Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/06/2005 : 15:02:53
|
quote: Originally posted by SANdMAN
Ok, kapiram situaciju, zategnuta je cini mi se bez stvarne potrebe
A da jednostavno ostane na tome da oni koji trebaju da znaju ko je stripoznalac to odavno znaju, oni koji to ne znaju verovatno nema potrebe to ikad saznaju, sve bez bilo kakvih javnih potvrdjivanja, demantija i kontra-demantija sa bilo koje strane?
/ Reason is always a kind of brute force /
E pa moglo je ostati na tome do prije par sekundi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 15:03:53
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by SANdMAN
Ok, kapiram situaciju, zategnuta je cini mi se bez stvarne potrebe
A da jednostavno ostane na tome da oni koji trebaju da znaju ko je stripoznalac to odavno znaju, oni koji to ne znaju verovatno nema potrebe to ikad saznaju, sve bez bilo kakvih javnih potvrdjivanja, demantija i kontra-demantija sa bilo koje strane?
/ Reason is always a kind of brute force /
E pa moglo je ostati na tome do prije par sekundi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Yep, vidim. Zakasnio sam
/ Reason is always a kind of brute force / |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 15:05:00
|
Znaci javlja se iz Narodnog muzeja?
BTW odi bi se mogla izbrisat zadnje starana ipo, kad mi ti odgovoris na gornje pitanje, ofkors :)
No Life Till Leather |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 30/06/2005 : 15:06:46
|
quote: Originally posted by jang
meni se ipak cini malo cudno, jer su na slovenskom forumu logirana oba nicka. I Sigismundus i Stripoznalac... tamo je Sigi i postirao svoje poste i sada mi nije jasno zašto bi neke davao pod jednim a druge pod drugim imenom?
To je dobro pitanje koje ipak treba postaviti njemu.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 30/06/2005 : 15:16:14
|
quote: Originally posted by stripoznalac
izvini, marko al jesi budalo i to velika molim, da me izbrišeš iz clanstva ako si uopšte smogao opciju za tako nešto
Mislio sam ti uzvratiti istom mjerom, ali necu se spustiti na tvoj nivo i vrijedjati. Prvi put kad si otisao sa sajta zbog Krugera, trazio si da ti se obrise account a ja ti ga nisam htio brisati jer sam se nadao da ces se pozeljeti vratiti i zato sam ga ostavio. Vratio si se , ali pod drugim usernameom i opet sam sutio, nema vezem, neka se vratio, netko s tolikim znanjem na Forumu moze biti samo od koristi. Ali sad mi je stvarno dosta uvrijedjenih primadona cija se tastina ne smije ni slucajno dirnuti. Pretpostavljam da si preponosan priznati da si se vratio a rekao si da neces? O kakvom ponosu je tu rijec, kad zbog njega ides lagati? Zbogom.
 |
|
SANdMAN
Junior Member

Fed Rep Yugoslavia
401 Posts
Member since 16/09/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 15:22:23
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by jang
meni se ipak cini malo cudno, jer su na slovenskom forumu logirana oba nicka. I Sigismundus i Stripoznalac... tamo je Sigi i postirao svoje poste i sada mi nije jasno zašto bi neke davao pod jednim a druge pod drugim imenom?
To je dobro pitanje koje ipak treba postaviti njemu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Dobro pitanje i ja znam odgovor na njega
Al necu da kazem 
/ Reason is always a kind of brute force / |
 |
|
JohnDrake
Junior Member

467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 30/06/2005 : 15:29:30
|
Dobro, da se vratimo na temu: Hellboy - srpsko izdanje - 100 dinara, koliko je to u kn po nekom službenom tecaju, a koliko u slobodnom trgovackom prepjevu? |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 15:37:26
|
Ljudi, pa otkuda toliko zle krvi na forumu? U zadnje vrijeme odasvud izbijaju negativnosti... jesu li svi nervozni zbog vrucina ili sto? Ne moramo se uopce slagati, ali zar nismo barem toliko zreli da se uklonimo jedan drugome s puta i da ne odgovaramo na svaku bacenu udicu? Netko je pitao gdje su nestali stari clanovi, mozda je i ovo jedan od razloga... sve je otislo u Honduras . Uz malo vise tolerancije i hladnih glava i malo manje brzih na okidacu, odmah ce nam biti ljepse. Markose, mozda bi bilo dobro ovo sto neki predlazu: kontrolu ulaska i kontrolu ponasanja s unaprijed jasno definiranim pravilima i strogim sustavom sankcija: jedna opomena, druga i iskljucenje, bez iznimke. Barem neko vrijeme...
... She screams out Jack the Ripper Every time I try to give that girl a kiss... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 15:50:37
|
quote: Originally posted by JohnDrake
Dobro, da se vratimo na temu: Hellboy - srpsko izdanje - 100 dinara, koliko je to u kn po nekom službenom tecaju, a koliko u slobodnom trgovackom prepjevu?
To mu dode 10 kn po službenom tecaju.
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 30/06/2005 : 16:05:43
|
Hellboy je stvarno pakleni decko, on donosi zlu krv! Šalim se, naravno. Ja ne poznajem situaciju od ranije, ali sam i ja stekao utisak da su stripoznalac i sigi iste osobe, kao i to da covjek odlicno poznaje strip i dešavanja oko njega, dobro je informisan. Nemam pojma ni ko je ni šta je, a sad nakon ovih prica od ranije mi tek ništa nije jasno :( Da nije Ervin Rustemagic :) |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 17:10:21
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Hellboy je stvarno pakleni decko, on donosi zlu krv! Šalim se, naravno. Ja ne poznajem situaciju od ranije, ali sam i ja stekao utisak da su stripoznalac i sigi iste osobe, kao i to da covjek odlicno poznaje strip i dešavanja oko njega, dobro je informisan. Nemam pojma ni ko je ni šta je, a sad nakon ovih prica od ranije mi tek ništa nije jasno :( Da nije Ervin Rustemagic :)
Jeste, bas je on. Odlucio je da da dzabe prava na bonelijeve stripove svakom ko mu se javi u sledecih 24 casa.
Nesto mu zao da trazi 1000 eura po broju.
E, stvarno preterujete sa glupim raspravama. Te ko je ko, te lopovi, te pirati se propederisali, te stvrdnule im se korice, te zakon (pise li se velikim slovom?), te Djole zna koliko se dobija za "drzanje vrece" (otkud to?), te i Krugera (ni kriva ni duzna) uvukoste...Sta vam je ljudi ???   
Kubanac je najpametniji, dok neki ovde vode tudje brige, on ladi jaja u nekoj laguni (ili u nekoj Kubanci ) ...
Bas mu zavidim...   |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 30/06/2005 : 18:25:38
|
ma kolko vidim sad je krenula manija ozakonjavanja gejbrakova te me ne bi chudilo da kubanac lika i dika srBske chistote poklekne pred blagodetima kastrolenda i usled nemogutjnosti prave opcije(ie zenjenja neke rasne kubanke) okrene guzu na drugu stranu:))) cilj opravdava sredstvo:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 30/06/2005 : 19:04:27
|
Pa ne znam baš to za Kubu... ;)
Politics explained through cows:
COMMUNISM - CASTRO: Fidel Castro has two cows. They are F1's, a cross between the Cebu cow and the Holstein cow. Only one cow, "White Udder," works. When she dies she is stuffed and placed in a museum by Castro, "The Dictator of the Cows," where "future generations could admire her magnificent udders." You have not seen cow milk since 1985.
COMMUNISM - CUBAN 1: You have two cows. Fidel tells you some undercover CIA agents have infected all of the cows in your region with a foreign disease that kills the cows. You and your family become malnourished. It begins to occur to you that Fidel doesn't know what he is talking about.
COMMUNISM - CUBAN 2: You no longer have any cows - they sailed to Miami. You still have no milk - but you do have Fidel.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 30/06/2005 : 19:05:21
|
(confession time: tražim ispirku da ovo postujem na forumu vec neko vreme - pa mi je prica o Kubi poslužila ;) )
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 20:37:54
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
ma kolko vidim sad je krenula manija ozakonjavanja gejbrakova te me ne bi chudilo da kubanac lika i dika srBske chistote poklekne pred blagodetima kastrolenda i usled nemogutjnosti prave opcije(ie zenjenja neke rasne kubanke) okrene guzu na drugu stranu:))) cilj opravdava sredstvo:)))
E, vala cu te reci !!!
Kubanero to da ucini???  
Dje si vidio Hercegovca da se bavi tim stvarima??? A ja mislio da si ti posten i odan prijatelj, sugradjanin, zemljak i komsija...  
Au, sto si me razocarao!  |
 |
|
Topic  |
|