Author |
Topic  |
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 20:28:41
|
quote: Originally posted by Markos
Toliko o Bobanovom Sin Cityu... ccc.... Vidio sam danas i pirat zagor specijal, sa tvrdim koricama (!?). Pederi su pokrali (izmedju ostalog) tekstove sa sajta i objavili ih na kraju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
o kojem zagor specijalu se radi? |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 20:31:01
|
Pederi su pokrali (izmedju ostalog) tekstove sa sajta i objavili ih na kraju.
Ahahahahaha  
E, Markose, ne smijem se ja tebi vec mi je ovo jebeno jadno 
Jesu bar stavili stripovi.com u creditse?
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 29/06/2005 : 20:36:01
|
hahahahaha... al se boban ogrebao! vec ga vidim kako je dosao u tiskaru i rekao "e, a na racun belog puta cete da mi odstampate i ovaj crno beli sin city. nema da brines, to je sve u istom paketu, gazda belog puta ce da plati!" hahahahahaha!!!
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 20:38:25
|
quote: Originally posted by jang o kojem zagor specijalu se radi?
columbo,vec izasao,ali sad kao hc...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/06/2005 : 20:39:16
|
quote: Originally posted by jang
Toliko o Bobanovom Sin Cityu... ccc.... Vidio sam danas i pirat zagor specijal, sa tvrdim koricama (!?). Pederi su pokrali (izmedju ostalog) tekstove sa sajta i objavili ih na kraju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
o kojem zagor specijalu se radi?
Nije bitno, necu ih reklamirati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 29/06/2005 : 20:40:06
|
quote: Originally posted by byoman
Pederi su pokrali (izmedju ostalog) tekstove sa sajta i objavili ih na kraju.
Ahahahahaha  
E, Markose, ne smijem se ja tebi vec mi je ovo jebeno jadno 
Jesu bar stavili stripovi.com u creditse?
Naravno da je jadno, ali sto ocekivati od ljudi koji samo znaju krasti tudji rad i na njemu zaradjivati?
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 20:45:20
|
Cek, zar prvi Sin City nije vec izašao piratski, i to podeljen na dva dela?
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 29/06/2005 : 21:00:42
|
nadam se da je ovaj bolje odshtampan...onaj prvi je izgledao poprilichno nesretjno.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 21:41:01
|
quote: Originally posted by zveles
hahahahaha... al se boban ogrebao! vec ga vidim kako je dosao u tiskaru i rekao "e, a na racun belog puta cete da mi odstampate i ovaj crno beli sin city. nema da brines, to je sve u istom paketu, gazda belog puta ce da plati!" hahahahahaha!!!
na osnovu cega? poznajem coveka koji je pre nekoliko nedelja trebalo da pocne da radi prevod REGULARNOG izdanja za Beli Put. zasto bi boban trazio prevodioca za regularno izdanje koje treba da izadje za nekoliko meseci, a u isto vreme stampao pirata???? ovo je verovatno neko treci na brzinu hteo da iskoristi film koji stize u bioskope.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 29/06/2005 : 21:43:21
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by jang o kojem zagor specijalu se radi?
columbo,vec izasao,ali sad kao hc...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
thanx...imamo vec SC cekamo Ludens |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 29/06/2005 : 22:41:04
|
Nemojte prerano donositi zakljucke. Direktor izdanja je Zoran Mihitj, a izdavach i shtampar je firma BONEX DNN iz Banja Luke. Strip je odstampan 1995. godine.

Zagor je najveci gej! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 29/06/2005 : 22:47:39
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
nadam se da je ovaj bolje odshtampan...onaj prvi je izgledao poprilichno nesretjno.
Ne mogu se setiti kako je izgledao prvi pirat, (a ne secam se ni drugog), ali ovaj treci je chitljiv. Chitljiv za jednog pirata. Crna boja varira i chas je tamnija, chas svetlija. Nije ni prineti shtampi NeOma.
Nije ovaj pirat smece, kazem, chitljiv je. Mada ni ovaj papir nije najsretnije resenje. A pogotovo mi je cudno sto nigde nije napisan naziv epizode. Ni na engleskom ni na srpskom. Ali ima ISSN broj i bar kod. :)
Sve u svemu, jedva cekam legalno izdanje koje ce biti vise od chitljivog. Onda cu utopiti ovaj moj primerak pirata, jer po svoj prilici tiraz je omalen.
Zagor je najveci gej! |
 |
|
stripoznalac
New Member

128 Posts
Member since 06/01/2005 |
Posted - 29/06/2005 : 23:10:21
|
citat: Direktor izdanja je Zoran Mihitj, a izdavach i shtampar je firma BONEX DNN iz Banja Luke. Strip je odstampan 1995. godine.
he, cista fikcija
tacno se zna ko je to napravio
i kada
to nece bit dobro. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 29/06/2005 : 23:22:31
|
ZNA SE dushane, zato lepo PRIZNAJ pa tje da te mozda i puste ranije zbog dobrog vladanja i saradnje sa sudom:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 29/06/2005 : 23:27:04
|
:))))) Znas valjda bolje od toga. I znas valjda da je ne bih bio u stanju da uradim bilo sta u zivotu (glede mog padanja na ispitima), a kamoli nesto u papirnoj i ilegalnoj formi. "Sta bih mog'o da napravim bez muke". Ne dovrsavaj citat. :P
Zagor je najveci gej! |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 29/06/2005 : 23:46:27
|
ne vuci me za jezik:)PPPPPPPpP
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 30/06/2005 : 09:25:41
|
quote: Originally posted by stripoznalac
citat: Direktor izdanja je Zoran Mihitj, a izdavach i shtampar je firma BONEX DNN iz Banja Luke. Strip je odstampan 1995. godine.
he, cista fikcija
tacno se zna ko je to napravio
i kada
to nece bit dobro.
Uvijek su me te price "ne zna se tko je napravio" zivcirale. Naravno da se mora znati tko je to napravio, ne moze to tek tako ostati neprimjeceno kad se stripom (u tom smislu) bavi mali krug ljudi. Sigi, cemu tajnovitost? Ako se zna tko je napravio, reci javno, ne vidim sto se to treba skrivati.
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 30/06/2005 : 11:25:41
|
stripoznalac = sigismundus?
zar on ije reko da se vise ne vraca?
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
|
stripoznalac
New Member

128 Posts
Posted - 30/06/2005 : 12:45:21
|
Eh, da Nije moje, da obelodanjujem pirate. Nisam ja policajac. Niti cu ikada biti. Samo kolekcionar. Neka sankcije sprovedu oni, koji se smatraju ovlaštenim za to. Ništa drugo. Pa, jebemu, izdavali su piratskog Tolkiena i Conana u knjigama desetljecima u SAD i ko ce sad da se pravi pametan. A što se tice mene, stripoznalac sam, nema tu tajnovitosti, nikakve potrebe za to. sigismundusa tražite tamo gdje objavljuje. I nema nikakve potrebe, da razkrivam svoje poreklo. To bi vam valjda vec moralo biti jasno. |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Posted - 30/06/2005 : 13:27:29
|
quote: Originally posted by stripoznalac
Eh, da Nije moje, da obelodanjujem pirate. Nisam ja policajac. Niti cu ikada biti. Samo kolekcionar. Neka sankcije sprovedu oni, koji se smatraju ovlaštenim za to. Ništa drugo. Pa, jebemu, izdavali su piratskog Tolkiena i Conana u knjigama desetljecima u SAD i ko ce sad da se pravi pametan.
Cuj, krasti ili drzati vrecu je ista stvar. Znas, a ne cinis nista, onda si suucesnik.
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 13:34:23
|
a mene interesuje koje uopste ovaj Billy???!!! ne smeta mi toliko sto me zove idiotom nego to sto uopste ne znam ko je. s druge strane, samim tim sto nije objasnio svoj postupak ostavlja drugima da nagadjaju o njegovim psiho-motornim sposobnostima, jer covjek koji se boji objasniti svoje postupke i potkrijepiti ih faktima ostavlja mnogo toga nepoznatoga o sebi i jos kad se uhvati ovakve ljudine :) (pa makar i idiota, ali idiota kojeg poznaje daleko veci broj ljudi na mjestu gdje ga naziva 'idiotom' nego samu tu osobu ili lice) onda njegovo neshvatanje pozicije u koju ce se neminovno dovesti (hehm, da ga opominje vlasnik sitea :P) ocito ukazuje da procesi misljenja ne / nisu funkcionalisali na optimalnom nivou u trenutkua kada je na nedovoljno osmisljenom i, doista, neznalackom poznavanju engleskog jezika, pokusao ukazati da je jedan prevodilac (uskoro sa certifikatom sudskog tumaca za engleski jezik) 'idiot'. sigismunduse, dobro dosao natrag. a eto da se pohvalim, jedna cura ce najvjerovatnije na Exit pa cu i ja da nabavim to izdanje Hellboya 
Nepobedivi / Okružen mrtvima, srpsko izdanje by BlekenDekara i Lavirint. U orginalu: Invincible & The Walking Dead. Orginalni izdavac (USA): Image Comics, web site: http://www.imagecomics.com/ 'Distributer' za podrucje Sarajeva i šire, po potrebi. ///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
stripoznalac
New Member

128 Posts
|
Topic  |
|