Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
ken2
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8204 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
TORQUE
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/ud99.gif)
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 11/06/2005 : 12:43:01
|
Slažem se! No barem piše, makar je to talijanski popis. A ne kao kod SD, gdje sam sam morao ispunjavati prazne "kucice" ![](icon_smile_big.gif)
>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<< |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/06/2005 : 15:40:50
|
quote: Originally posted by dcopic
Slažem se! No barem piše, makar je to talijanski popis. A ne kao kod SD, gdje sam sam morao ispunjavati prazne "kucice" ![](icon_smile_big.gif)
>>>Tko strip nikada procitao nije, neka baci prvi kamen<<<
upravo tako, bolje da išta piše nego ništa, kao što je bio slucaj sa SD ili još gori primjer kod dnevnika kada su te kucice "dopunjavali" crtežom. |
|
Tomislav
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
Posted - 11/06/2005 : 16:55:54
|
Ocito se Bernardu ili onome tko prevodi stripove ne pretrazuje razne popise. Ovako je jednostavnije, samo prepises ona sta vec pise i to je to. Ja se sa svakim novim brojem nadam da ce ispraviti tu glupost ali bojim se da nista od toga. Citam u novom Zagor piratu kako lijepo pise "vidi Zagor extra br. **" i nadam se da ce tako jednom biti i u regularnom izdanju jer ako mogu pirati zasto nebi i Ludens. |
|
Dr. Westax
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 11/06/2005 : 17:05:49
|
Klinci koji tek pocinju citati Zagora nemaju pojma sto je to tutto serija. Ne bi me cudilo da traze po kioscima tutto Zagora. ![](icon_smile_evil.gif)
Nije mi jasno zasto citaoci moraju traziti te talijanske popise i prevoditi u nase brojeve, a prevodioc ne mora. Pa sto nije placen za to? ![](icon_smile_question.gif)
I'll be normal when I'm dead! |
|
IGMAN2
Senior Member
![](AvatarUpload/cat -pic1.jpg)
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 11/06/2005 : 22:45:10
|
Apsolutno se slažem! To mi tako na Q ide... Koga je briga na koji Tutto se nešto odnosi. Cemu to? Kad prevodiš, onda i prevedi. |
|
TORQUE
Senior Member
![](avatars/ud99.gif)
Croatia
2781 Posts
Posted - 11/06/2005 : 22:57:00
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Klinci koji tek pocinju citati Zagora nemaju pojma sto je to tutto serija. Ne bi me cudilo da traze po kioscima tutto Zagora. ![](icon_smile_evil.gif)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Dead girls cant say NO!!! :) |
|
makikatalinic
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_2305.jpg)
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 12/06/2005 : 14:51:43
|
quote: Originally posted by Tomislav
Citam u novom Zagor piratu kako lijepo pise "vidi Zagor extra br. **" i nadam se da ce tako jednom biti i u regularnom izdanju jer ako mogu pirati zasto nebi i Ludens.
Slicna stvar je i kod Dylanovih pirata i onda ispod lijepo piše Dnevnik 28 ili SD 6 ili Horus 1.Dylan je ipak promjenio najviše izdavaca,cini mi se pa mu je i numeracija malo ispreturana,ali ako se pirati trude što ne bi i izdavacka kuca koja placa prava na to izdanje? |
|
TORQUE
Senior Member
![](avatars/ud99.gif)
Croatia
2781 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6267 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 12/06/2005 : 21:33:47
|
Po obicaju,ken2 zbori mudro.Trebalo bi to ispraviti ili ubaciti popise u samo izdanje(po uzoru na talijanske originale)
Bond.James Bond. |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 12/06/2005 : 21:39:37
|
Ma koga briga za te silne popise?! Stavis lijepo broj naseg izdanja i sve u redu. Tko hoce znati vise neka trazi po usporednim popisima, a ne da to moraju svi.
|
TORQUE
Senior Member
![](avatars/ud99.gif)
Croatia
2781 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 13/06/2005 : 06:35:54
|
Ja mislim da ovo Bernija interesuje kao lanjski snijeg. Da je htio, ovo bi vec napravio. ![](icon_smile_disapprove.gif)
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 13/06/2005 : 09:06:54
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ja mislim da ovo Bernija interesuje kao lanjski snijeg. Da je htio, ovo bi vec napravio. ![](icon_smile_disapprove.gif)
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
Tocno, bernija naše mišljenje oko stripova interesira isto ko i mene stanje dionica na burzi....nažalost. Volio bih da sam u krivu ![](icon_smile_angry.gif) |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 13/06/2005 : 09:18:35
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by SejoSexon
Tocno, bernija naše mišljenje oko stripova interesira isto ko i mene stanje dionica na burzi....nažalost. Volio bih da sam u krivu ![](icon_smile_angry.gif)
Eh,da bar...no ostaje nam se još samo nadati![](icon_smile.gif)
"Velikodušnost bez premca" www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u a ima www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af-foum o svemu.
|
|
Kowalsky
stripovi.com kum
Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 13/06/2005 : 11:04:15
|
quote: Originally posted by Kowalsky
Vidim ja da bi Berni trebao pogasit neka izdanja :-))
kriv sam!
ovo sam mislio da nikad necu reci - ali mislim da bi trebao......il procitao dva-tri broja texa ili nathana godišnje dode mi u biti isto kao da ne procitam niti jedan.....ak nešto neide, onda neide i tocka....svaki junak koji ne može imati tempo jednom mjesecno za mene predstavlja promašenu investiciju ![](icon_smile_disapprove.gif) |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 13/06/2005 : 11:57:51
|
ovo sam mislio da nikad necu reci - ali mislim da bi trebao......il procitao dva-tri broja texa ili nathana godišnje dode mi u biti isto kao da ne procitam niti jedan.....ak nešto neide, onda neide i tocka....svaki junak koji ne može imati tempo jednom mjesecno za mene predstavlja promašenu investiciju ![](icon_smile_disapprove.gif)
Slazem se!
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 13/06/2005 : 17:54:06
|
kriv sam!
ovo sam mislio da nikad necu reci - ali mislim da bi trebao......il procitao dva-tri broja texa ili nathana godišnje dode mi u biti isto kao da ne procitam niti jedan.....ak nešto neide, onda neide i tocka....svaki junak koji ne može imati tempo jednom mjesecno za mene predstavlja promašenu investiciju ![](icon_smile_disapprove.gif)
Moram priznati da je tako(nažalost),ali opet pitanje je može li Berni napraviti foru da budu svi stripovi jednom mjesecno...
"Velikodušnost bez premca" www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u a ima www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af-foum o svemu.
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 13/06/2005 : 17:59:08
|
Mozda bi bilo pametno da svi skupa krenemo na tecaj talijanskog pa da imamo redovito stripove.
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 13/06/2005 : 18:15:12
|
kriv sam!
dajte malo analogije , upravo je razlog što je kako kažeš "promašena investicija" to što nema tempo izlaženja mjesecno. da je otpocetka berni krenuo sa mjesecnim izdanjima texa i natahana sigurno se ne bi doveli u ovu situaciju. da je makar pokušao pa zaista vidio da ne ide, okej, onda bih donekle i shvatio, a ne poceti izdavati dva extra stripa svakih 2-3 mjeseca i nadat se da ce mu prodaja biti kao kod zagora ili DD koji izlaze po 2 puta mjesecno. potpuno promašena ekonomska logika. |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 13/06/2005 : 18:29:31
|
quote: Originally posted by I like girlz
da je otpocetka berni krenuo sa mjesecnim izdanjima texa i natahana sigurno se ne bi doveli u ovu situaciju. da je makar pokušao pa zaista vidio da ne ide, okej, onda bih donekle i shvatio, a ne poceti izdavati dva extra stripa svakih 2-3 mjeseca i nadat se da ce mu prodaja biti kao kod zagora ili DD koji izlaze po 2 puta mjesecno. potpuno promašena ekonomska logika.
U pocetku su Tex i Nathan isli mjesecno.
|
TORQUE
Senior Member
![](avatars/ud99.gif)
Croatia
2781 Posts
Posted - 13/06/2005 : 18:35:21
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Mozda bi bilo pametno da svi skupa krenemo na tecaj talijanskog pa da imamo redovito stripove.
I'll be normal when I'm dead!
Slažem se!![](icon_smile_big.gif)
Znam mnogo ljudi i privatno i na ovom forumu koji voli citat Larrya i zašto je onda neisplativ taj junak za razliku od nekih koji su išli gore od njega!![](icon_smile_evil.gif)
Dead girls cant say NO!!! :) |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|