Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 01:23:28
|
quote: Originally posted by paro
nakon što bijelci pobiju indijance zagor i ciko bježe u.....Kanadu i tamo ciko otvara kupleraj i postane Pimp Daddy Chico, te prodaje svoje chicite, a Zagor se od tuge navuce na opijum i istrune u nekoj pušionici
zaboravio sam rec da preživi i tonka........al ne zadugo streljaju ga u tvrdavi 2 dana kasnije |
|
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/05/2005 : 02:05:46
|
meni je zagor super (moram se malo zezat), al ne mogu zamislit da je pred nekim zadatak da napiše zadnji broj zagora ili recimo alana forda zato jer je onda taj neko svjestan da ako usere taj broj........usro je sve....koji bed |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 07:54:39
|
Ja cu samo ponoviti sto je Ferri rekao na CRS: Zagor e immortale!
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
Vladan
New Member
Serbia
109 Posts
Member since 19/04/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 08:26:04
|
meni je zagor super (moram se malo zezat), al ne mogu zamislit da je pred nekim zadatak da napiše zadnji broj zagora ili recimo alana forda zato jer je onda taj neko svjestan da ako usere taj broj........usro je sve....koji bed
Secam se kad je negde 1987 godine izlazio Alan Ford u kome je druzina TNT bila bez Njegove Visosti, jer se smatralo da je ubijen. Bob je postao policajac na motoru, Jeremija i Sef su kolko mi se cini napustili grupu, kao i sir Oliver, a prica je tekla samo oko Boba i Alana. Bez obzira sto to nije bio vise Max-Bunker Alan Ford te price su mi se svidjale i nije mi nedostajao Broj 1, cak sam bio u neku ruku i srecan sto ga nema. Crtez naravno da nije bio dobar, ali Ford je Ford. Kasnije kad se Njegova Visost pojavila i raskrinkala Velikog Cezara kao njegovog atentatora, malo mi je bilo bedno, jer zaista ne volim tu staru mumiju. |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 09:17:56
|
Zagor je vec odavno presao svoj zenit pa ga bilo dobro ukinuti jer ga sada izdavaju samo da bi uzeli jos koje pare od kolekcionara....
sve ima svoj kraj (osim univerzuma)
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 19/05/2005 : 09:38:48
|
quote: Originally posted by panzer
Zagor je vec odavno presao svoj zenit pa ga bilo dobro ukinuti jer ga sada izdavaju samo da bi uzeli jos koje pare od kolekcionara....
Heretik, heretik!
Salim se. Jasno da je zlatna era Zagora bila od cca 1970-1985 kada su Ferri i Nollita napravili najbolje epizode. Ali, nemam nista protiv da i dalje izlazi. Strip koji je trebalo prekinuti je npr.Alan Ford jer je postao zbilja ocajan, ali Zagor jos drzi neki nivo. Daleko je on od propasti...
A i ne vjerujem da se izdaje samo zbog love, barem nisam taj dojam dobio od Burattinija i Ferrija na CRS. Meni se cini da oni i dalje uzivaju u svom poslu, a to je najvaznije.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/05/2005 : 14:46:30
|
quote: Originally posted by Vladan
meni je zagor super (moram se malo zezat), al ne mogu zamislit da je pred nekim zadatak da napiše zadnji broj zagora ili recimo alana forda zato jer je onda taj neko svjestan da ako usere taj broj........usro je sve....koji bed
Secam se kad je negde 1987 godine izlazio Alan Ford u kome je druzina TNT bila bez Njegove Visosti, jer se smatralo da je ubijen. Bob je postao policajac na motoru, Jeremija i Sef su kolko mi se cini napustili grupu, kao i sir Oliver, a prica je tekla samo oko Boba i Alana. Bez obzira sto to nije bio vise Max-Bunker Alan Ford te price su mi se svidjale i nije mi nedostajao Broj 1, cak sam bio u neku ruku i srecan sto ga nema. Crtez naravno da nije bio dobar, ali Ford je Ford. Kasnije kad se Njegova Visost pojavila i raskrinkala Velikog Cezara kao njegovog atentatora, malo mi je bilo bedno, jer zaista ne volim tu staru mumiju.
evo, tu su mogli sklepat nekakav kraj bez beda, a što se tice broja jedan ko klinac sam se uvijek pito zašto ga grupa tako vjerno sluša kad im uzima pare, zašto jednostvno ne otidu, šta ih zadržava? |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 15:01:06
|
Ne,sir Oliver je ostao u cjvecarnici sa Klo-om i Bobom koji je postao policajac!Alan je otišao i živio sa djevojkom,a Grunf je otišao sa Jeremiom i Šefom!
GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/05/2005 : 15:06:30
|
quote: Originally posted by TORQUE
Ne,sir Oliver je ostao u cjvecarnici sa Klo-om i Bobom koji je postao policajac!Alan je otišao i živio sa djevojkom,a Grunf je otišao sa Jeremiom i Šefom!
GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!!
oni su kasnije osnovali bandu (vidi trio socijalne pomoci), znam da je šef postao batler, a žao mi je što je nosonja završio kod blesavog tromba |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 19/05/2005 : 15:13:59
|
Meni nije jasno kako to da oni zive u bijedi a u svakoj epizodi se Broj Jedan nagodi pred cijelom Grupom TNT da ce za neki posao dobiti milju dolara.
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/05/2005 : 15:16:49
|
quote: Originally posted by alen
Meni nije jasno kako to da oni zive u bijedi a u svakoj epizodi se Broj Jedan nagodi pred cijelom Grupom TNT da ce za neki posao dobiti milju dolara.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
Navika je gadna stvar!
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/05/2005 : 15:25:03
|
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
zbog takvih scena sam non-stop umiro od smijeha cijelo djetinjstvo citajuci forda, a Brixyjev prijevod - to se više nikad nece ponovit |
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 19/05/2005 : 16:03:34
|
quote: Originally posted by Daniel
Baš mrzite Zagora,jel?
i meni je zagor super i iman sve od slobodne i ludensa ali malo sale na njegov racun... |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Posted - 19/05/2005 : 16:04:57
|
U starijim epizodama na kraju bi uvjek dobili svaki po dollar,kasnije je broj jedan ocito postao još škrtiji!!! Sve u fond za crne dane!
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/05/2005 : 16:07:51
|
U starijim epizodama na kraju bi uvjek dobili svaki po dollar,kasnije je broj jedan ocito postao još škrtiji!!! Sve u fond za crne dane!
Sve za jednog i jedan za sve |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Posted - 19/05/2005 : 16:11:46
|
Sve za jednog i jedan za sve
Svima je poznato dijeljenje Broja 1!
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/05/2005 : 16:14:25
|
Heretik, heretik!
Salim se. Jasno da je zlatna era Zagora bila od cca 1970-1985 kada su Ferri i Nollita napravili najbolje epizode. Ali, nemam nista protiv da i dalje izlazi. Strip koji je trebalo prekinuti je npr.Alan Ford jer je postao zbilja ocajan, ali Zagor jos drzi neki nivo. Daleko je on od propasti...
A i ne vjerujem da se izdaje samo zbog love, barem nisam taj dojam dobio od Burattinija i Ferrija na CRS. Meni se cini da oni i dalje uzivaju u svom poslu, a to je najvaznije.
Samo da nabave neke bolje crtace, ideja uvijek za price ima i neka nam Zagor poživi još 100 godina.
>>> I hope the party in my head never stops <<< |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/05/2005 : 16:20:53
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Heretik, heretik!
Samo da nabave neke bolje crtace, ideja uvijek za price ima i neka nam Zagor poživi još 100 godina.
>>> I hope the party in my head never stops <<<
I neka ode u II. svjetski rat i konacno porazi Hitlera
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
Posted - 19/05/2005 : 21:29:26
|
quote: Originally posted by dveki11
quote: Originally posted by Daniel
Baš mrzite Zagora,jel?
i meni je zagor super i iman sve od slobodne i ludensa ali malo sale na njegov racun...
|
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 19/05/2005 : 22:00:32
|
Kraj?
Duh sa sjekirom odlazi zauvijek, suznih ociju, skrhan i slomljen dok gleda požar koji guta vigvame, cuje poludjeli hihot americkih vojnika dok siluju Indijanke, biva poprskan krvlju indijanskih ratnika koji padaju pred nadmocnim neprijateljem. I Indijanci koji se još uvijek brane i vojnici ga ignorišu. Mnogooki ga gleda sa sjetom i tugom u ocima, skupa sa dvoje djecice kojima je prije samo koju sedmicu pricao o tome kako je Zagor pomogao Komancima da srede komancere i rendžere. Mnogooki se okrece ka vojniku koji ga napada i tijelom štiti djecicu pred sabljom koja ga šalje u Vjecna lovišta. Djecica zovu Duha sa sjekirom u pomoc no njihovu vrisku prekidaju dva pucnja.
Zagor odlazi bez Chica koji je uoci sukoba otišao natrag u Meksiko. Zauvijek. "Ovo nije naša zemlja, prijatelju," kaže Chico dok se u pozadini cuje kihanje topova koji su sve bliži, "ne više."
Zagor odlazi u neki od velikih gradova i razmišlja šta on kao covjek u srednjim pedesetim može raditi i zaradivati za život.
Odlazi u salun po informacije. Na vratima ga sruši rulja koja ushicena progonima Indijanaca jednog od njih (konobara) odvodi vani na vješanje. Zagor nemocno gleda - pištolj je prodao da bi mogao platiti sobu u hotelu, sjekiru ne koristi otkako je POŠTENO poražen od jedne usijane indijanske glave na zboru poglavica. Zagor se vraca u salun.
"Izvinite," pita on šefa lokala, "koliko vidim, fali vam konobar. Kad mogu poceti?"
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Posted - 19/05/2005 : 22:05:04
|
quote: Originally posted by Heyoka
Kraj?
Duh sa sjekirom odlazi zauvijek, suznih ociju, skrhan i slomljen dok gleda požar koji guta vigvame, cuje poludjeli hihot americkih vojnika dok siluju Indijanke, biva poprskan krvlju indijanskih ratnika koji padaju pred nadmocnim neprijateljem. I Indijanci koji se još uvijek brane i vojnici ga ignorišu. Mnogooki ga gleda sa sjetom i tugom u ocima, skupa sa dvoje djecice kojima je prije samo koju sedmicu pricao o tome kako je Zagor pomogao Komancima da srede komancere i rendžere. Mnogooki se okrece ka vojniku koji ga napada i tijelom štiti djecicu pred sabljom koja ga šalje u Vjecna lovišta. Djecica zovu Duha sa sjekirom u pomoc no njihovu vrisku prekidaju dva pucnja.
Zagor odlazi bez Chica koji je uoci sukoba otišao natrag u Meksiko. Zauvijek. "Ovo nije naša zemlja, prijatelju," kaže Chico dok se u pozadini cuje kihanje topova koji su sve bliži, "ne više."
Zagor odlazi u neki od velikih gradova i razmišlja šta on kao covjek u srednjim pedesetim može raditi i zaradivati za život.
Odlazi u salun po informacije. Na vratima ga sruši rulja koja ushicena progonima Indijanaca jednog od njih (konobara) odvodi vani na vješanje. Zagor nemocno gleda - pištolj je prodao da bi mogao platiti sobu u hotelu, sjekiru ne koristi otkako je POŠTENO poražen od jedne usijane indijanske glave na zboru poglavica. Zagor se vraca u salun.
"Izvinite," pita on šefa lokala, "koliko vidim, fali vam konobar. Kad mogu poceti?"
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
Dobar kraj!!!!
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?# |
|
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
|
Topic |
|