odjebi vise od komntiranja mojih postova, jer vidim da ti je cilj samo prostacki i plitko provocirati a ne raspravljati o temi.
|
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 22/05/2005 : 10:33:55
|
quote: Originally posted by vladimir
Eh da, Lucky Lukea cemo iza, a inace od izdavaca cujem super-vijesti, da konacno nesto napisem a da nije reciklaza (pun mi je qrac klasika :)) Nebojsa mi je sapnuo da bi trebao i "Blacksad" da se pojavi tamo na jesen, valjda, znate kako je to, nikad se ne zna. Mljac.
Uh, Blacksad, fenomenano nacrtano i bojeno. nadam se da ulaze u neki strani tiraz da se zadrzi kvalitet stampe. Sigurno proverena vest??? |
|
|
Topic |
|