Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/05/2005 : 09:43:54
|
quote: Originally posted by Vladan
Znaci dok je on odvajao koke, DD nije bio ni u planu.
Khm, Dylan je roden iljadu šesto osamdeset i neke...
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
|
|
Watashi
Senior Member
Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 30/05/2005 : 13:18:22
|
Inace sto se tice MM, mislim da je prikriveni gay. Ona Dijana mu se nudi na izvolte, a on bezi. Draza mu Atalntida i Mu. Kakav lik.
Jebiga, nije da nece neg je malo vec star :P
-- "It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice." --Terry Pratchett |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 30/05/2005 : 14:15:22
|
quote: Originally posted by TORQUE
Od Bonellijevaca najveci je jebac Dylan Dog! A opcenito je to Lazarus Ledd
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?#
Malo su mi jadne one Caponeove fore kada se Larry negdje pojavi a neka treba pomisli u sebi: Kako je zgodan! (Capone, masturbator)
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 31/05/2005 : 14:18:10
|
Razmisljajuci o seksualnim aktivnostima i navikama Bonellijevaca & Co. dosao sam do zakljucka...
najveci jebac: Mister No najveca pedercina: Zagor prvak teenage sexa: kapetan Miki super straight: Tex hoce a ne ume: Marti Misterija mature sex: Ani i Frenk Beleven
Mislis valjda: ume a nece: Marti Misterija
Nijedna casa sto se pije, Nijedna trobojka sto se vije, Nasa nije. |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 31/05/2005 : 18:27:02
|
quote: Originally posted by alen
quote: Originally posted by TORQUE
Od Bonellijevaca najveci je jebac Dylan Dog! A opcenito je to Lazarus Ledd
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?#
Malo su mi jadne one Caponeove fore kada se Larry negdje pojavi a neka treba pomisli u sebi: Kako je zgodan! (Capone, masturbator)
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
To je bilo jednom-dvaput do sada
KLATA..VERATU..N%#/&%)=?# |
|
|
Fiju
New Member
Croatia
170 Posts
Member since 03/01/2003 |
Posted - 01/06/2005 : 10:20:30
|
Razmisljajuci o seksualnim aktivnostima i navikama Bonellijevaca & Co. dosao sam do zakljucka...
najveci jebac: Mister No najveca pedercina: Zagor prvak teenage sexa: kapetan Miki super straight: Tex hoce a ne ume: Marti Misterija mature sex: Ani i Frenk Beleven
Najveci pedofil: Veliki Blek (upitno na sto se odnosi epitet Veliki) Najveci masturbator: Blaf Mature gay sex: Smuk i Salaso Tex nije ni blizu super straighta, pa nikad se ne odvaja od Karsona, iako je mladi Kit dokaz da nekad davno jeste bio straight :) |
|
|
Topic |
|