Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/06/2005 : 22:49:35
|
quote: Originally posted by seinfeld
Kad ce dinamovac postati moderator na forumu :-))))))))))))))).
"The silencer makes a whisper of the gunshot."
Kad ja prestanem navijati za Hajduk i odem sa foruma. Kad Marko prestane navijati za Hajduk i proda ovu site. Mozda tada...tko zna!
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/06/2005 : 23:04:06
|
Samo da se javim i ja za ove novosti. Mislim da je na neki nacin bilo potrebno formalno priznanje ljudima koji su nas svojim radom i zalaganjem zaduzili. Nije to priznanje za rad nastalo iz zelje da se nekoga distancira, naprotiv mislim da je nastalo vise iz zelje da se time motivira i druge ljude da se pokrenu, naprave nesto za sve nas kojima ova site nesto znaci, a vjerujem da medju nama ima jos dosta buducih suradnika.
Sto se tice moderatora, nikada se ne moze pokriti 24 sata prisustva na netu ni sa puno vise moderatora, pogotovo sto nas ima prakticno iz svih dijelova svijeta pa se mozemo javljati u svako vrijeme i ostavljati poruke, ali se ukazala potreba za jos jednim moderatorom, koji je dugo tu i koji prije svega dugo vremena provodi na forumu, i ima volje za takvim radom. Globinjo je odlican izbor! Znam i da postoji nekolicina ljudi kojima se taj izbor nece svidjeti, ako su mozda u proslosti imali neke nesuglasice sa njim, no trebaju vjerovati meni na rijec, da od danas globinjo nije samo clan foruma vec i moderator, te je i spreman i obvezan na drukciji pristup samom forumu nego sto je bio do sada. Vec vise-manje poznata pravila koja sam uspostavio nece se time nista promjeniti i sve ostaje doslovce isto.
Ono sto bi se mozda moglo promjeniti je logiranje na forum kao i upotpunjavanje osobnih podataka, te provjera nekih novoprijavljenih clanova. Sto ce konkretno biti moram vidjeti sa Markosom (ceka na moje prijedloge jednako dugo koliko mi cekamo na prebacivanje na novi server) i cujemo se naravno kad bude promjena. Do tada svima ugodna setnja kroz nas stari forum na novom serveru... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 16/06/2005 : 23:07:11
|
quote: Originally posted by Markos
Kao sto sami znate, staffovci su redom moja malenkost, VJ, Darkwood Devil, Kowalsky, Zole, Nemo i Colt, ekipa koja je osnovala stripovi.com i koji su u pocetku napravili velik dio sadrzaja na sajtu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Sebe stavi na posljednje mjesto
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 16/06/2005 : 23:09:32
|
quote: Originally posted by Kowalsky
quote: Originally posted by seinfeld
Kad ce dinamovac postati moderator na forumu :-))))))))))))))).
nikad :))
a možda ni tad :)))))
kriv sam!
Ah, osvojit ce i Rijeka jednom prvenstvo pa da vidis kad mi postanemo glavni:))))
Mrzim mrznju! |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 16/06/2005 : 23:10:10
|
Takodjer dobra stvar sa vise moderatora,da malo Dadi spadne s ledja gledanje svih stvari,jest da ce nas globinjo ubiti sad o Hajduku :),ali posto i licno sam lud za fuzbalom,nece mi skoditi.
Porter |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/06/2005 : 23:16:38
|
quote: Originally posted by Dado
Samo da se javim i ja za ove novosti. Mislim da je na neki nacin bilo potrebno formalno priznanje ljudima koji su nas svojim radom i zalaganjem zaduzili. Nije to priznanje za rad nastalo iz zelje da se nekoga distancira, naprotiv mislim da je nastalo vise iz zelje da se time motivira i druge ljude da se pokrenu, naprave nesto za sve nas kojima ova site nesto znaci, a vjerujem da medju nama ima jos dosta buducih suradnika.
Sto se tice moderatora, nikada se ne moze pokriti 24 sata prisustva na netu ni sa puno vise moderatora, pogotovo sto nas ima prakticno iz svih dijelova svijeta pa se mozemo javljati u svako vrijeme i ostavljati poruke, ali se ukazala potreba za jos jednim moderatorom, koji je dugo tu i koji prije svega dugo vremena provodi na forumu, i ima volje za takvim radom. Globinjo je odlican izbor! Znam i da postoji nekolicina ljudi kojima se taj izbor nece svidjeti, ako su mozda u proslosti imali neke nesuglasice sa njim, no trebaju vjerovati meni na rijec, da od danas globinjo nije samo clan foruma vec i moderator, te je i spreman i obvezan na drukciji pristup samom forumu nego sto je bio do sada. Vec vise-manje poznata pravila koja sam uspostavio nece se time nista promjeniti i sve ostaje doslovce isto.
Ono sto bi se mozda moglo promjeniti je logiranje na forum kao i upotpunjavanje osobnih podataka, te provjera nekih novoprijavljenih clanova. Sto ce konkretno biti moram vidjeti sa Markosom (ceka na moje prijedloge jednako dugo koliko mi cekamo na prebacivanje na novi server) i cujemo se naravno kad bude promjena. Do tada svima ugodna setnja kroz nas stari forum na novom serveru...
Ako bude bilo promjene logiranje na forum,valjda budemo znali...
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr ili www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u http://www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af forum AF-stranice
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 16/06/2005 : 23:29:23
|
quote: Dado
Ono sto bi se mozda moglo promjeniti je logiranje na forum kao i upotpunjavanje osobnih podataka, te provjera nekih novoprijavljenih clanova.
ovo pozdravljam! na nekim drugim forumima je to rijeseno putem pozivnica, a pokazalo se funkcionalno i ne bi bilo lose ovdje istu metodu preuzeti. dakle: onaj tko zeli postati clan foruma posalje mail na webmaster@stripovi.com i u njemu u jednoj recenici napise razlog zasto zeli sudjelovati na forumu u diskusijama (npr. volim stripove i zelim vise nauciti o njima) i posalje svoje obavezne osobne podatke (ime i prezime, mjesto, drzava, godina), te na svoj mail dobije pozivnicu. u vecini slucajeva, podatke je cak moguce i provjeriti (ako ide preko standardnih net providera kao t-com), ali to i nije toliko vazno jer onaj tko pokaze dobru volju na ovaj nacin se registrirati vjerojatno ima i dovoljno interesa postati pravim clanom ovog foruma.
http://zveles.blogspot.com/ |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 16/06/2005 : 23:30:39
|
ja sam vishe za anarhiju dosadashnju - zabavnije je!:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 17/06/2005 : 09:03:42
|
Cestitke na preseljenju. Drago mi je sto s entuzijazmom odrzavate site. Dobra volja se uvijek nagradi.
Shag long and prosper!
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 17/06/2005 : 09:06:05
|
cestitke i s moje strane....ipak sam se vratio skupljanju stripova najviše zahvaljujuci stripovi.com i ljudima koje sam tu "upoznao"....idemo dalje |
|
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 17/06/2005 : 10:48:42
|
Moj prijedlog je da se ne može logirati na forum ako se ne ispuni profil i to barem onaj osnovni;dakle ime,prezime,mail i kucna adresa.
Bond.James Bond. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/06/2005 : 11:07:22
|
quote: Originally posted by Aco
Moj prijedlog je da se ne može logirati na forum ako se ne ispuni profil i to barem onaj osnovni;dakle ime,prezime,mail i kucna adresa.
Bond.James Bond.
A tko to moze provjeriti, da li su ti podaci tocni?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Posted - 17/06/2005 : 11:16:01
|
Bond.James Bond.
jel to u sklopu 'rata protiv terorizma'?
tonywustarks@yahoo.com |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 17/06/2005 : 11:50:44
|
Nije li bolja metoda igrati na povjerenje. Pa ako netko zajebe... izgon.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Posted - 17/06/2005 : 11:53:02
|
Pa zveles je dao dosta dobar prijedlog.Jednostavno,glupo mi je pricati s ljudima koji ne žele reci tko su i odakle su vec.Ne vidim nikakve potrebe za skrivanjem iza nickova.
Bond.James Bond. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6186 Posts
Posted - 17/06/2005 : 11:59:55
|
Što se dodjela pocasnog statusa tice,mislim da ga zaslužuju i drugi ljudi(npr.Renky zbog puno skeniranih naslovnica i popisa,Gaston zbog sastanka u Makarskoj,Damir itd.)pa cak i oni koji se više ne javljaju na forum bez obzira na razloge(Rommel,Magic..).Shvacam da je teško dati poseban status baš svima koji su nešto napisali i da sam zaboravio još najmanje petoricu clanova koji to zaslužuju ali ipak.. Ovo naravno nije nikakva kritika vec samo prijedlog.
Što se izbora globinja tice,u potpunosti podržavam tu odluku jer mislim da je on prava osoba za takvu funkciju.Samo ga molim da svaku diskusiju o politici odmah zakljuca te dopusti samo rasprave o sportu,muzici,filmu i ostalim hobijima
Bond.James Bond. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/06/2005 : 12:03:19
|
Pa zveles je dao dosta dobar prijedlog.Jednostavno,glupo mi je pricati s ljudima koji ne žele reci tko su i odakle su vec.Ne vidim nikakve potrebe za skrivanjem iza nickova.
Bond.James Bond.
Slazem se neke mogucnosti ce postojati, i vjerujem da cemo na tome poraditi. |
|
|
trle
New Member
Bosnia and Herzegovina
243 Posts
Member since 06/07/2004 |
Posted - 17/06/2005 : 12:32:48
|
Odlicno, odlicno. Sve pohvale kreatorima i ostalim sa ovog sada mog najomiljenijeg sajta. Ne pisem puno, samo kada stvarno imam sta reci ali ne samo da mi je sajt nezamjenljiv sto se tice stripova vec tu ima jos mnoooogo dobrih stvari. Pa i diskusija i neslaganja su dobri, a nakon nekog vremena uvijek se izkristalisu stvari-zar ne? Jednog dana uvjeren sam da ce neko pisati o fenomenu www.stripovi.com i stvarima koje je on pokrenuo, samo ako se nastavi u ovom pravcu. Jos jednom sve pohvale!!!!!
TM |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 17/06/2005 : 12:36:51
|
Super!Svaka promjena je dobrodosla,a o novom serveru da se i ne govori!
Sta je ovo cijeli staff je "torcidaski"??? E pa morat cemo dogovoriti nekakvu prijateljsku "na dva mala" da vidimo jel ste samo jaki na rijecima ili znate nesto i sa nogama!Da vas izbuse purgeri. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Posted - 17/06/2005 : 12:39:40
|
Što se dodjela pocasnog statusa tice,mislim da ga zaslužuju i drugi ljudi(npr.Renky zbog puno skeniranih naslovnica i popisa,Gaston zbog sastanka u Makarskoj,Damir itd.)pa cak i oni koji se više ne javljaju na forum bez obzira na razloge(Rommel,Magic..).Shvacam da je teško dati poseban status baš svima koji su nešto napisali i da sam zaboravio još najmanje petoricu clanova koji to zaslužuju ali ipak.. Ovo naravno nije nikakva kritika vec samo prijedlog.
Što se izbora globinja tice,u potpunosti podržavam tu odluku jer mislim da je on prava osoba za takvu funkciju.Samo ga molim da svaku diskusiju o politici odmah zakljuca te dopusti samo rasprave o sportu,muzici,filmu i ostalim hobijima
Bond.James Bond.
Odgovorio sam ti na mail, ali evo odgovorit cu i ovdje. Ma dobit ce titulu i jos ljudi, ne samo ova tri, ova tri su sigurna 100% a za ostale, moram donijeti odluku, sto je potrebno da bi se dobila titula, dakle, odrediti granicu od recimo X recenzija ili Y tekstova ili Z skenova! Kada odredim tu granicu, onda ce svatko tko je prijedje dobiti tu titulu, tko god on bio. A sad, ako ce se netko ljutiti, vjerojatno hoce, ali to je uvijek tako, ne mozes ugoditi svima.
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29360 Posts
Posted - 17/06/2005 : 12:40:26
|
quote: Originally posted by Prodigy
Super!Svaka promjena je dobrodosla,a o novom serveru da se i ne govori!
Sta je ovo cijeli staff je "torcidaski"??? E pa morat cemo dogovoriti nekakvu prijateljsku "na dva mala" da vidimo jel ste samo jaki na rijecima ili znate nesto i sa nogama!Da vas izbuse purgeri.
Pa ni ne bas, pola pola smo:-) Samo su torcidasi jaci:-)
|
|
Topic |
|