forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Promjene na sajtu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 27/06/2005 : 17:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
Vidim da je zaživjela crna lista na aukcijama. Živjeli!

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 27/06/2005 : 18:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
...a ima i rezervna i kupi odmah cijena...Bravo Markos!!!!!!!!!!!!!

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

Edited by - alanmaras on 27/06/2005 18:01:56
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/06/2005 : 16:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Evo, konacno nesto on topic:

Dakle, staff members imaju titulu "stripovi.com kum". Medjusobno se ionako tako zovemo, a i dobro ilustrira ulogu pri stvaranju sajta, gdje su oni "kumovali" rodjenju!

Svi suradnici dobijaju titulu "stripovi.com suradnik". Za to je potrebno ispuniti jedan od sljedecih uvjeta:
a) Napisati barem 4 teksta za magazin ili prikaz nekog junaka
b) Napisati barem 8 recenzija
c) Poslati barem 100 naslovnica neke od edicija koje trenutno nemamo na sajtu

Eto, malo formalno priznanje svim suradnicima, koje ce im nadam se biti poticaj za daljnji rad.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/06/2005 : 16:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Tek sad videh titulu ispod nicka. Damn, odsad cu morati da pazim šta pricam... ;)

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/06/2005 : 16:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Tek sad videh titulu ispod nicka. Damn, odsad cu morati da pazim šta pricam... ;)

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."

Itekako!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/06/2005 : 16:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Dakle, staff members imaju titulu "stripovi.com kum". Medjusobno se ionako tako zovemo, a i dobro ilustrira ulogu pri stvaranju sajta, gdje su oni "kumovali" rodjenju!

Svi suradnici dobijaju titulu "stripovi.com suradnik". Za to je potrebno ispuniti jedan od sljedecih uvjeta:

Eto, malo formalno priznanje svim suradnicima, koje ce im nadam se biti poticaj za daljnji rad.

važe li one neobjavljene naslovnice
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 28/06/2005 : 16:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
kriteriji cak i nisu toliko visoki, mada je moja sansa jedino u skenovima

Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/06/2005 : 16:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Hoce li biti i podvrste suradnika kao npr. new suradnik, junior suradnik, senior suradnik itd.? Da se malo dodatno zakomplicira stvar... Kad neki novi member vidi senior suradnika pa da ga uhvati prpa

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/06/2005 : 17:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Hoce li biti i podvrste suradnika kao npr. new suradnik, junior suradnik, senior suradnik itd.? Da se malo dodatno zakomplicira stvar... Kad neki novi member vidi senior suradnika pa da ga uhvati prpa

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...

Mozda. Mada, nije nuzno.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/06/2005 : 17:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

kriteriji cak i nisu toliko visoki, mada je moja sansa jedino u skenovima

Zasto? Pa nije da ne znas pisati.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/06/2005 : 17:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:

važe li one neobjavljene naslovnice

Kad ih objavim, onda da:-)

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 28/06/2005 : 17:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Zasto? Pa nije da ne znas pisati.

hvala, hvala
glavni junaci su vec isprikazani, probat cemo koju recenziju ovo ljeto
mada mi je ovo sad ljigavo (s moje strane), gdje sam bio 3 godine, dobro hanibal kaze: nema dzabe ni u stare babe

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Moje misljenje je da su neke kriterije preniske...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 12:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Da, pogotovo sto se tice recenzija, jer ima ljudi koji ih pisu fantasticno, a ima ih koji napisu tek da napisu.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/06/2005 : 12:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Konkretnije. Gukni golube.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/06/2005 : 12:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:

Da, pogotovo sto se tice recenzija, jer ima ljudi koji ih pisu fantasticno, a ima ih koji napisu tek da napisu.

Cuj, tu sam onda ja kriv sto ih objavljujem ...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/06/2005 : 16:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
hej, pa i ja imam formalno zvanje... ili je to Zagortustra zaslužio svoju placu

a sad Zagortustra pita markosa: kako se uvjeti odnose prema kombinacijama uvjeta? Ili vrijede samo rasni, cisti uvjeti? Zagotustra predvida moguce: 1 tekst, 3 recenzije i 4 naslovnice, kao i razne druge permutacije.

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/06/2005 : 17:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Napisao si 11 recenzija, a to je iznad praga. Kombinacija uvjeta je moguca u nekim slucajevima, ali o tom potom, posto nema takvih slucajeva jos, mislim.
Samo, sad kad imas i formalnu titulu, trebao bi biti primjeran i uzoran forumas

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 29/06/2005 : 17:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:

Mislim da bi on radije da mu skinete tu titulu onda...

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/06/2005 : 17:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Od ovih zadnjih promjena(reserve,odmah,crna lista), javljaju se neki bagovi.
Logiram se i idem na kupovina ili prodaja, a ono ekran da se ponovo logiram.
Odlogiram se i odem vidjeti na aukcije da li sam dobro stavio kupi odmah opciju, a ono nema ni kucice za redovnu licitažu, ni za kupi odmah.

>>> I hope the party in my head never stops <<<
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/06/2005 : 17:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Rijesit cu to sa odlogiranjem i provjerom aukcije.
Ovo sa ponovnim logiranjem ima veze i sa serverom, moram provjeriti tocno. Inace, i danas sam dodao par novih stvarcica...

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 29/06/2005 : 17:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
mrak su ti ove nove stvarcice...hvala na mogucnosti da se izgubljene aukcije ne vide...stvarno me je vec bilo sram :)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/06/2005 : 18:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Evo, popravio sam ovo.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/06/2005 : 18:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

mrak su ti ove nove stvarcice...hvala na mogucnosti da se izgubljene aukcije ne vide...stvarno me je vec bilo sram :)

Jesi skuzio da ako upises nula ne prikazuje nijednu?:-) Bas sam se pitao hoce li to ljudi skuziti sami ili moram pisati objasnjena (MRZIM pisati objasnjenja!)

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 29/06/2005 : 18:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Napisao si 11 recenzija, a to je iznad praga. Kombinacija uvjeta je moguca u nekim slucajevima, ali o tom potom, posto nema takvih slucajeva jos, mislim.

znam da sam napisao jedan (taj izreceni) broj recenzija, a to zna i Zagortustra. Kako i ja i Zagortustra (oba) znamo brojiti, uvidjeli smo primjenom tog procesa da smo iznad praga.
No, kako ja, a Zagortustra još dublje, oba, jašemo divlje konje ludila po neistraženim sferama, a koje su oprecne stripovi.com i kako markos ne ljubi Zagortustru, Zagortustra uvida da je markos ipak prevladao to proturjecje.

I naravno, Zagortustra je uzoran, i idealno i zbiljski.

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000