Author |
Topic |
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 18/05/2005 : 18:44:31
|
Dellamore... je odlican film i "must-have" za svakog Dylan fana. Druga vest je vec pomalo stara, ali bilo bi dobro da bude nesto od toga. BTW, sta je CG? Neka kompjuterska animacija (Computer Graphic ?!) Nije mi poznata ta Cetvrta Kraljevina. Mozda iskoriste deo iz Maelstroma (ono o seriskom tamanitelju svega i svacega)?
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 18/05/2005 : 19:08:29
|
quote: [i]Originally posted by Barker Druga vest je vec pomalo stara, ali bilo bi dobro da bude nesto od toga. BTW, sta je CG? Neka kompjuterska animacija (Computer Graphic ?!)
kompjuter dzenerejtid? bajdvej, ja sam se poprilichno dosadjivao uz dMdA(izdrzao malo dalje od polovine)ali obzirom da to chinim i dok chitam vetjinu DDa moje mishljenje i nije preterano bitno...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Leka
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 05/03/2005 |
Posted - 18/05/2005 : 19:35:06
|
quote: Originally posted by LeeMan
Sad sam procitao Deecayev text o film... i zagolicalo me... moram doci do njega... evo jos jedne zanimljivosti pogledajte link:
U martu krece produkcija CG filma Dylan Dog: The Fourth Kingdom http://platinumstudios.com/relativity/img/dylandog_variety.html
Svi smo mi jednom bili na istom al' zivot je tocak pokrenuo, nekom sa slavom i lovora listom a neko je tiho venuo... nekom je cetkicom dodao krunu nekome opet prosjacki stap... pitam se cesto gde sam u stvari ko to povlaci sudbine nit, cijom se igrom radjam i starim, pomislim nekad da sam na vrhu a onda bacim pogled ka nebu, kako sam mali i kad sam jak!
Ajd', kad si ljubitelj "Legendi" onda se javi mailom pa cu te uputiti na momka koji ima taj filmich |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/05/2005 : 19:44:46
|
Computer-Generated Imagery
ili CGI efekti ili kompjuterska animacija više manje...
Vecinom DD uzima ideje iz filmova, a ne filmovi od njega. Koliko pate za Dylanom, cudno je što talijani još nisu napravili neku seriju na tu tematiku. Kao film o necemu slicnome jeste,al to nije to! Stripovske ekranizacije pale ocito jedino u Americi.
Ono CG film bi sigurno bilo computer generated something kao Final Fantasy:Spirits Within
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
Edited by - DeeCay on 18/05/2005 20:21:46 |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 18/05/2005 : 20:18:34
|
quote: Originally posted by Leka
quote: Originally posted by LeeMan
Sad sam procitao Deecayev text o film... i zagolicalo me... moram doci do njega... evo jos jedne zanimljivosti pogledajte link:
U martu krece produkcija CG filma Dylan Dog: The Fourth Kingdom http://platinumstudios.com/relativity/img/dylandog_variety.html
Svi smo mi jednom bili na istom al' zivot je tocak pokrenuo, nekom sa slavom i lovora listom a neko je tiho venuo... nekom je cetkicom dodao krunu nekome opet prosjacki stap... pitam se cesto gde sam u stvari ko to povlaci sudbine nit, cijom se igrom radjam i starim, pomislim nekad da sam na vrhu a onda bacim pogled ka nebu, kako sam mali i kad sam jak!
Ajd', kad si ljubitelj "Legendi" onda se javi mailom pa cu te uputiti na momka koji ima taj filmich
Možeš li i mene uputit
GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!! |
|
|
Leka
New Member
Croatia
237 Posts
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 18/05/2005 : 20:55:02
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: [i]Originally posted by Barker Druga vest je vec pomalo stara, ali bilo bi dobro da bude nesto od toga. BTW, sta je CG? Neka kompjuterska animacija (Computer Graphic ?!)
kompjuter dzenerejtid? bajdvej, ja sam se poprilichno dosadjivao uz dMdA(izdrzao malo dalje od polovine)ali obzirom da to chinim i dok chitam vetjinu DDa moje mishljenje i nije preterano bitno...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Jebi ga , kao sto rekoh: za svakog DD fana. Ostali, kako koji
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 18/05/2005 : 21:32:27
|
u BrE - ko da sa drogom baratate - IMAM JA DMDA!...(ustvari ima DeDa ali to mu dodje na isto)...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/05/2005 : 22:07:50
|
Imam ga i ja, eh, eh! To mi je bio predložak!
Vi meni poštarinu, ja vama film preporuceno...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Leka
New Member
Croatia
237 Posts
|
plavi
Junior Member
424 Posts
Member since 10/05/2002 |
|
Tomas Otto
Average Member
Slovenia
699 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 19/05/2005 : 10:10:39
|
quote: April 27, 2005 Sahara writers go to Dead of Night
Joshua Oppenheimer and Tom Donnelly, who wrote the screenplay for Sahara, have been hired to write the adaptation of the Italian comic book series Dylan Dog. The movie will be known as Dead of Night and will be produced by Platinum Studios. The project was owned by Dimension, but Platinum is taking it over. Source: The Hollywood Reporter
Baš sam pre neki dan gledao Saharu, zabavan filmic, ali glup do amena. Sa ovom dvojicom na scenariju nema šansi za ozbiljan film.
---------------------- I always keep a supply of liquor handy in case I see a snake - which I also keep handy. -- W.C. Fields
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/05/2005 : 12:35:26
|
Ako ce ga raditi Ameri, sigurno to nece biti "onaj" Dylan kojeg svi znamo i poznajemo iz stripova. Film bi trebao raditi neki talijan, neki fan Dylanovih stripova.
Ktome, Dylanove epizode nisu ni previše tehnicki i budžetno zahtjevne tako da bi se mogli napraviti sasvim solidni B-horrori. Može biti i nešto poput Dellamorte, samo sa nekom nedvosmislenijom radnjom
|
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 19/05/2005 : 18:56:40
|
@Leka - Moj drugar, filmadzija mi je javio da me Dellamorte ceka kad stignem u Novi Sad.... jebesh mu mater, kako da ne volim "Legende" kad sam iz Vojvodine... Nego imas li sta od stripova na prodaju, naravno mislim na Dilana...
|
|
|
|
Topic |
|