kako bi smo okarakterisali izlazenje mm kod strip agenta? bilo je price da ce marti misterija izlaziti jednom mjesecno kao i m-no ali kako se cini da ova dva stripa sada izlaze tromjesecno! ako uopste? izgleda da prodaja tako lose ide a to znaci i da mozemo zaboraviti i sve one specijalce gigante itd itd itd o kojima mnogi ljubitelji MM-a ukljucujuci i mene sanjajusteta stvarno steta
Da, steta sto je tako. Mystere je strip koji ima svoju publiku i nije za siroke mase, ali losa prodaja Mister No-a me cudi. Nekako sam uvijek bio misljenja da je one u vrhu popularnosti.
U ovoj gonguli zvanoj sedmi mjesec pri navali maxija,specijala,markova i blekova na kioske realno je za ocekivati i mister noa i martija pricekajmo,mjesec još traje......
U ovoj gonguli zvanoj sedmi mjesec pri navali maxija,specijala,markova i blekova na kioske realno je za ocekivati i mister noa i martija pricekajmo,mjesec još traje......
Trebaju oba izaci ove sedmice
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
Bernie, ovaj mjesec necu više novih izdanja! Moj financijska kvota je ogranicena. Nemoj slucajno sad izdati MM specijalac i gigant!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... HE HE berni ne slusaj ga ma ima on love samo izdaj MM gigant pa ces vidjeti
Ajde,ajde ovaj tjedan ide Tex (rekao je edvin),pa slijedeci tjedan Marti i Mister No.A kada dolazi Magicni Vetar?Zna li kogod? Što se specijalaca tice za ovo ljeto,mislim da to još nije gotova stvar.Iako su Mark i Blek iznenadenja za ovo ljeto,kao što je za prošlo bio maxi Zagor,mislim da ce još biti specijala... ako ništa barem Never.... na opcu radost fanova.
Ajde,ajde ovaj tjedan ide Tex (rekao je edvin),pa slijedeci tjedan Marti i Mister No.A kada dolazi Magicni Vetar?Zna li kogod? Što se specijalaca tice za ovo ljeto,mislim da to još nije gotova stvar.Iako su Mark i Blek iznenadenja za ovo ljeto,kao što je za prošlo bio maxi Zagor,mislim da ce još biti specijala... ako ništa barem Never.... na opcu radost fanova.
Koliko sam ja cuo NN specijal nema šanse da izade(oh kako bi volio da sam u krivu), ali za sve ljubitelje Zagora izgleda da ce izaci Dugin Most u boji.
Jedva cekan novog Mister Noa,ova epizoda sa ninjon je odlicna.
epizoda je stvarno dobra, ali šteta što u iducem broju ("covjek bez prošlosti") završava negdje oko 35-40 stranice, prekratka je nekako, ali zato prica vezana za "covjeka bez prošlosti" ide u 3 nastavka. ipak, moj je utisak ovo je opet onaj jedan prelazni dio mr no-a, sa relativno prosjecnim epizodama, tek za jedno 10tak brojeva opet pocinju stvarno odlicne price.
Koliko sam ja cuo NN specijal nema šanse da izade(oh kako bi volio da sam u krivu), ali za sve ljubitelje Zagora izgleda da ce izaci Dugin Most u boji.
Originally posted by Bardho Koliko sam ja cuo NN specijal nema šanse da izade(oh kako bi volio da sam u krivu), ali za sve ljubitelje Zagora izgleda da ce izaci Dugin Most u boji.
Još na kioscima tu i tamo vidim prošlogodišnji Nathan Never specijalac. U kojem mjesecu je uopce izašao prošle godine? Sad bi bio treci na redu NN spec, onaj sa sestrama May i April Frayn; prequel Babilonskoj biblioteki...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...