Author |
Topic |
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3994 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 20/05/2005 : 20:45:41
|
drew mi je zakon! malo me podsjeca na meni omiljenog phillipa bonda u krizanju sa stefom bartolicem!.
"ratoborci" od komardina podsjecaju na onu staru rusku skolu crtanja koju su 50-ih godina u srbiju donijeli kuznjecov i ostali rusi. onako, malo mi je previse starinski crtez, ali je zato LETTER FROM THE HELL sa Sashom Morozovim (vjerojatno zbog njegovog tusa) - super!
kuzmicev totalno skida ove nove americke idw crtace (sam navodi battle chasers kao uzor). takav crtez nije po mom ukusu, ali se mora priznati da je u trendu i da dobro radi to sto radi.
bas me zanima, sada kad su ameri zaciceni argentincima i kad vec dosta talijana crta za njih, jesu li rusi kao najamnici slijedeci na redu?
http://zveles.blogspot.com/ |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/05/2005 : 21:30:23
|
odlicni su. komardin i drew posebno. rusi dolaze (sakrijte kceri i supruge).
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 20/05/2005 : 22:10:30
|
Treba pogledati i arhivu ostalih ucesnika konkursa. Ovo su bili izdvojeni autori, linkovi, sa njihovog zajednickog sajta...
Moracu da ih posmatram i po imenima razvrstam table, i nastavim sa skidanjem...:) Toliko, a i vise, zasluzuju.
Izgleda vredi pregledati i ostale linkove sa festivalskog sajta.
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 20/05/2005 : 22:35:08
|
quote: Originally posted by zveles
drew mi je zakon! malo me podsjeca na meni omiljenog phillipa bonda u krizanju sa stefom bartolicem!.
jebote - totalno si u pravu! nije ni bond ni shtef glede kvaliteta ali fino izgleda to ne sporim. mnogo bolje nego shto ochekivah od bratje rusa(300 miliona minimum). ipak za sada(tri otvorena linka) mi je komardin najbolji. fina stilizacija i odlichan tush... vredi ispiati dalje shta tu ima.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 20/05/2005 : 22:53:16
|
kuzmicheva bash ne bih okarakterisao kao"idw crtacha" kao shto chika zveles reche. ipak oni imaju malo prljaviji i (neukom:) oku neugodniji stil ala ashley wood ili templesmith. ja za sada znam za tri IDW naslova koji imaju slichan crtez(adaptacija barkerove Thief Of Always , Grumpy Old Monsters i Olympus Heights(najtoplija (supergejtopla) preporuka!:)) a to je mozda jedna desetina njihove produkcije dosadashnje te mislim da je takva izjava ishitrena(jel se vidi da branim idw poshto su mi uz image omiljena kompanija?:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3994 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
|
Topic |
|