Author |
Topic |
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 26/05/2005 : 13:33:44
|
Sta mi vredi da sanjarim kad ionako necu dobiti priliku Inace bih napravila heroinu. Ne znam da li nisam sasvim obavestena, ali u Boneliju kao da su sve sami muski heroji. Nedostaje jedna heroina.
Martina bi bila super da ne lici previse na Martija. Mogla bi da prodje kao njegova sestra. |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 26/05/2005 : 13:36:29
|
quote: Originally posted by Bilja
Sta mi vredi da sanjarim kad ionako necu dobiti priliku Inace bih napravila heroinu. Ne znam da li nisam sasvim obavestena, ali u Boneliju kao da su sve sami muski heroji. Nedostaje jedna heroina.
da, ali mora da bude lijepa i pametna ;) |
|
|
Leka
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 05/03/2005 |
Posted - 26/05/2005 : 13:37:48
|
Martina bi bila super da ne lici previse na Martija. Mogla bi da prodje kao njegova sestra.
Postoje Julia i Legs |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 26/05/2005 : 13:39:04
|
quote: Originally posted by Leka
Martina bi bila super da ne lici previse na Martija. Mogla bi da prodje kao njegova sestra.
Postoje Julia i Legs
Legs poznam i lijepa je, a JUliju ne |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 26/05/2005 : 13:46:39
|
Postoje Julia i Legs [/quote]
Legs poznam i lijepa je, a JUliju ne [/quote]
Panzer,hajmo onda na JUNAKE i procitaj tekst i upoznaj Juliju |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Posted - 26/05/2005 : 13:59:02
|
Julia: klishe, klishe, klishe... Zar nista bolje nisu mogli da osmisle? Lepa, 30 godina, neudata, sa losim vezama... KLISHE! Kao milioni sitkoma koje gledamo na TV-u. I jos detektivka. Pa mogli su smisliti nesto originalnije, ako ne zanimanje ono bar lik da bude originalan. REcimo, bar da je udata ili samohrana majka ili da je drzeca macka 40-godisnjakinja, ili da je bar riba i po kao Martina.
Legs: suvise malo informacija, ali mene ne privlaci na citanje. Ne volim savrsene superheroje. Volim likove koji imaju realne probleme, koji imaju mane, koji nisu samo karikature ljudskog bica. Mnogo je zanimljivije kad citas strip o nekome s kim se mozes identifikovati. |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 26/05/2005 : 14:00:08
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Postoje Julia i Legs
Legs poznam i lijepa je, a JUliju ne [/quote]
Panzer,hajmo onda na JUNAKE i procitaj tekst i upoznaj Juliju [/quote
Julija izgleda ko Katarina Hepburn???] |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 26/05/2005 : 14:08:06
|
Postoje Julia i Legs
postoji i Gea! |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 26/05/2005 : 14:12:28
|
quote: Originally posted by kico
[quote]Originally posted by Bilja
Postoje Julia i Legs
postoji i Gea! [/quote
i Cat Claw i Catwoman i Black Widow] |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 26/05/2005 : 14:23:42
|
[quote]Originally posted by kico
@panzer pa,o cemu ti govoriš?O super-junacima ili šta?Ja govorim o Bonelliju! [/quote
Ahda. sorry.] |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 26/05/2005 : 14:44:26
|
"REcimo, bar da je udata ili samohrana majka ili da je drzeca macka 40-godisnjakinja, ili da je bar riba i po kao Martina."
pa da je udata ili samohrana majka niko je ne bi citao osima mozda tebe i par drugih djevojaka/zena koje imaju isto misljenje. mislim da to ne bi proslo kod raje i da zato i ne izdaju. pa jebiga ipak je ekonomija na prvom mjestu sto je logicno.
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Posted - 26/05/2005 : 14:52:23
|
quote: Originally posted by verter
"REcimo, bar da je udata ili samohrana majka ili da je drzeca macka 40-godisnjakinja, ili da je bar riba i po kao Martina."
pa da je udata ili samohrana majka niko je ne bi citao osima mozda tebe i par drugih djevojaka/zena koje imaju isto misljenje. mislim da to ne bi proslo kod raje i da zato i ne izdaju. pa jebiga ipak je ekonomija na prvom mjestu sto je logicno.
A kako Marti moze da ima devojku?
Ih pa ako gledas tako, onda su trebali da stave da Julia ima 20 godina, izgleda kao neki fotomodel i super se provodi u svom kabrioletu... |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 26/05/2005 : 15:00:49
|
ja bih stavio junaka koji živi najobicnijim životom nejunaka, a ipak na neki nacin drugaciji- recimo, poput mene:)))
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 26/05/2005 : 15:21:49
|
"A kako Marti moze da ima devojku?
Ih pa ako gledas tako, onda su trebali da stave da Julia ima 20 godina, izgleda kao neki fotomodel i super se provodi u svom kabrioletu...:
tu si upravu samohrani je otac ima posvojenog javu
pa bas ne bi bilo dobro da je fotomodel i da ima 20 godina. ne furaju se svi na fotomodele. to je zabluda. djevojke mogu zeljeti da izgledaju kao fotomodeli ali vecina voli samo da sanjari a u stvarnosti zele nesto drugo,konkretno i zanimljivo. detektivka je samostalna zena, borac. ono sto bi vecina djevojaka zeljela postati(ne bukvalno detektivka nego imati taj profil).
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 26/05/2005 : 17:49:47
|
Pa ja bi napravio nešto ovako koncipirano... Moj junak (ili junakinja) ima teško, na smrt bolesno dijete, bez mogucnosti izlijecenja, no sve bi ucinio na svijetu samo da ga može spasiti. To zacuje nitko drugi nego sam Sotona, koji vrati zdravlje njegovom djetetu, no zauzvrat obveže mog junaka/inju da mu prinosi ljudske duše, napominjuci mu da je život njegovo djeteta sada u rukama Sotone. Naravno to ce našeg junaka dovoditi u razne pustolovine, a kroz cijeli serial biti ce naglašena unutarnja borba našeg junaka sa samim sobom, rastrgan s jedne strane zlocinima koje mora da pocini a s druge strane ljubavlju prema svome djetetu.
Znam , znam da izmišljam, ali danas je nekako jako vruce...
you candy perfume girl |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/05/2005 : 17:51:59
|
A kako Marti moze da ima devojku?
[Geek alert] Ima ženu, devojku. Oženio se (tajno) još u Povratku u New York. [/Geek alert]
To po strani, baci pogled ukoliko si u prilici na Maison Ikokku (ili Ikkoku, stalno zaboravim gde ide to drugo k), romanticnu mangu gde su glavnom junaku problemi kako da položi ispit, smuva devojku i izbori se sa komšijama koji su notorni alkoholicari i prevreznjaci. Ako to nisu uobicajeni svakodnevni problemi, ne znam šta jesu. ;)
Back on topic - a što mora baš Bonelli da mi da slobodu? Što ne Ameri ili vrancuzi?
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 26/05/2005 : 18:46:30
|
bila bi to heroiina definitivno...tipa angelina jolie...pa bi se borila za pravdu i pomagala nesretnima i ostavljenima:::SVIM SREDSTVIMA KOJIMA RASPOLAZEali to nebi bio strip za vas maloljetne |
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 26/05/2005 : 23:49:50
|
quote: Originally posted by kiky
Pa ja bi napravio nešto ovako koncipirano... Moj junak (ili junakinja) ima teško, na smrt bolesno dijete, bez mogucnosti izlijecenja, no sve bi ucinio na svijetu samo da ga može spasiti. To zacuje nitko drugi nego sam Sotona, koji vrati zdravlje njegovom djetetu, no zauzvrat obveže mog junaka/inju da mu prinosi ljudske duše, napominjuci mu da je život njegovo djeteta sada u rukama Sotone. Naravno to ce našeg junaka dovoditi u razne pustolovine, a kroz cijeli serial biti ce naglašena unutarnja borba našeg junaka sa samim sobom, rastrgan s jedne strane zlocinima koje mora da pocini a s druge strane ljubavlju prema svome djetetu.
Znam , znam da izmišljam, ali danas je nekako jako vruce...
you candy perfume girl
Ovo je više siže za Vertigo nego za Bonellija |
Edited by - Kant on 26/05/2005 23:50:25 |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Posted - 27/05/2005 : 07:17:46
|
quote: Originally posted by dveki11
bila bi to heroiina definitivno...tipa angelina jolie...pa bi se borila za pravdu i pomagala nesretnima i ostavljenima:::SVIM SREDSTVIMA KOJIMA RASPOLAZEali to nebi bio strip za vas maloljetne
Tomb Raider + Druuna*Lorna = tvoja junakinja
He, he, Kant je u pravu Kikijev scenario je vise za Vertigo. Kao da ga sad gledam...
Mozda spin off sa nekom junakinjom iz Dilan Doga? Ana Never (a i ko bi drugi)? |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 27/05/2005 : 08:09:33
|
quote: Originally posted by panzer
Da vam da Bonelli slobodu, da vi ustvarite junaka ili junakinju novog stripa, kakav bi bio (bila) mislim kvalitete, izgled, kakkav bi bio svijet u kojem živi i slicno.
Svijet bi bio jeben a ljudi bi zivjeli u demokratiji kakvu danas imamo.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 27/05/2005 : 09:49:31
|
Bio bi mlad, lijep i pametan... Otprilike ko ja :P. I nebi se odavo standardima neg bi uvjek nosio zguzvanu odjecu i bavio se tajanstvenim istrazivanjima stvari kojima se niko drugi nebi usudio bavit... I zato bi bil totalno drukci neg svi ostali :P
-- "It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice." --Terry Pratchett |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 27/05/2005 : 12:55:03
|
quote: Originally posted by Watashi
Bio bi mlad, lijep i pametan... Otprilike ko ja :P. I nebi se odavo standardima neg bi uvjek nosio zguzvanu odjecu i bavio se tajanstvenim istrazivanjima stvari kojima se niko drugi nebi usudio bavit... I zato bi bil totalno drukci neg svi ostali :P
A zvao bi se Dylan Dog.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 27/05/2005 : 12:56:50
|
Ja bih napravio junaka koji umre na samom pocetku price, a onda ostali likovi serijala popizde jer im se raspao cijeli koncept price i ocajnicki nastoje stvoriti nešto na cemu bi ostatak stripa preživio, jer se boje da ce ih izdavac ugasiti.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
Topic |
|