forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko je Zagor visok = uobicajena zahebancija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/05/2005 : 12:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
und ciko : 152
za drugu mjeru triba pitata zagora
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/05/2005 : 12:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Zagor nije trash strip ima dosta gorih stripova, problem je sto ovaj topic vodi pitanjima kolika je cuna kod kena parekara i sl. :-)) .
Ovo si trebao u svastaru da stavis , onda se niko ne bi bunio. Btw meni nije jasno zasto je zagor trash strip Toninho, ja ga vise ne citam jer mi nije toliko zanimljiv ,izrastao sam iz tog nivoa.Tacno je da su prve epizode retardirane ali to treba vidjeti u kontekstu.Prve epizode Supermana i batmana su isto tako retardirane kad ih sada uzmes da citas.

A sada spektakl ...
COMICS 'N STUFF
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/05/2005 : 13:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
toninho, poceo si primjecivati stvari
da kriterije žele postavljati ljudi koji su izgubili kontakt sa stvarnošcu i dive se svojim sitnim skucenim izdrkavanjima

a što se tice topica koliko je visok zagor, ima zanimljiviju premisu od vecine drugih

jgoran, mogao si postaviti pitanje koliko je visok batman (iako ne bi bilo tako zanimljivo ko koliko je visok zagor)
inace, zagor ne mora povecavati sise da bi bio prodan, kužiš

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/05/2005 : 13:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
namece se pitanje
šta je to nivo ?!
ja sam realan . zagor je za široke mase radnicke klase
to je vec dovoljno da ga se nazove trash stripom
ak se gleda u takvom kontekstu
i baš je pitanje za strip rubriku
und seinfild kontradiktoran si u samom svom nastupu
u prethodnom postu ter si time dužan pivu za mileta i društvo u cošku

i volim otakacen ( moderan ?! ) strip , ono tri kadra opicena i eto price za razmišljanje al taj nivo ( ?! ) nije lako postici
ok brži put do tog je preko lakih i nešto težih droga
al pravi put je široko otvorenih ociju sa nevjerovatnom spremnošcu na drugarsku kritiku ( dobit ce pizda kad se ostali maknu )

nema nedodirljivih
osim onih koje mi odredimo
a to smo normalno mi
i zašto broj povaljenih teta ne bi bila ozbiljna tema
il obrnuto kog je sve axa savladala s osvrtom na socijalni habitus savladanih što nužno ne mora ne bit povezano sa dužinom onog o cem su se postavljala pitanja koja neki smatraju neprimjerenima
uostalom i dan danas me fascinira nacin pituravanja slike u Mirku i Slavku jer ak to nije umjetnost u zadanom celicnom kontekstu onda .... dovršite sami
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 28/05/2005 : 13:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

und ciko : 152
za drugu mjeru triba pitata zagora

Pa ajde

KLATA..VERATU..N%#/&%)=?#
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/05/2005 : 13:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
sramim se
ipak je on meni faca
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 28/05/2005 : 13:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
evo, ja sam ga izmjerio i visok je tocno 21 cm
ako vas zanima: širok je oko 15 cm /ovisno o izdavacu/ i debeo 0,6-1,2 cm /ovisno o epizodi/

I sat before the wise man in the autumn of my youth, and i told him all the things i had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/05/2005 : 14:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
ovome se nema što dodati
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 28/05/2005 : 14:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

bas sam i ja primjetio da su joj malo vece u q-u
al nije da mi smeta;))

Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/05/2005 : 14:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Toninho pazi kako mi se obracas, jel ti vidis koliko zvjezdica und postova imam, und mogu da te zgnjecim und ne zezaj se zagorom und cikom und sajze nemam vise undova :-).

A sada spektakl ...
COMICS 'N STUFF
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 28/05/2005 : 14:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

ako vas zanima: širok je oko 15 cm /ovisno o izdavacu/ i debeo 0,6-1,2 cm /ovisno o epizodi/

I sat before the wise man in the autumn of my youth, and i told him all the things i had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so.

A jel to jos govorimo o zagorovim mjerama ?????(ako da kako si to mjerio?)..a ako su to neke druge mjere fulao si temu

Edited by - dveki11 on 28/05/2005 14:45:05
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/05/2005 : 14:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Toninho pazi kako mi se obracas, jel ti vidis koliko zvjezdica und postova imam, und mogu da te zgnjecim und ne zezaj se zagorom und cikom und sajze nemam vise undova :-).

A sada spektakl ...
COMICS 'N STUFF

ne bojim te se
naime,
dogovorija sam s globinjovim nadredenima da ga stavi u stalnu nocnu sljedecih misec dana ( jadnik to ni ne zna )
pa kad te globinjo raspizdi onako isfrustriran od smjene stalne i nedostatka seksa .... šta da ti pricam
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/05/2005 : 15:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Pa ima jos uvijek desnu/lijevu ruku tako da mu seks nece biti problem hehehe. Samo se bojim da ce mu nedostajati materijala, naime on cita samo zagora :-))).

A sada spektakl ...
COMICS 'N STUFF
Go to Top of Page

djurec
New Member

Croatia
275 Posts

Member since 23/12/2002

Posted - 28/05/2005 : 18:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send djurec a Private Message
o fucking shit, jel zna ko di je ovaj dio u ludensovom izdanju oceana???
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 28/05/2005 : 18:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by dveki11

quote:
Originally posted by alanmaras

A jel to jos govorimo o zagorovim mjerama ?????(ako da kako si to mjerio?)..a ako su to neke druge mjere fulao si temu

uzmes ravnalo i opleti

Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 28/05/2005 : 20:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
za TE mjere nije dovoljno ravnalo
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 30/05/2005 : 07:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

ništa ti ne razumiš
nit mislim nit govorim da je zagor nešto
to je trash strip
al ga je gušt citat ako ništa drugoa ono zbog nostalgije
a ja ne nazivam sve hrv stripove sranjem
al kao netko ko voli strip mogu rec svoje mišljenje
citam martinu i dajem joj max -3
jel misliš da je ta ocjena sranje
ak misliš onda živiš u oblacima
budi suptilniji
širok nam je dijapazon
nije sve samo 0 ili 1
daklem samo naprid sto više crtaca i novih stripova
ja sam za to
meni je jasno da svaki pravi umjetnik je i mora bit tašt , ka i u biti svatko tko želi biti na vrhu u bilo cemu
no na ovom forumu su uglavnom zaljubljenici u stripove ( a nisam baš siguran da nas ima nešto puno na ovim prostorima ) und zato ne pali se na prvu
a ak sam ja bio neugodan il nepristojan ja se ispricavam
i da ne bude zabune
ak je martina -3
zagor je po kvaliteti crtanja u mnogo brojeva 0
u mnogima je za mene dobra 4
scenario cesto manje od nula
al ima i za +4
al osjecaj kad vidim ekstra naslovnicu je 200 i tu pomoci nema
kriv sam , ubij , pucaj al život i je u jednom dobrom dijelu uživanje u onom sta je bilo pa se na neki nacin ponavlja a sto nam opet daje snagu za svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem
al ga nasrah
uglavnom gorane ne ljuti se
zajebancija pomaže razvijanju duha

ma ne ljutim se ja.stvar je u biti da se u zadnje vrijeme otvaraju samo topici sa zagorom u naslovu ili temi i to pomalo pocinje iritirati i non stop su na prvoj stranici a topic o loeg 3 za dva sta propadne na 3 stranicu.to me jednostavno dovodi do zakljucka da ljudi ne briju na ništa drugo osim zagora.
da se razumijemo..ja takoder citam zagora,ove nove epizode jer su mi 100 puta bolje od starih koje su vec prožvakane i lošije napisane od ovih novih a da ne pricam da su neke i lošije nacrtane.
eto..definitivno se ne ljutim...

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1924 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 30/05/2005 : 07:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

toninho, poceo si primjecivati stvari
da kriterije žele postavljati ljudi koji su izgubili kontakt sa stvarnošcu i dive se svojim sitnim skucenim izdrkavanjima

a što se tice topica koliko je visok zagor, ima zanimljiviju premisu od vecine drugih

jgoran, mogao si postaviti pitanje koliko je visok batman (iako ne bi bilo tako zanimljivo ko koliko je visok zagor)

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

prvo..ja ne bi postavio pitanje koliko je visok batman jer to nema nekog smisla.a i ne vidim zašto topic o zagoru mora biti zanimljiviji od drugih
što se tice povecanja sisa ne vidim logiku u prodaji...q se prodaje toliko koliko se prodaje i sise mu vjerojatno ne pomažu.

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/05/2005 : 08:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Take it easy, jgorane. Ovo je barem zajebancija, nije milioniti topic na temu koji vam je zagorov crtac omiljeni, ili kao kada se onaj baja bunio što Aco loše ocenjuje Zagora u komentarima na recenzije.

A zajebancije najbolje idu sa opštepoznatim stvarima.

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 02/06/2005 : 10:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:

ništa ti ne razumiš
nit mislim nit govorim da je zagor nešto
to je trash strip
al ga je gušt citat ako ništa drugoa ono zbog nostalgije
a ja ne nazivam sve hrv stripove sranjem
al kao netko ko voli strip mogu rec svoje mišljenje
citam martinu i dajem joj max -3
jel misliš da je ta ocjena sranje
ak misliš onda živiš u oblacima
budi suptilniji
širok nam je dijapazon
nije sve samo 0 ili 1
daklem samo naprid sto više crtaca i novih stripova
ja sam za to
meni je jasno da svaki pravi umjetnik je i mora bit tašt , ka i u biti svatko tko želi biti na vrhu u bilo cemu
no na ovom forumu su uglavnom zaljubljenici u stripove ( a nisam baš siguran da nas ima nešto puno na ovim prostorima ) und zato ne pali se na prvu
a ak sam ja bio neugodan il nepristojan ja se ispricavam
i da ne bude zabune
ak je martina -3
zagor je po kvaliteti crtanja u mnogo brojeva 0
u mnogima je za mene dobra 4
scenario cesto manje od nula
al ima i za +4
al osjecaj kad vidim ekstra naslovnicu je 200 i tu pomoci nema
kriv sam , ubij , pucaj al život i je u jednom dobrom dijelu uživanje u onom sta je bilo pa se na neki nacin ponavlja a sto nam opet daje snagu za svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem
al ga nasrah
uglavnom gorane ne ljuti se
zajebancija pomaže razvijanju duha

ma ne ljutim se ja.stvar je u biti da se u zadnje vrijeme otvaraju samo topici sa zagorom u naslovu ili temi i to pomalo pocinje iritirati i non stop su na prvoj stranici a topic o loeg 3 za dva sta propadne na 3 stranicu.to me jednostavno dovodi do zakljucka da ljudi ne briju na ništa drugo osim zagora.
da se razumijemo..ja takoder citam zagora,ove nove epizode jer su mi 100 puta bolje od starih koje su vec prožvakane i lošije napisane od ovih novih a da ne pricam da su neke i lošije nacrtane.
eto..definitivno se ne ljutim...

-------------
carpe diem...
-------------

ok , no hard feelings il sa dva l više se ne sicam
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 02/06/2005 : 10:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Take it easy, jgorane. Ovo je barem zajebancija, nije milioniti topic na temu koji vam je zagorov crtac omiljeni, ili kao kada se onaj baja bunio što Aco loše ocenjuje Zagora u komentarima na recenzije.

A zajebancije najbolje idu sa opštepoznatim stvarima.

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."

TACNO U SRIDU
DANKE DJOLE
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page