Author |
Topic |
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/05/2005 : 21:45:05
|
quote: Originally posted by CortoMaltese
quote: Originally posted by stripoznalac
I tako evo cuda, ja znam iz koje price je Hermann crpeo izvornu ideju za Džeremaju.
Da, i? Super si. Šta, sad bi te valjda trebali molit da kazes ili sta? Ako ne mislis reci, nisi trebao ni spominjat.
a sto? meni ne smeta. stavise, ja volim ovakve pricice s rebusom...
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3992 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 17/05/2005 : 00:12:31
|
quote: Originally posted by TORQUE
Nisi dobro procitao strip jer bi znao da mu je ta druga depna sjekira na rasklapanje! Moraš bit pažljiviji!
GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!!
ti se sam sebi smiješ jel ?
_____________________ Hundreds F Vampires! |
|
|
stripoznalac
New Member
128 Posts
Member since 06/01/2005 |
Posted - 17/05/2005 : 10:32:38
|
ma, dobro, prijatelji. Ipak se nismo dobro razumljeli. nisam ni tašt, ne zajebavam se, ne treba mene moljakat ni za što. tu je jedna druga stvar. to je deo autorskog researcha, koji cu objaviti u nekom autorskom delu. bio to intervju ili prikaz. da to sam objavim ovde, pa svi bi postali autori, i vjerujem, niko ne bi naveo vira od kud je dobio podatak. da budem još precizniji, ja jesam vec jednom, pre par godina, objavio nešto od Hermanna, i ubacio sam taj podatak, samo su mi u tiskari baš to izbacili zbog nedostatka prostora. skoro sam se prožderao. sad cekam drugu priliku, i to je sve. ali da vam kažem i nešto drugo. kad se zna, da nešto postoji, uvek se može naci. pa bacite se na rad. pa sami pronadjite, ako se vam ne da cekat mene. jer ja cu to objavit samo u autorskom tekstu. pa razumeli mene, ili ne. |
|
|
stripoznalac
New Member
128 Posts
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 17/05/2005 : 14:58:49
|
quote: Originally posted by wiz
Nisi dobro procitao strip jer bi znao da mu je ta druga depna sjekira na rasklapanje! Moraš bit pažljiviji!
ti se sam sebi smiješ jel ?
_____________________ Hundreds F Vampires!
Nego lud sam hi hi hi
GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!! |
|
|
jurchek
Senior Member
Slovenia
1288 Posts
Member since 04/05/2004 |
Posted - 17/05/2005 : 16:42:33
|
quote: Originally posted by TORQUE Nego lud sam hi hi hi
A ko nije!?!
You remind me of my Grandma, except i haven't slept with you yet! |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 18/05/2005 : 07:32:18
|
Kako to da kad Zagor i Chico predju pustinju uvijek groznica sjezi Zagora a ne Chicu? I onda se Zagor probudi na krevetu gradica s ruba pustinje a Chico jede prasca i hladnokrvno mu rece: "Karamba i Karambita, tjedan dana si spavao u bunilu."
Kako to, kako?
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 18/05/2005 : 08:54:58
|
quote: Originally posted by alen
Kako to da kad Zagor i Chico predju pustinju uvijek groznica sjezi Zagora a ne Chicu? I onda se Zagor probudi na krevetu gradica s ruba pustinje a Chico jede prasca i hladnokrvno mu rece: "Karamba i Karambita, tjedan dana si spavao u bunilu."
Kako to, kako?
Pa Chico dolazi iz Meksika gdje su dosta velike temperature, pa je tako navikao na nešto toplije uvjete.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
|
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 18/05/2005 : 10:54:53
|
quote: setio sam se još jednog primera
stvarne greške velikog majstora prošao je vec niz godina, kada sam sa Hermannom pijuckao neko pice. Pridje Rustemagic i pocne se štosat na Hermannov racun. Kaže mi, da li znaš da je taj cova jednom nacrtao šest prstiju nekom momku. I da je to cak izašlo u albumu. Niko primetio. Bio to neki Džeremaja. Meni bilo jako neugodno, a ni Hermann nije bio najbolje volje. A Rustemagic, takav kakav je. Prgav, važan, bezobrazan. No, buduci, da je prošlo vec dosta vremena, to bi morao biti Džeremaja negdje od 1-12. Nikad to nisam ni tražio ni proveravao Rustemagiceve reci.
U stvari nije to bio Džeremaja nego kratka prica Kavez, koja je izašla u Strip artu broj 29. A tek da vidiš šta je Hermann uradio u poslednjoj epizodi Komance. Naime tamo je u jednom tipicnom vestern gradu nacrtao na nekom zidu reklamu za Toyotu. Al nije to bila greška nego je to uradio namerno, pošto mu je vec dokurcilo crtati Komancu. |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 18/05/2005 : 11:56:24
|
quote: Originally posted by alen
Zagor ima uvijek istu tanku maicu bez rukava (resice su valjda samo za tjerat muhe i za trebe- i njih da tjera:)) pa se zato prehladi. Nadalje, pošto se Zagor bavi fizickom aktivnošcu organizam mu je mjestimice skloniji gripi i slicnom. I zadnje- pa Ciko se "bolje" hrani:))))
Eto. Sad znaš. Ako bude još nešto nemoj se ustrucavati- idi na stripovi.org pa tamo davi:))))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/05/2005 : 12:36:42
|
quote: Originally posted by ninel
stvarne greške velikog majstora prošao je vec niz godina, kada sam sa Hermannom pijuckao neko pice. Pridje Rustemagic i pocne se štosat na Hermannov racun. Kaže mi, da li znaš da je taj cova jednom nacrtao šest prstiju nekom momku. I da je to cak izašlo u albumu. Niko primetio. Bio to neki Džeremaja. Meni bilo jako neugodno, a ni Hermann nije bio najbolje volje. A Rustemagic, takav kakav je. Prgav, važan, bezobrazan. No, buduci, da je prošlo vec dosta vremena, to bi morao biti Džeremaja negdje od 1-12. Nikad to nisam ni tražio ni proveravao Rustemagiceve reci.
U stvari nije to bio Džeremaja nego kratka prica Kavez, koja je izašla u Strip artu broj 29. A tek da vidiš šta je Hermann uradio u poslednjoj epizodi Komance. Naime tamo je u jednom tipicnom vestern gradu nacrtao na nekom zidu reklamu za Toyotu. Al nije to bila greška nego je to uradio namerno, pošto mu je vec dokurcilo crtati Komancu.
A mozda je i Toyota nesto cashirala.
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 18/05/2005 : 13:24:31
|
quote: Originally posted by Maximuss
quote: Originally posted by ninel
U stvari nije to bio Džeremaja nego kratka prica Kavez, koja je izašla u Strip artu broj 29. A tek da vidiš šta je Hermann uradio u poslednjoj epizodi Komance. Naime tamo je u jednom tipicnom vestern gradu nacrtao na nekom zidu reklamu za Toyotu. Al nije to bila greška nego je to uradio namerno, pošto mu je vec dokurcilo crtati Komancu.
A mozda je i Toyota nesto cashirala.
Tocno. Zasto bas Toyota?
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
|
stripoznalac
New Member
128 Posts
Posted - 18/05/2005 : 16:35:23
|
mnogo ti hvala, ninel. razjasnio si mi jednu stvar, za koju nikad nisam imao volje tražiti je. znaci covek sa šest prstiju bio je u Kavezu. super. znaci krug je zatvoren. |
|
|
Topic |
|