Author |
Topic |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 23/07/2005 : 01:16:03
|
tjah..od tog silnog hypea ochekivao sam puno vishe ali ja kao provereni mrzach svord end sorserija nisam ni mogao ochekivati da tje me konan horsov preterano putji. prochitao sam prvih desetak i jedine epizode koje sam sa uzivanjem chitao su bash naslovna(koja bi trebalo ustvari samo da bude reinerpretacija originalne hauardove priche) i ona sa mladoshtjju konanovom(raised by the wolfs se zvashe ili ja to neshto tripujem skrhan umorom?) sa odlichnim greg ruthom na crtezu. posle toga sam izgubio volju i nastavio da se davim u ostatku usa meinstrima(danas sam u powers V2 fazonu - bolje od V1, shto i nije neka preporuka ali zato pristojan krimi koji bi chak i chika zvelesu starom noir vuku trebalo da se svidi(malko bar:))...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 23/07/2005 : 15:43:51
|
sta se tice ovog novog konana bio sam jako skeptican i nisam mislio da ista valja.citanje trejda je krenulo ispocetka s nekom mukom,ali kad se pocela prica razvijati,nisam mogao prestati citati. bio sam u uvjerenju da je samo marvelov conan,pravi conan, a sve ostalo plagijati :) jedva cekam sljedeci trejd
_________________________ Fire walks with ME!! _________________________ |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 25/07/2005 : 18:40:58
|
pa po logici bi trebali izédati bar do broja 100 jer onda zavrsava belit saga koju su poceli u 8 ili 9 trejdu a ako ne to onda znaci da moram nabacvljati svescice.ako budu reprintali kong conana i savage sword jos bolje;manje love jer ih vec imam.
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 26/07/2005 : 08:24:25
|
quote: Originally posted by jgoran5
pa po logici bi trebali izédati bar do broja 100 jer onda zavrsava belit saga koju su poceli u 8 ili 9 trejdu a ako ne to onda znaci da moram nabacvljati svescice.ako budu reprintali kong conana i savage sword jos bolje;manje love jer ih vec imam.
------------- carpe diem... -------------
nece oni u potpunosti prestati s izdavanjem conana the barbarina, nego samo ga privremeno obustaviti, te bi danas sutra eventualno opet mogao krenuti, bilo je nekih naznaka iz odgovora pismima citatelja da bi moglo izaci stotinjak brojeva (do kraja belit sage valjda)...
kasnije cu pogledati za link gdje se o tome govori...
_________________________ Fire walks with ME!! _________________________ |
|
|
|
Topic |
|