Author |
Topic  |
slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts
Member since 05/04/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 14:22:44
|
htio sam reci da sam s teškom mukom medu 14 komada koje su dobili na kiosku, izabrao 1, koji je koliko - toliko....that is the point...inace nemam tih problema, ne znam što su sad ovakav klump dobili u kiosk..sve neko potuceno, trknuto, itd..valjda slucajno, ne bi baš bilo dobro da im prijede u naviku..)
eto! |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Member since 12/08/2004 |
|
slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts
Posted - 28/06/2005 : 15:19:39
|
u ovom slucaju nije to, i to bude, medutim ovi su bili baš trknuti, ko da je cijeli paket nekome ispao iz ruke, znaš...no nije bitno...:)
eto! |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 28/06/2005 : 15:51:47
|
quote: Originally posted by slovenec
Markolar, onda se s pravom možeš zabrinuti u kakvom ce stanju za mjesec - dva - tri dospjeti do Slovenije, ako vec sad iglom pronalaziš glancer....lp!   
eto!
Uh, Slovenec, sada necu mirno spavati   
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/ |
 |
|
panzer
Advanced Member

12796 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 28/06/2005 : 15:56:04
|
u ovom slucaju nije to, i to bude, medutim ovi su bili baš trknuti, ko da je cijeli paket nekome ispao iz ruke, znaš...no nije bitno...:)
eto!
možno. mi vsak dan vežemo par tisoc revij in tudi take stvari se dogajajo... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 28/06/2005 : 16:14:00
|
quote: Originally posted by I like girlz
logicno da ne bi, o tom je bespredmetno diskutirati, ali donekle sam htio da ukažem da treba dati prostora i specijalnim izdanjima ostalih junaka (dylan, tex, nathan). zar kod nekog postoji sumnja da se to ne bi isto tako odlicno prodalo? s obzirom kolika je potražnja za tim izdanjima samo na ovom forumu, cisto sumnjam da bi to berniju bila promašena investicija.
Koliko aktivnih clanova ima forum? 100? 200? 500, kad je lep dan (odnosno - kada nije lep dan)? Koliki je tiraž Ludensovih izdanja? 4000? 5? 10? Ljudi na forumu su manjina.
To po strani, evo, ja sumnjam da se Nathanovi specijalci dobro prodaju. Da se prodaju, izlazili bi. Simple as that.
Možemo da diskutujemo o tome koliko je Nathana oštetilo to što izlazi kad izade, ocajne naslovnice, neizdavanje giganata koji su esencijalni za pricu, a izdavanje specijalaca sa jezivim zakašnjenjem - ali ne i o tome da li se prodaje ovakav kakav je.
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 28/06/2005 : 17:08:48
|
autoru topica treba reci da promijeni naziv , jer vecina se slaže da je novi maxi odlican (osim razlicitih stavova o crtacu).
Ne bi se složio i stojim kod svoje tvrdnje ovo je nakon onih redovnih (a tu mislim na zaka lafita) jedan od najgorih crteža koje sam vidio, a i prica je loša da ne može biti lošija eto.....
Programiranje je kao seks: jedna greška i morate davati podršku cijeli život.
|
 |
|
slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts
|
panzer
Advanced Member

12796 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 28/06/2005 : 18:00:36
|
quote: Originally posted by Guffy
autoru topica treba reci da promijeni naziv , jer vecina se slaže da je novi maxi odlican (osim razlicitih stavova o crtacu).
Ne bi se složio i stojim kod svoje tvrdnje ovo je nakon onih redovnih (a tu mislim na zaka lafita) jedan od najgorih crteža koje sam vidio, a i prica je loša da ne može biti lošija eto.....
a ti ga još uvek bereš   |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 28/06/2005 : 18:15:35
|
quote: Originally posted by alen
I onda nek nam netko prigovori da stripovi nisu obrazovnog karaktera.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
   |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Posted - 28/06/2005 : 18:20:51
|
htio sam reci da sam s teškom mukom medu 14 komada koje su dobili na kiosku, izabrao 1, koji je koliko - toliko....that is the point...inace nemam tih problema, ne znam što su sad ovakav klump dobili u kiosk..sve neko potuceno, trknuto, itd..valjda slucajno, ne bi baš bilo dobro da im prijede u naviku..)
eto!
i kod nas znaju cesto dopremiti vec oštecene stripove i svakog to nervira, al još je najmanja šteta od one trake s kojom ih vežu, vjeruj da znaju bit i u gorem stanju. volio bih ti pokazati par primjeraka koje sam ovdje kupio cim su se pojavili na kioscima, dakle svježi, a dosta ošteceni, pritom mislim najviše na korice. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Posted - 28/06/2005 : 18:23:46
|
quote: Originally posted by Guffy
pa složio bih se da je chiarolla u "odredište afrika" najgori chiarolla kojeg sam imao prilike da vidim, ono su obicne škrabotine, kao da je ono iz zajebancije crtao. nadam se da nije takav u maxiju. bilo bi fino kada bi neko skenirao barem jednu stranicu ovog novog maxija pa da damo objektivniji sud.  |
 |
|
markolar
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 21:51:03
|
quote: Originally posted by fishleg
Markolar, onda se s pravom možeš zabrinuti u kakvom ce stanju za mjesec - dva - tri dospjeti do Slovenije, ako vec sad iglom pronalaziš glancer....lp!   
eto!
Uh, Slovenec, sada necu mirno spavati   
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/

markolar |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 28/06/2005 : 23:00:41
|
Baš sam došao s mora de sam izvršio hara-kiri bernijevim kompletima + maxi, koga sam morao kupiti i procitati... Naslovnica je ferrijevsko dobra (što može svašta znaciti;)), prica je dobra a Ciarolla mi je (više manje) jako dobar iako tu i tamo stvarno djeluje ko da je mamuran crtao:))... Sve u svemu jako sam zadovoljan- realniji Zagor a opet ima i onog cisto šund elementa, zbog kojeg smo se i navukli na Zagija:))
preporucujem
btw- kiosk na kome sam ih uzeo je imao sve odlicno ocuvane...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 10:28:43
|
meni je naslovnioca najgori dio stripa, zagor s onom puškom izgleda kao progonitelj indijanaca, trebao ga je ferri nacrtati u nekoj zamišljenoj, zabrinutoj pozi |
 |
|
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 29/06/2005 : 11:32:40
|
recimo za šahovskom plocom (zamišljenost) a nasuprot njega anatolij karpov (zabrinutost).
one shot, one kill |
Edited by - piquet on 29/06/2005 11:36:13 |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 11:35:16
|
quote: Originally posted by ken2
meni je naslovnioca najgori dio stripa, zagor s onom puškom izgleda kao progonitelj indijanaca, trebao ga je ferri nacrtati u nekoj zamišljenoj, zabrinutoj pozi
Da, to sam i ja pomislio, kao esesovac koji nadgleda evakuaciju varsavskog geta.
|
 |
|
slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 29/06/2005 : 12:22:12
|
Naslovnica ko naslovnica. Ne treba dobiti izljev zuci ili cir na zelucu zbog nje.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 29/06/2005 : 12:28:49
|
quote: Originally posted by alen
Naslovnica ko naslovnica. Ne treba dobiti izljev zuci ili cir na zelucu zbog nje.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sto znaci ovaj post? Tko je ikada imao zdravstvenih problema zbog stripa? Valjda se smije reci misljenje o naslovnici, Zagorove naslovnice i inace pate od toga da nemaju veze s radnjom. Meni je pak ovaj maxi iznad ocekivanja, sto se tice price. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 29/06/2005 : 12:32:31
|
Pa, povela se diskusija o tome kako Zagor nije dovoljno zabrinut na naslovnici.
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!? |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 29/06/2005 : 12:36:43
|
Nije sto nije dovoljno zabrinut, nego stvarno s onom puskom izgleda kao jedan od provoditelja deportacije Cherokeeja. Ali kazem, nije rijetkost u Zagoru da naslovnica nema puno veze s radnjom stripa. |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 29/06/2005 : 12:37:19
|
quote: Originally posted by ken2
meni je naslovnioca najgori dio stripa, zagor s onom puškom izgleda kao progonitelj indijanaca, trebao ga je ferri nacrtati u nekoj zamišljenoj, zabrinutoj pozi
Kao npr. mogao je sjediti u pozi Rodinova mislioca, na jedno koljeno naslonjena puška a na drugom drži rolu wc papira..:)))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 29/06/2005 : 12:53:27
|
quote: Originally posted by VALTER
Nije sto nije dovoljno zabrinut, nego stvarno s onom puskom izgleda kao jedan od provoditelja deportacije Cherokeeja. Ali kazem, nije rijetkost u Zagoru da naslovnica nema puno veze s radnjom stripa.
Takve se stvari desavaju, ali to je vjerovatno stoga sto Ferri ne procita svaku epizodu, a crta naslovnice za sve. Glavno da se nismo posvadjali oko toga. 
 |
|
Topic  |
|