Author |
Topic |
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 29/05/2005 : 07:19:21
|
quote: Originally posted by Damjan
Zagor voli sve muškarce podjednako bez obzira na nacionalnost, boju kože, životni poziv, itd.
Jako mi se svidjela ova recenica pa je moram izvuci i komentirati.
Zagor ni sam ne zna koliko je sretan sto ne zivi u vremenu kada hara AIDS. Bas sam gledao nocas film o toj opakoj bolesti i mislim da bi se Zagor dobro snasao u San Francisku 1980. god.
I'll be normal when I'm dead! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 02/06/2005 : 02:48:18
|
kolko je zagor visok, kolka mu je kita, kolko može popit, dal su ciko i on gayevi i ako jesu ko je pasivan, a ko aktivan lik u toj vezi, gdje njih dvoje seru i pišaju, dal prvo u kolibi u kahlicu, a zatim ispiranje u mocvaricu, zašto se zagor nikad ne brije u stripu i zar stvarno godinama nosi jednu te istu majicu??????????? NE MOGU DA VJERUJEM
ovo je moj komentar - |
|
|
Vladan
New Member
Serbia
109 Posts
Member since 19/04/2005 |
Posted - 02/06/2005 : 10:43:17
|
quote: Originally posted by paro
gdje njih dvoje seru i pišaju, dal prvo u kolibi u kahlicu, a zatim ispiranje u mocvaricu, zašto se zagor nikad ne brije u stripu i zar stvarno godinama nosi jednu te istu majicu??????????? NE MOGU DA VJERUJEM
Na ona pitanja o visini i pasivno/aktivnom u vezi Zagor/Ciko, mislim da se sve zna, ali ti si i omalovazavajuci lik i delo istih, postavio jedno esencijalno pitanje, tj. pitanje nuzde (zahoda) koje nije nikad uzimano za ozbiljno a u principu je veoma bitno. Autor je jednom pricao da je scene odlaska u WC i brijanja izostavio da bi bilo sto vise akcije, i da bi ove scene mogle da smanje interesovanje za Zagora, jer on zbog toga sto se hrani iskljucivo divljaci ima problema sa probavom i onda to ne bi izlgedalo lepo na slici.
Inace Zagor ima 15 kompleta one svoje majice i biciklistickih pantalonica. |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 02/06/2005 : 11:19:07
|
quote: Originally posted by Vladan
Inace Zagor ima 15 kompleta one svoje majice i biciklistickih pantalonica.
Vec ga vidim pred ormarom kak razmislja sto ce taj dan obuc :P
-- "It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice." --Terry Pratchett |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 03/06/2005 : 09:38:58
|
polovicno si u pravu svakako sluša radio mariju, ali i gleda (što je i logicno, jer što bi tužio zlikavce da ne gleda) sad, to što tuži zlikavce je sasvim razumljivo, promatrano kroz cjelokupnost svijeta u kojem patrick živi; ne možeš to izvaditi iz konteksta svi mehanizmi i interakcija okoline odreduju u nekoj mjeri i velikana poput zagora, a u toj okolini je prirodno da se ne cijene podjebanti
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 03/06/2005 : 11:01:11
|
quote: Originally posted by Vladan
quote: Originally posted by paro
gdje njih dvoje seru i pišaju, dal prvo u kolibi u kahlicu, a zatim ispiranje u mocvaricu, zašto se zagor nikad ne brije u stripu i zar stvarno godinama nosi jednu te istu majicu??????????? NE MOGU DA VJERUJEM
Na ona pitanja o visini i pasivno/aktivnom u vezi Zagor/Ciko, mislim da se sve zna, ali ti si i omalovazavajuci lik i delo istih, postavio jedno esencijalno pitanje, tj. pitanje nuzde (zahoda) koje nije nikad uzimano za ozbiljno a u principu je veoma bitno. Autor je jednom pricao da je scene odlaska u WC i brijanja izostavio da bi bilo sto vise akcije, i da bi ove scene mogle da smanje interesovanje za Zagora, jer on zbog toga sto se hrani iskljucivo divljaci ima problema sa probavom i onda to ne bi izlgedalo lepo na slici.
Inace Zagor ima 15 kompleta one svoje majice i biciklistickih pantalonica.
Stari moj, mogo bi se zapitat neke stvari
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/06/2005 : 19:51:38
|
Stinky, 99 posto onih sto tuze Zlikavce nije vidjelo ni Z od njih. Oni su se poveli za zovom svojih duhovnih vodja:) A Zagor je jedna p(r)ovodljiva individua bez previse uglavnom i pretezito icega djelomicno ostecen i poprilicno neupotrebljiv:))))))
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 03/06/2005 : 21:25:32
|
E e, nemojte trollat po forumu... To je moj posao :P
-- "It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice." --Terry Pratchett |
|
|
Topic |
|