forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi Kju
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 11/06/2005 : 14:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
zbog preloadera, osim toga, ako ne ekstrahiras .jpg-ove, moras .swf otvoriti iz IE, da bi vidio strip. gnjavaza. ja sam iz probe izvadio jedan .jpg i nije pretjerano komplicirano. da me strip zanima, napravio bi to.
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 11/06/2005 : 14:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Meni nije mrsko ovo uraditi, jer se meni svida ovaj strip Zlatko, ja cu ovo poskidati pa mi javi mailom gdje ceš da ti pošaljem. U svakom slucaju bice uskoro na jednom od gmail naloga.

http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 11/06/2005 : 15:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Odradeno i poslato na sve gmail naloge

Vidjeti topic "Skenirani stripovi svakog drugog utorka"

http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 11/06/2005 : 16:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Evo jedan prijedlog kojim bi Q mogao kvalitetno izgubiti i ove citatelje koje je teškom mukom stekao - "Persepolis" u nastavcima.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 11/06/2005 : 16:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
[quote]Originally posted by Damjan

Evo jedan prijedlog kojim bi Q mogao kvalitetno izgubiti i ove citatelje koje je teškom mukom stekao - "Persepolis" u nastavcima.

tonywustarks@yahoo.com
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 11/06/2005 : 16:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Damjan

A može i Jimmy Corrigan u jednom delu, ni to ne bi preživeli. ;)

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 11/06/2005 : 22:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message
potpisujem oba prijedloga.

zamislite jadnog citatelja Zagora koji misli da je (a ovo sam, majke mi moje cuo na vlastite usi) Dark Knight Returns pre tezak za citanje kako se lomi da prati sulude Wareove dijagrame... ma milina!
Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 12/06/2005 : 09:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message
BAs sam htio javit da nek se jebu i carobnjaci i flash koj se ne pokazuje u operi (iako, dosad NIKAD nisam imo problema s flashom) i da mi se neda kopat ni po cacheu ni po sourceu, al kad sam vec sve dobil na srebrnom pladnju, zashto nebi poskido. S operinim quick downloadom, u minutu-dve sam ih poskido svih 42, pa ih odo chitat cim malo potrollam po forumu... And now, back to Q

Ja bi napravil jednu epizodu di je u cjelom Q samo rip kirby, e to bi bila epizoda za ubit se :D

--
"It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice."
--Terry Pratchett
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000