Author |
Topic |
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 09/07/2005 : 11:05:58
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Bardho
Što se tice Nathana prica se da Bernard ispucava epizode za koje je prije kupio prava. Uz ovu što je izašla navodno bi trebala do kraja godine izaci još samo jedna.
Logicno, isto je bilo i sa Martijem.
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore."
I ja sam istog mišljenja i to, jer mi je malo sumljivo, jer je taj novi NN izašao i kod nas u Sloveniji kad i u Hrvatskoj, što prije nije bio obicaj!
markolar |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/07/2005 : 15:52:36
|
quote: Originally posted by I like girlz
Što se tice Nathana prica se da Bernard ispucava epizode za koje je prije kupio prava. Uz ovu što je izašla navodno bi trebala do kraja godine izaci još samo jedna. I kao što je Djole vec natuknuo ako ne izade specijal, a najvjerovatnije nece, onda se možemo oprostiti sa NN-om!
pošto si dosad bio polovicno u pravu glede svojih informatora, nadam se da ovaj put neceš uopce biti u pravu , ali to je samo moja želja.
Polovicno?
da, polovicno, jer si prije 2-3 mjeseca napisao kako su ti informatori u MC-u rekli da više nece izaci niti jedan NN i da se serijal ukida, a eto ipak je izašao NN #55, što ipak znaci da si, odnosno ONI, bili polovicno u pravu. na svu srecu! |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 09/07/2005 : 17:23:03
|
Što se tice Nathana prica se da Bernard ispucava epizode za koje je prije kupio prava. Uz ovu što je izašla navodno bi trebala do kraja godine izaci još samo jedna. I kao što je Djole vec natuknuo ako ne izade specijal, a najvjerovatnije nece, onda se možemo oprostiti sa NN-om!
pošto si dosad bio polovicno u pravu glede svojih informatora, nadam se da ovaj put neceš uopce biti u pravu , ali to je samo moja želja.
Polovicno?
da, polovicno, jer si prije 2-3 mjeseca napisao kako su ti informatori u MC-u rekli da više nece izaci niti jedan NN i da se serijal ukida, a eto ipak je izašao NN #55, što ipak znaci da si, odnosno ONI, bili polovicno u pravu. na svu srecu!
U krivu si jer sam i tada rekao da trebaju još samo izaci brojevi koji su vec prije otkupljeni |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 09/07/2005 : 20:27:02
|
okej, onda sam ja pomalo zaboravio, sorry ... al opet se nadam da nece biti u pravu i da ce ovi naši silni apeli uroditi plodom. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 09/07/2005 : 22:36:53
|
quote: Originally posted by markolar
quote: Originally posted by Djole
Što se tice Nathana prica se da Bernard ispucava epizode za koje je prije kupio prava. Uz ovu što je izašla navodno bi trebala do kraja godine izaci još samo jedna.
Logicno, isto je bilo i sa Martijem.
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore."
I ja sam istog mišljenja i to, jer mi je malo sumljivo, jer je taj novi NN izašao i kod nas u Sloveniji kad i u Hrvatskoj, što prije nije bio obicaj!
markolar
Hmm, isto se desilo i sa poslednjim Martijem i Mr.No-om. Skoro istocasno na kioscima u Hrvatskoj i Sloveniji. Zar se i oni gase? Sumnjam.
Nego Nathana je naravno steta. Ali krivi smo jedino mi. Jos jedan dokaz, da kod nas ide u glavnom "sund" roba. Ljudi imaju strip uglavnom za zabavu. I to jeftinu.
Jack the Black. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/07/2005 : 23:23:08
|
Ma nece se Nathan ugasiti... Budimo nepopravljivi optimisti do samog kraja (mada je to teško uz vas nemoguce pesimiste). Berni nikada ne obavještava raju o prestanku izlaženja neke edicije, a niti o zacetku izdavanja, tako da je sve neizvjesno!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 09/07/2005 : 23:29:23
|
Da voli nas iznenadit!Huh!
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! |
|
|
purger27
Starting Member
Croatia
83 Posts
Member since 05/07/2003 |
Posted - 10/07/2005 : 14:27:46
|
Nevjerojatno je da se NN gasi, a da se pocinje izdavati Mark i Blek. NN je, po meni najbolji SB strip na nasim prostorima, a izlazi 2mjesecno i sada jos da se gasi. Pa tko to cita Marka i Bleka? Znam da je to stvar nostalgije ali sto je previse je previse. Dajte nam nove edicije, a ne sto puta prezvakane stripove. Jos samo fali Kapetan Miki i Mali Rendzer. |
|
|
Rajher
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 04/10/2004 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 10/07/2005 : 19:34:53
|
Procitao sam lov na covjeka! Stvarno se isplatilo cekati! Zanimljiva prica.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 11/07/2005 : 06:33:10
|
gdje ti sejo ranije nabavi novog nathana?
Donio mi ga je jaran direktno od Bernija. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 11/07/2005 : 15:31:14
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Donio mi ga je jaran direktno od Bernija.
dobar ti taj jaran... jel ima bernijeva posveta? |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 11/07/2005 : 16:29:01
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Donio mi ga je jaran direktno od Bernija.
dobar ti taj jaran... jel ima bernijeva posveta?
Nema.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Topic |
|