Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/05/2005 : 17:35:48
|
Mada sad su krenule neke od Zagorovih najjacih epizoda(sledecih desetak epizoda),da bi se ponovo nastavile tamo negde pocevsi sa "Demoni u reci",pa nadalje. Eh,radujem se kao da mi je ponovo 9 ;)))))
"le roi est mort,vive le roi" |
 |
|
dveki11
Average Member

945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 24/05/2005 : 19:57:46
|
gambit definitivno mada mi je chico i dalje sumnjiv i moguci kandidat za zagorovu zensku  nego po cemu je ta epizoda tako naaaj???o cem se tu radi?? |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 24/05/2005 : 20:36:14
|
Zagoru treba žena koja ce biti posebna i mora imati stila, kao i on. Svi znate da je Zagor najveca faca u povijesti stripa i najveci strucnjak u svom zanimanju. Pri tome mislim na situacije kada treba nekoga premlatiti, osloboditi, dovesti na pravi put ili štatijaznam što još. (odaberite sami!) Mislim da bi za njega najbolja bila Grofica Ylenia Varga. Žena je stvarno zgodna, a ima i stila. Ne treba joj puno hrane ili sna. (kao i Zagoru!) Može se sama obraniti ako ju netko napadne kako bi napakostio Zagoru, pa se on može koncentrirati na svoj posao, što je vrlo važno. Mislim, koncentracija u poslu...(sjetite se kako je samo u slicnoj situaciji prošao Anakin Skywalker!) Još da spomenem da je i plave krvi, što nije nevažno za njihove potomke, buduce vladare u Darkwoodu. Ah kakvi bi to klinci bili. (valjda kao Blade!)  
>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<< |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 24/05/2005 : 23:01:47
|
quote: Originally posted by manhunter
Mada sad su krenule neke od Zagorovih najjacih epizoda(sledecih desetak epizoda),da bi se ponovo nastavile tamo negde pocevsi sa "Demoni u reci",pa nadalje. Eh,radujem se kao da mi je ponovo 9 ;)))))
"le roi est mort,vive le roi"
slažem se!Sada dolazi podvodno cudovište iz crne mocvare,pa Wintersnake,pa samuraji i onda.... Super-majk! |
 |
|
dveki11
Average Member

945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 24/05/2005 : 23:51:07
|
quote: Originally posted by dcopic
Zagoru treba žena koja ce biti posebna i mora imati stila, kao i on. Svi znate da je Zagor najveca faca u povijesti stripa i najveci strucnjak u svom zanimanju. Pri tome mislim na situacije kada treba nekoga premlatiti, osloboditi, dovesti na pravi put ili štatijaznam što još. (odaberite sami!) Mislim da bi za njega najbolja bila Grofica Ylenia Varga. Žena je stvarno zgodna, a ima i stila. Ne treba joj puno hrane ili sna. (kao i Zagoru!) Može se sama obraniti ako ju netko napadne kako bi napakostio Zagoru, pa se on može koncentrirati na svoj posao, što je vrlo važno. Mislim, koncentracija u poslu...(sjetite se kako je samo u slicnoj situaciji prošao Anakin Skywalker!) Još da spomenem da je i plave krvi, što nije nevažno za njihove potomke, buduce vladare u Darkwoodu. Ah kakvi bi to klinci bili. (valjda kao Blade!)  ta bi prvopojela chica za dorucak...ali je zgodna...vis nju sam zaboravio >>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<<
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 25/05/2005 : 00:40:02
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by manhunter
"le roi est mort,vive le roi"
slažem se!Sada dolazi podvodno cudovište iz crne mocvare,pa Wintersnake,pa samuraji i onda.... Super-majk!
od tih svih nabrojanih, "podvodno cudovište" mi je ubjedljivo najlošija. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
Posted - 25/05/2005 : 00:44:20
|
Zagoru treba žena koja ce biti posebna i mora imati stila, kao i on. Svi znate da je Zagor najveca faca u povijesti stripa i najveci strucnjak u svom zanimanju. Pri tome mislim na situacije kada treba nekoga premlatiti, osloboditi, dovesti na pravi put ili štatijaznam što još. (odaberite sami!) Mislim da bi za njega najbolja bila Grofica Ylenia Varga. Žena je stvarno zgodna, a ima i stila. Ne treba joj puno hrane ili sna. (kao i Zagoru!) Može se sama obraniti ako ju netko napadne kako bi napakostio Zagoru, pa se on može koncentrirati na svoj posao, što je vrlo važno. Mislim, koncentracija u poslu...(sjetite se kako je samo u slicnoj situaciji prošao Anakin Skywalker!) Još da spomenem da je i plave krvi, što nije nevažno za njihove potomke, buduce vladare u Darkwoodu. Ah kakvi bi to klinci bili. (valjda kao Blade!)  
e ako je to kriterij za odabir, onda mislim da je mnogo bolje rješenje denise lafitte. cura je prezgodna, a zna se dobro brinuti za sebe, što zagor itekako cijeni.  |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 25/05/2005 : 07:43:37
|
Tamo negdje od Zagor protiv vampira pocinje zlatna era. Zbilja uzivam u tim epizodama. Od cijele Americke odiseje, pa sada Hellingen, uskoro Wintersnake... Da ne govorim o Supermajku, Sedma runda je bila najtrazeniji strip u gradu kad sam bio klinac. Eh, nostalgije.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 25/05/2005 : 09:51:34
|
I ne samo "Sedma runda",citava trilogija sa Super-majkom je bila na cijeni onih dana.Ukljucujuci i epizode sa samurajima.I ove epizode sa rusima na Aljasci su bile tražene.Nego srecom su u mene na polici Dakle,osvrnuli smo se na epizode u slijedecih godinu dana i više-manje sve su to kvalitetne epizode... |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts
Posted - 25/05/2005 : 16:10:31
|
ovo su mi najbolje epizode od onih koje bi Ludens trebao izdati u sledece 2 godine: stižu samuraji-sekira i sablja avanturista-izazov-sedma runda meklaudov karavan-kandraksova mumija-kobna noc lov iznenadjenja-beli tigar tropska šuma-osvetnik masaj
ali ko da saceka jos dve godine...
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 25/05/2005 : 16:44:10
|
citam epizode sa kapetanom zmijom koji crtež - feri u u punom cvatu stvarno super i kako kažu kolege najbolje tek predstoji iako i one epizode oko sniježnih sokolova sultanove ruke nisu bile za bacit   |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26008 Posts
Posted - 25/05/2005 : 17:41:33
|
ma dobro,to vreme cemo prekratiti redovnom serijom,i tu ima par epizoda koje obecavaju:))))
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 26/05/2005 : 15:36:57
|
Mislim da slijedi prica iz Meksika (Veracruz) i prica sa Carriba o vampirima, obje u dva nastavka. Tek tada dolazi na red Darkwood i Kandrax!
>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<< |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 26/05/2005 : 16:22:16
|
Ne vidim razloga za proglašavanje Podvodnog cudovišta lošom epizodom. Zapravo, odlicna je sa svojom misterijom, horor atmosferom i tajanstvenošcu još jedne Zagorove fantasticne ekspedicije. Ta epizoda uvijek je stajala kao jedna od najtraženijih i najvrijednijih. Bonelli je pokušao ponoviti njen uspijeh sa Ljudima žabama, ali uspijeh Podvodnog cudovišta ostao je neugrožen.
Dobro, svjestan sam da objektivnu vrijednost neke price smanjuje nostalgicnost i usmena predaja koje neke prosjecne epizode pretvori u legendarne, ali ovo je,definitivno, kultna epizoda u kojoj se nalazi sve ono što Zagora cini Zagorom. 
Što se tice naslovnica Crna mocvara je ništa posebno, ali zato Podvodno cudovište i ona koju je Dnevnik izbacio sa Zimske zmije, su odlicne. Zauvijek mi je ostala u sjecanju scena kada indijanac Ciku ulovi ribu na drvetu i ona nemoguca životinja Going-going |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 26/05/2005 : 16:29:40
|
Epizode Kandraksova mumija i Beli tigar su vrlo interesantno zapocete epizode, koje su, na kraju, ispale rezocaravajuce, vjerujem zaslugom Dnevnikovih kasapljenja. Moram priznati da jedva cekam Lundensov reprint tih epizoda, da ih mogu ponovo procitati u njihovom punom sjaju. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
Posted - 26/05/2005 : 18:18:51
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ne vidim razloga za proglašavanje Podvodnog cudovišta lošom epizodom. Zapravo, odlicna je sa svojom misterijom, horor atmosferom i tajanstvenošcu još jedne Zagorove fantasticne ekspedicije. Ta epizoda uvijek je stajala kao jedna od najtraženijih i najvrijednijih. Bonelli je pokušao ponoviti njen uspijeh sa Ljudima žabama, ali uspijeh Podvodnog cudovišta ostao je neugrožen.
Dobro, svjestan sam da objektivnu vrijednost neke price smanjuje nostalgicnost i usmena predaja koje neke prosjecne epizode pretvori u legendarne, ali ovo je,definitivno, kultna epizoda u kojoj se nalazi sve ono što Zagora cini Zagorom. 
Što se tice naslovnica Crna mocvara je ništa posebno, ali zato Podvodno cudovište i ona koju je Dnevnik izbacio sa Zimske zmije, su odlicne. Zauvijek mi je ostala u sjecanju scena kada indijanac Ciku ulovi ribu na drvetu i ona nemoguca životinja Going-going
po meni je mnogo bolje odradena prica "ljudi žabe", interesantnija, scenaristicki razradenija, napetija, ali svako ima svoj ukus. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
Posted - 26/05/2005 : 18:20:27
|
Mislim da slijedi prica iz Meksika (Veracruz) i prica sa Carriba o vampirima, obje u dva nastavka. Tek tada dolazi na red Darkwood i Kandrax!
>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<<
upravo tako , ali da je više docekat, strpljenja je sve manje  |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 26/05/2005 : 18:43:38
|
Zauvijek mi je ostala u sjecanju scena kada indijanac Ciku ulovi ribu na drvetu i ona nemoguca životinja Going-going
ha-ha!-sjetio sam se i ja... |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 26/05/2005 : 22:57:38
|
Epizode Kandraksova mumija i Beli tigar su vrlo interesantno zapocete epizode, koje su, na kraju, ispale rezocaravajuce, vjerujem zaslugom Dnevnikovih kasapljenja. Moram priznati da jedva cekam Lundensov reprint tih epizoda, da ih mogu ponovo procitati u njihovom punom sjaju.
zagor je prebrzo sredio kandraksa
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7887 Posts
Posted - 27/05/2005 : 00:45:25
|
pa poslije tih slijede još dvije fenomenalne epizode, "veliki skok"/"zatoceni zagor"(u orginalu "tropical corp"), i koliko se sjecam i u toj prici se pojavljuje going-going. |
 |
|
Topic  |
|