Author |
Topic |
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/06/2005 : 14:33:47
|
Lutka od slonovace/Joe Bar/Marti/Titef/Hogar/Bili.
Naslovnica na homeu nakon što malko dremnem....
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 02/06/2005 : 14:45:20
|
Nova Lutka od slonovace. Nije lose, solidan serijal.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 03/06/2005 : 06:44:43
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Jesi li dremnuo?! Hocemo sken, kod nas još nije stigla Stripoteka
Taman sam bio skenirao, kada mi se opet pridremalo.
Sad šaljem Marku.
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/06/2005 : 12:28:27
|
quote: Originally posted by alen
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
odlican serijal! Stripoteka se poboljšala unazad nekoliko brojeva...Novi Torgal,uvijek docekan sa osmijehom,Nošeni vetrom,Valerijan...jedino je Prins bio loša epizoda,al nema veze.On prolazi... Hans nikako. Zato su odlicni serijali i Lutka od slonovace i Žig sudbine... |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 03/06/2005 : 12:58:13
|
quote: Originally posted by kico
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
odlican serijal! Stripoteka se poboljšala unazad nekoliko brojeva...Novi Torgal,uvijek docekan sa osmijehom,Nošeni vetrom,Valerijan...jedino je Prins bio loša epizoda,al nema veze.On prolazi... Hans nikako. Zato su odlicni serijali i Lutka od slonovace i Žig sudbine...
Slazem se. Bernard Prins je vidio i bolje dane, Hans ni meni nije nikako sjeo. Ostatak je vrhunski. Zaboravio si Blueberryja. Dabogda svi dobili povisice za kupovati albume ali do tada skidam kapu Stripoteci.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/06/2005 : 15:09:42
|
quote: Originally posted by kico ...jedino je Prins bio loša epizoda,al nema veze.On prolazi...
Ovakav BP, kao što je zadnja objavljena epizoda u Stripoteci, ne zaslužuje prostor u spomenutoj reviji. Prica je, ma kakva prica, ni nema price...crtež...ajme majko. Ne pamtin da san za neciji crtež reka da je loš. Može mi se svidati ili ne ali nikad do sada nisan reka da je loš. A spomenuta epizoda je i ispod razine lošeg.
I zato neka Franza, ni Font ne bi smija biti bezrazložno zaboravljen.
Doduše neki serijali idu tako "cesto" da moran obnavljat gradivo...
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
Edited by - Renky on 03/06/2005 15:12:57 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 03/06/2005 : 16:04:43
|
quote: Originally posted by kico
odlican serijal! Stripoteka se poboljšala unazad nekoliko brojeva...Novi Torgal,uvijek docekan sa osmijehom,Nošeni vetrom,Valerijan...jedino je Prins bio loša epizoda,al nema veze.On prolazi... Hans nikako. Zato su odlicni serijali i Lutka od slonovace i Žig sudbine...
žig sudbine je dobar, možda sam malo više ocekivao, a lutku od slonovace nikako da pocmen citat, u kantunalu mi je mjesecima, moram... što se stripoteke tice jako sam zadovoljan izborom stripova, još kad bi izbacili princa i još pokoje udave u dodacima |
|
|
|
Topic |
|