forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 KP HC 7 - 12 U PRODAJI, OD DANAS I U SPLITU!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 17/06/2005 : 22:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Auch tek sada vidi da je greska prilikom stampanja.
Nek rade ponovo,da vide da smo mi kolekcionari zajebani.

Porter
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/06/2005 : 00:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
ja predlozio VJ-u da izvadi par komada iz paketa prije nego ih bace u stari papir pa da ih izdilamo za par godina kao raritete ali se nije dao nagovoriti :(

I sat before the wise man in the autumn of my youth, and i told him all the things i had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/06/2005 : 00:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
i ja sam došao u prazan libellus
šta se može, mislili su u tiskari da ako imaju gužvu onda mogu malo traljavo, iako sam siguran da im je markos sto puta pokazivao stare kenove: ovako ili smrt, nikakvih razlika da nije bilo, brojevi na polici moraju bit u liniji, hrbat iste debljine...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 18/06/2005 : 00:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

ja predlozio VJ-u da izvadi par komada iz paketa prije nego ih bace u stari papir pa da ih izdilamo za par godina kao raritete ali se nije dao nagovoriti :(

znajutji vedrana pre tje biti da nije hteo da deli budutji profit pa je se sam posluzio i sakrio u neki od mnogobrojnih sefova u nekoj stranoj banci

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/06/2005 : 10:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

i ja sam došao u prazan libellus
šta se može, mislili su u tiskari da ako imaju gužvu onda mogu malo traljavo, iako sam siguran da im je markos sto puta pokazivao stare kenove: ovako ili smrt, nikakvih razlika da nije bilo, brojevi na polici moraju bit u liniji, hrbat iste debljine...

Sto je najgore, i jesam. Napomenuo sam im x puta da ne smije biti razlike, pogotovo u hrbatu. Ali dzabe. No dobro, ima da ih rade dok ne naprave iste, uopce me ne zanimaju isprike.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/06/2005 : 10:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

I sat before the wise man in the autumn of my youth, and i told him all the things i had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so.

Ne, sve se mora vratiti. Mozda eventualno uspijem zadrzati jedan broj za sebe.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/06/2005 : 10:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
ja da se umesam:juce sam prvi put video Kenove (one prve brojeve) i mogu samo da kazem:
SVAKA CAST!! i DALJE TAKO!!!

I wouldn't go so far as to calling a dog filthy, but they're definitely dirty. But a dog's got personality. And personality goes a long way.

Edited by - manhunter on 18/06/2005 10:29:48
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 18/06/2005 : 12:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
kasno pališ... :)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/06/2005 : 12:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pa znas kako se kaze:"bolje ikad...".
Zivim malo daleko od centra desavanja,pa nisam bas uvek up to date.
Ali eto,za oko mesec dana(nadam se) ce 12 Kenova krasiti moju policu

I wouldn't go so far as to calling a dog filthy, but they're definitely dirty. But a dog's got personality. And personality goes a long way.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 18/06/2005 : 12:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Ovoga puta tiskara radi na moju ruku,u petak nisam mogao doci ali iduci tjedan cu moci,stalno imam fobiju da se ne rasprodaju prebrzo!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/06/2005 : 14:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ne boj se, nece se tako brzo rasprodati, a bojim se ni da nece biti gotovi jos bar dva tjedna.

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/06/2005 : 14:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ne, sve se mora vratiti. Mozda eventualno uspijem zadrzati jedan broj za sebe.

i za meeeeeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeeeee

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 18/06/2005 : 14:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:

znajutji vedrana pre tje biti da nije hteo da deli budutji profit pa je se sam posluzio i sakrio u neki od mnogobrojnih sefova u nekoj stranoj banci

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

ma bio mi je sumnjiv odmah u pocetku, htio sam ja i maznuti kojega ali nije skidao oci s mene

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 18/06/2005 : 15:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ne boj se, nece se tako brzo rasprodati, a bojim se ni da nece biti gotovi jos bar dva tjedna.

Ima li reakcije od tiskare? Prihvacaju li da ponovo obave posao bez dodatne naknade?

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/06/2005 : 18:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Nema jer su svi zivi na umagu na "Graficarskim igrama" ili na necemu slicnom. Znat cu u ponedjeljak. Ali nema sanse da im ovo platim. Radi se iskljucivo o njihovoj gresci koju su duzni ispraviti. Ako sam izabrao najbolju tiskaru u ovom dijelu Europe, koju placam po nezanemarivo vecim cijenama onda ocekujem i kvalitet koji ce sve to opravdati. Dakle, ne sumnjam da ce to napraviti ponovo.

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 18/06/2005 : 19:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Dakle, ne sumnjam da ce to napraviti ponovo.

Gresske?

mcn

www.darkomacan.com se radi! *** Q STRIP 8 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 18/06/2005 : 19:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message

Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 18/06/2005 : 21:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Tko radi griješi.
Tko ne radi ne griješi.
Tko leti vrijedi!

(Grunf bi to bolje znao)

-------------------------------------------------------------------------------------------
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 19/06/2005 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Tko ne leti,ne vrijedi!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 19/06/2005 : 14:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
jedno pitanje (možda je vec bilo odgovoreno):
do broja 59 stripovi imaju 96 stranica (originali). Dakle to je standard. Ali onda dodu epizode od 50 do 270 stranica. dal cete se držati originala i imati razlicito debela izdanja? ili kombinirati i time izgubiti ili dodati koju naslovnicu? i cjena naravno? verovatno nije isti trošak praviti izdanje sa 50 stranica ili sa 270 stranica.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/06/2005 : 16:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ne znam.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/06/2005 : 17:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
jang, ako to pitanje postane aktuelno bice to je za 5 godina.
opusti se.

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 19/06/2005 : 19:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
marko nadji kopiju ugovora po kojem oni to uopce stampaju i Zakona o obligacionim odnosima i masi im ispred nosa dok ne isprintaju sve pred tobom i dok ne pregledas jel svaka crtica na svom mjestu
ako me fino zamolis naci cu u zakonu iz BiH koja je odredba pa ce tebi biti lakse da nadjes u Hrvatskom besplatno naravno

Nepobedivi / Okružen mrtvima, srpsko izdanje by BlekenDekara i Lavirint.
U orginalu: Invincible & The Walking Dead
Orginalni izdavac (USA): Image Comics, web site: http://www.imagecomics.com/

Zvanicni 'distributer' za podrucje Sarajeva i šire, po potrebi.
------------------
Q brojevi 1 - 5 u BuyBooku, Radiceva 6, Sarajevo.
------------------
http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/06/2005 : 19:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Evo ja cu tebe fino zamoliti da skratis potpis u 2-3 reda.
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 19/06/2005 : 21:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Evo ja cu tebe fino zamoliti da skratis potpis u 2-3 reda.

a to ne vrijedi za "zvjerke"

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000