Author |
Topic |
Vladan
New Member
Serbia
109 Posts
Member since 19/04/2005 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Kornboy
Senior Member
Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 12/05/2005 : 23:08:21
|
Pojavljivao se tamo negdje 1989. ili 1990. u Mikijevom Zabavniku... Predobre epizode, imho :)
|Herbert West has a good head on his shoulders...| |and another one on his desk.| |
|
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Wahoomi
Average Member
Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 13/05/2005 : 11:41:12
|
Davno je to bilo, ali ostalo je sjecanje negdje u dnu memorije. Ali da me ubiješ ne mogu se sjetiti o cemu se radilo u tim epizodama, sjecam se samo Crne Mrlje. |
|
|
miha
Advanced Member
3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 13/05/2005 : 15:42:22
|
U prvoj epizodi sa Crnom Mrljom iz 1935 (engl. Phantom Blot) radi se o kradi serije fotoaparata, ciju zagonetku rešava Miki. Kad na kraju te price vidimo Mrlju bez maske, vidimo da je sa onim tankim brcicama taj surovi misteriozni Mikijev neprijatelj karikatura Waltera Disneya licno. |
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 13/05/2005 : 15:53:04
|
Vidim da se na ovakve topike obicno odazove ista ekipa nostalgicara.
U svakom slucaju bilo je dosta Crne Mrlje u Mikijevom zabavniku i epizode su uvek bile OK. |
|
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
|
SANdMAN
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 13/05/2005 : 17:06:31
|
Ovo verovatno nikad nije objavljeno kod nas: Disneyev elseworld u kome je Crna Mrlja dobricina superheroj, BLOTMAN
/ Reason is always a kind of brute force / |
|
|
Vladan
New Member
Serbia
109 Posts
Posted - 13/05/2005 : 17:30:26
|
quote: Originally posted by miha
U prvoj epizodi sa Crnom Mrljom iz 1935 (engl. Phantom Blot) radi se o kradi serije fotoaparata, ciju zagonetku rešava Miki. Kad na kraju te price vidimo Mrlju bez maske, vidimo da je sa onim tankim brcicama taj surovi misteriozni Mikijev neprijatelj karikatura Waltera Disneya licno.
Ti si Miha ziva enciklopedija Mikija Setio sam se nekih epizoda Mikija u kojima je glavni epizodista neki konj, filmska zvezda. Da ne znas mozda ime tom konju? |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 13/05/2005 : 20:54:45
|
crna mrlja mi je bio legendaran.jedna od najboljih epizoda mi je ona kad su u egiptu i kad trebaju prenijeti sfingu jer je popustila brana,a onda crna mrlja zamijeni plan gradnje i naprave umjesto sfinge njegov lik takodje mi je dobra ona na akropolju kad se fajtaju s kipovima.
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Posted - 13/05/2005 : 22:52:22
|
prvi puta sam se ja susreo sa crnom mrljom u jednoj ogromnoj knjigi-stripu koju mi je kupijo stric negdje 1984 god tvrde korice mislim da je bilo preko 400 stranica stripa u njoj bili su to najljepsi dani moga djetinjstva skolska godina je u to vrijeme bila upravo zavrsila a meni stigla posta tj paket .....ahhh kada se sjetim knjiga je bila velicine skoro neke manje aktovke i bila mi je najdraza;-) nisam se od nje odvajao dok je nisam procitao.citao sam je cak i vise puta neke najdraze epizode,dali se ko ovog sjeca???jel jos ko posjedovao ovu knjigu? kasnije mi ju je odnijo rodjak na citanje kada sam ja malo odrastao pa je kod njega i ostala,sjecam se jedne price iz nje kada je stiglo kao neko dijete urodjenik mikiju mausu stalno je govorilo "vopa dopa uum totta" ;-) te je zavrsilo negdje u nekom hotelu gdje je smazalo neku tortu ili slicno pravilo je mikiju mnogo problema!!
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 14/05/2005 : 15:42:11
|
marti da se slucajno u toj knjizi ne nalazi i jedna epizoda u kojoj se paja & co penju na neku planinu(ili je mozda miki & co) i tamo sretnu neke ogromne orlove? rijec je o dosta dugim pricama a ne onako kratkim kao u zabavnicima.
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/05/2005 : 22:09:46
|
quote: Originally posted by marti
prvi puta sam se ja susreo sa crnom mrljom u jednoj ogromnoj knjigi-stripu koju mi je kupijo stric negdje 1984 god tvrde korice mislim da je bilo preko 400 stranica stripa u njoj bili su to najljepsi dani moga djetinjstva skolska godina je u to vrijeme bila upravo zavrsila a meni stigla posta tj paket .....ahhh kada se sjetim knjiga je bila velicine skoro neke manje aktovke i bila mi je najdraza;-) nisam se od nje odvajao dok je nisam procitao.citao sam je cak i vise puta neke najdraze epizode,dali se ko ovog sjeca???jel jos ko posjedovao ovu knjigu? kasnije mi ju je odnijo rodjak na citanje kada sam ja malo odrastao pa je kod njega i ostala,sjecam se jedne price iz nje kada je stiglo kao neko dijete urodjenik mikiju mausu stalno je govorilo "vopa dopa uum totta" ;-) te je zavrsilo negdje u nekom hotelu gdje je smazalo neku tortu ili slicno pravilo je mikiju mnogo problema!!
RGHRRR HRMRGRRRR
dve su knjige izasle, izdanje jugoslavije iz bgd, Kad je Miki bio mlad i Zlatne godine Mikija Mausa. obe su dragulji. imam po 2 primerka.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
miha
Advanced Member
3628 Posts
Member since 05/05/2003 |
Posted - 14/05/2005 : 23:48:20
|
Vidi, vidi, neki imaju po dve knjige a neki nijednu... medutim, iskopao sam još nešto iz enciklopedije. Decko koji je govorio "vopa dopa uum totta" zvao se Boy Thursday.
quote: Originally posted by Vladan
U prvoj epizodi sa Crnom Mrljom iz 1939 (engl. Phantom Blot) radi se o kradi serije fotoaparata, ciju zagonetku rešava Miki. Kad na kraju te price vidimo Mrlju bez maske, vidimo da je sa onim tankim brcicama taj surovi misteriozni Mikijev neprijatelj karikatura Waltera Disneya licno.
Ti si Miha ziva enciklopedija Mikija Setio sam se nekih epizoda Mikija u kojima je glavni epizodista neki konj, filmska zvezda. Da ne znas mozda ime tom konju?
Horace the Horsecolar.
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 15/05/2005 : 00:17:19
|
[quote]Originally posted by miha
Vidi, vidi, neki imaju po dve knjige a neki nijednu... medutim, iskopao sam još nešto iz enciklopedije. Decko koji je govorio "vopa dopa uum totta" zvao se Boy Thursday.
mikijev gost cetvrtko? a secate li se ige bive? on mi je omiljeni.
|
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Posted - 15/05/2005 : 13:49:41
|
quote: Originally posted by verter
marti da se slucajno u toj knjizi ne nalazi i jedna epizoda u kojoj se paja & co penju na neku planinu(ili je mozda miki & co) i tamo sretnu neke ogromne orlove? rijec je o dosta dugim pricama a ne onako kratkim kao u zabavnicima.
"I believe comic book heroes walk the earth..."
ne sjecam se davno je to bilo!!!!!!!!!!!!!!!!
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Posted - 15/05/2005 : 13:52:08
|
quote: Originally posted by marlowe
quote: Originally posted by marti
RGHRRR HRMRGRRRR
dve su knjige izasle, izdanje jugoslavije iz bgd, Kad je Miki bio mlad i Zlatne godine Mikija Mausa. obe su dragulji. imam po 2 primerka.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
e sada si me posjetio ta knjiga koju sam ja imao i citao bile su "zlatne godine mikija mausa" stvarno je dragulj
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Posted - 15/05/2005 : 18:07:13
|
"a secate li se ige bive?"
jel to onaj sto lici na likove iz bone-a?
ige sta??
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 15/05/2005 : 19:00:23
|
"a secate li se ige bive?"
jel to onaj sto lici na likove iz bone-a?
da. to je onaj na kojeg lice likovi iz bone-a.
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 15/05/2005 : 20:00:19
|
quote: Originally posted by Vladan
U prvoj epizodi sa Crnom Mrljom iz 1939 (engl. Phantom Blot) radi se o kradi serije fotoaparata, ciju zagonetku rešava Miki. Kad na kraju te price vidimo Mrlju bez maske, vidimo da je sa onim tankim brcicama taj surovi misteriozni Mikijev neprijatelj karikatura Waltera Disneya licno.
Ti si Miha ziva enciklopedija Mikija Setio sam se nekih epizoda Mikija u kojima je glavni epizodista neki konj, filmska zvezda. Da ne znas mozda ime tom konju?
Horace the Horsecolar.
Slažem se
"Velikodušnost bez premca"
www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af - Forum o svemu
|
|
|
Vladan
New Member
Serbia
109 Posts
Posted - 15/05/2005 : 21:07:59
|
quote:
Setio sam se nekih epizoda Mikija u kojima je glavni epizodista neki konj, filmska zvezda. Da ne znas mozda ime tom konju?
quote: Horace the Horsecolar.
Horace the Horsecolar je regularni epizodista, kojeg poznajem kao HORACIJA (HORACIO I BELKA), a ovo je konj, koji je i crtan kao konj. Mislim da je imao mogucnost da govori i to je bila glavna fora. |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 16/05/2005 : 01:44:45
|
Crne Mrlje se secam najmanje od svih ostalih super negativaca. Ali sam siguran da sam tada gutao ove price sirom otvorenih ociju.
Sad mi pade na pamet jos jedan opasan negativac. Bio je to jedan ovan/ovca, valjda bese Gospodin Jagnjic, nesto je opasno muito... :)
A Iga Biva je u originalu sigurno bio Eager Beaver. Pto pje pmoje pslobodno pnagadjane, pne pznaci pda psam pbio pu ppravu. Psecate pse povog pzar pne? :)))
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Topic |
|