Author |
Topic  |
eduard
Starting Member
1 Posts
Member since 17/07/2005 |
|
Rajher
New Member

Croatia
201 Posts
Member since 04/10/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 17/07/2005 : 11:13:18
|
quote: Originally posted by eduard
Imam najnoviju i potpuno ekskluzivnu vjest za sve obožavatelje stripova na prostorima bivše države.Možda je naslov trebao glasiti i "adio ludens".Svoje ime moram držati u tajnosti jer je rijec ipak o tajnoj informaciji(bar zasad).Jedan moj frend radi u jednoj velikoj novinskoj kuci na dosta visokoj poziciji i buduci da zna o stripu dosta i buduci da je blizu razvojnoj ekipi na tom novom projektu prišapnuo mi je neke detalje:ta zasad neimenovana kuca u suradnji direktno sa bonelijem kojem je zasigurno dojadilo raditi sa malim firmicama koje ne ostvaruju nikakve tiraže i nemaju niti 100 eura za reklamu,pokrece novi projekt.KOMPLET SVIH BONELIJA U SVIM DRŽAVAMA BIVŠE YU.Mali izdavaci ce biti isplaceni(ludens je navodno vec dobio akontaciju) i izdavat ce do nove godine.A onda krece asortiman.E to nije sve,izdanja ce bitno pojeftiniti(navodno 0,8 eura),štampat ce se u daleko skromnijoj formi,i izlazit ce-slušajte ovo-na hrvatskom,srpskom,makedonskom,slovenskom a tiraži ce biti oko polovine talijanskih odpocetka.Navodno ce prije toga krenuti masovna reklamna kampanja po svim tv i novinama bivše države.Cim saznamo nove detalje obavještavamo forum.......
hehehehehe Zagortustra kaže: daj ne seri! I još: laž, laž i laž nad lažima.
---- ovakve fore ne bi popila ni sobarica ----
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 17/07/2005 : 11:23:37
|
još kad bi popunio profil...pa možda malo i dobio na kredibilitetu...
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
Rajher
New Member

Croatia
201 Posts
Posted - 17/07/2005 : 11:34:03
|
Postoji nekva šansa da je nešto od toga bar mala istina... Recimo onaj dio o Ludensu ("Mali izdavaci ce biti isplaceni(ludens je navodno vec dobio akontaciju) i izdavat ce do nove godine") jer smo vec primjetili da ludens malo "šepa". Vidjet cemo,možda i nije pretjerano velika laž.
- - - Owned by SaM - - - http://free-ck.t-com.hr/Rajher/ |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 17/07/2005 : 11:39:43
|
rajher, nemoj biti naivan ne postoji nikakava šansa da je ovo istina, šansa je nulta ludens uvijek šepa u stripovima koji se ne prodaju (kao MM-ovog mi je previše žao i MN-i ovog mi je previše žao i NN)
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4025 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 17/07/2005 : 11:42:08
|
quote: Originally posted by eduard
Imam najnoviju i potpuno ekskluzivnu vjest za sve obožavatelje stripova na prostorima bivše države.Možda je naslov trebao glasiti i "adio ludens".Svoje ime moram držati u tajnosti jer je rijec ipak o tajnoj informaciji(bar zasad).Jedan moj frend radi u jednoj velikoj novinskoj kuci na dosta visokoj poziciji i buduci da zna o stripu dosta i buduci da je blizu razvojnoj ekipi na tom novom projektu prišapnuo mi je neke detalje:ta zasad neimenovana kuca u suradnji direktno sa bonelijem kojem je zasigurno dojadilo raditi sa malim firmicama koje ne ostvaruju nikakve tiraže i nemaju niti 100 eura za reklamu,pokrece novi projekt.KOMPLET SVIH BONELIJA U SVIM DRŽAVAMA BIVŠE YU.Mali izdavaci ce biti isplaceni(ludens je navodno vec dobio akontaciju) i izdavat ce do nove godine.A onda krece asortiman.E to nije sve,izdanja ce bitno pojeftiniti(navodno 0,8 eura),štampat ce se u daleko skromnijoj formi,i izlazit ce-slušajte ovo-na hrvatskom,srpskom,makedonskom,slovenskom a tiraži ce biti oko polovine talijanskih odpocetka.Navodno ce prije toga krenuti masovna reklamna kampanja po svim tv i novinama bivše države.Cim saznamo nove detalje obavještavamo forum.......
...i onda je svizac zamotao cokoladu...     
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/07/2005 : 11:47:38
|
Ljudi, a ne razmisljate o onom "komplet SVIH Bonellija"?? Meni se samo ne svidja sto bi kvalitet izdanja bio losiji,a inace je ideja dobra. Mada nema sansi da se ispuni,ovo je samo paljenje..
but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home... |
 |
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1712 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 17/07/2005 : 11:48:15
|
...pa i Slobodna dalmacija je u pocetku izdavanja imala tako hrvatsko kao i slovensko redakciju, ali nikad nije izdala ni jedan strip na slovenskom. Ali Ludens jes mali izdavac ali izdaje stripove na veliko, tako da mi se Eduardove tvrdnje cine malo verovatnim...stripovi opet nisu velik biznis i mislim, da jih velike kuce u ex-YU, kde se prodaje najviše politiceke štampe, sporta i ženskih novina nece nikad izdavati...na kraju krajeva ni novosadski Dnevnik nije za YU pojmove bila neka velika izdavacka kuca.
Momci mislim da možemo biti samo sretni da ima "budala" kao Ludens i slicni, koji uopšte žele izdavati stripove...velike kuce gledaju na profit, ali sa stripovima ga sigurno više nece biti, kao nekada.
www.mojradio.com/discobooom/fotoshow.htm |
 |
|
Rajher
New Member

Croatia
201 Posts
Posted - 17/07/2005 : 11:49:54
|
quote: Originally posted by stinky
rajher, nemoj biti naivan ne postoji nikakava šansa da je ovo istina, šansa je nulta ludens uvijek šepa u stripovima koji se ne prodaju (kao MM-ovog mi je previše žao i MN-i ovog mi je previše žao i NN)
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Kao što rekoh ,vidjet cemo,možda i nije pretjerano velika laž. Nadam se da cu ispati naivan, ali zar bi bila loša ideja da još netko pocne izdavati stripove,bar postoji šansa da padne cijena,a možda se i kvaliteta prjevoda i tiska popravi.
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/07/2005 : 11:52:37
|
Covek ti napisa da ce biti LOSIJEG kvaliteta,ali i jeftiniji.. A zamislite da taj novi izdavac,posto je velika izdavacka kuca,posle par brojeva odustane?Pocne da kasni i poveca cenu? Mada ako je u pitanjeu "Svet",svasta moze biti :-))
but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home... |
 |
|
Rajher
New Member

Croatia
201 Posts
Posted - 17/07/2005 : 11:53:54
|
quote: Originally posted by manhunter
Covek ti napisa da ce biti LOSIJEG kvaliteta,ali i jeftiniji.. A zamislite da taj novi izdavac,posto je velika izdavacka kuca,posle par brojeva odustane?Pocne da kasni i poveca cenu? Mada ako je u pitanjeu "Svet",svasta moze biti :-))
but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home...
Dok sam ja pisao odgovor,ovog posta s LOŠOM kvalitetom još nije bilo...osim toga,piše MOŽDA
Edited by - Rajher on 17/07/2005 11:54:35 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Posted - 17/07/2005 : 11:57:26
|
quote: Originally posted by Rajher [Kao što rekoh ,vidjet cemo,možda i nije pretjerano velika laž. Nadam se da cu ispati naivan, ali zar bi bila loša ideja da još netko pocne izdavati stripove,bar postoji šansa da padne cijena,a možda se i kvaliteta prjevoda i tiska popravi.
ne bi bila loše da stripovi pojeftine dapace, to bih volio buduci su sad preskupi - 16kn je dosta skupo meni bi super bilo da kvaliteta štampe itd padne, i isto tako cijena stripa ali, ovo se neki gik ulogirao radi malo paljevine, nemojte padati na te finte
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/07/2005 : 12:07:03
|
Ovaj clanak na vrhu vjerujem je totalna bezvezarija. Malo razonode za nedjeljno prijepodne. Kaže da ce biti lošije kvalitete?!? Samo mi još fale kopije Dnevnikovih izdanja!
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao... |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/07/2005 : 12:25:07
|
Bla, bla, bla 
P.S: Zaboravio si na bosansku verziju! 
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Lopov
New Member

Croatia
106 Posts
Member since 10/06/2004 |
|
Kant
Average Member

Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 17/07/2005 : 12:46:42
|
hehe,mozda je i to razlog tako velike poplave specijalaca i ostalih stripova na nase kioske :)
iako se najvjerojatnije radi o necijoj bujnoj masti :)
eduarde,ako ludens do nove godine izdaje stripove, zasto bi onda tek sada zapocinjao s izdavanjem marka i bleka?? da izda 3 broja?!?
hmm...
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7338 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 17/07/2005 : 13:38:43
|
quote: Originally posted by Lopov
... Bernardov ljubomorni susjed kupio max ADSL za jednu kunu i sad sere...

a i ti si ovdje inkognito   
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/07/2005 : 13:42:14
|
>>zasad neimenovana kuca u suradnji direktno sa bonelijem kojem je zasigurno dojadilo raditi sa malim firmicama koje ne ostvaruju nikakve tiraže
Zar prava za Bonellijeve stripove za citav svijet (izuzev Italije) ne drzi SAF iz Celja, a ne Sergio Bonelli Editore? Zasto bi se Bonelli uopce zamarao kakva je izdavacka politika njegovih stripova na jebenom Balkanu? Vjerojatno je svjestan da su ti stipovi ovdje popularni, ali Italija je njegovo glavno trziste, pa je zato prava za inozemstvo prodao Rustemagicu. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Lopov
New Member

Croatia
106 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 17/07/2005 : 13:50:47
|
quote: Originally posted by alanmaras
quote: Originally posted by Lopov
... Bernardov ljubomorni susjed kupio max ADSL za jednu kunu i sad sere...

a i ti si ovdje inkognito   
psssst! 
 |
 |
|
pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
|
Topic  |