Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 29/07/2005 : 20:52:12
|
quote: Originally posted by forsaken demon
Eh, dusmane da si bio jedini . ali nash dechak je sad odrastao, mind you...
e da, nikola, spremio sam ti i DRUGU I TRETJU sezonu buffy pa mozesh dotji to da preuzmesh
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
|
marko2424
Starting Member
8 Posts
Member since 28/07/2005 |
Posted - 30/07/2005 : 20:46:05
|
HVALA PUNO!!! Svidja mi se kako su napravili strip. i jako je dobro skeniran. Samo je jako jako kratak. samo 22 strane? kako je to moguce? Da li je izasao i drugi broj?
Da li mi mozete reci kakvi se stripovi mogu nabaviti u prodavaonama stripova u zagrebu? strani kao Angel? ima li i starih brojeva? Nikad nisam bio u njima.
hvala |
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 30/07/2005 : 22:31:07
|
quote: Originally posted by marko2424
HVALA PUNO!!! Svidja mi se kako su napravili strip. i jako je dobro skeniran. Samo je jako jako kratak. samo 22 strane? kako je to moguce? Da li je izasao i drugi broj?
Da li mi mozete reci kakvi se stripovi mogu nabaviti u prodavaonama stripova u zagrebu? strani kao Angel? ima li i starih brojeva? Nikad nisam bio u njima.
hvala
Najbolje ti je da pogledas site od ovog ducana http://www.morecomics.hr/ pa sam vidis sto ti se svidja. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 30/07/2005 : 23:23:26
|
quote: Originally posted by marko2424
jes. pre dve sedmice ako me pamtjenje sluzi. Curse je mini serija od 5 sveski tako da tjesh celokupnu zaokruzenu prichu dobiti tek za jedno tri meseca. 22 strane je neki prosek za mesechnu USA svesku tako da nemoj da te chudi kratkotja:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/07/2005 : 23:25:25
|
dje s', bre, bdekaro, kucho stara chachanska??? s'a ima? dodjem li ja tebi neke shushke? vidimo se ovijeh dana.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 30/07/2005 : 23:28:04
|
...i poteche suzica na licu ochvrslom ratniku duboko ganutom ovako iskrenim ispadom... moze lutko ju nou ver ju ken fajnd mi!
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 31/07/2005 : 09:06:49
|
quote: Originally posted by marko2424 Da li mi mozete reci kakvi se stripovi mogu nabaviti u prodavaonama stripova u zagrebu? strani kao Angel? ima li i starih brojeva? Nikad nisam bio u njima.
Osim u More comic shopu koji je naveo Kant, veoma teshko cesh naci novih americhkih stripova bilo gde drugo. Nazhalost chini mi se da to MC vishe nego dobro koristi sa njihovim cenama . Anyway, chudi me shto Dekara josh nije spomenuo dragog nam gospodina Pajtaka, sa adresom na http://www.logossun.com/ , koji mozhe da nabavi(i redovno i nabavlja) nove stripove. Tebe interesuje strana 'katalozi', pa onda skini ili 'predbiljezbe' ili 'prodajni katalog' i tu cesh naci ostale podatke. On je po mom skromnom mishljenju odlichan, gotovo sam siguran da mozhe da ti iskopa te Angele, naravno po povoljnim cenama... |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 31/07/2005 : 13:37:51
|
quote: Originally posted by forsaken demon On je po mom skromnom mishljenju odlichan, gotovo sam siguran da mozhe da ti iskopa te Angele, naravno po povoljnim cenama...
naravno prvo tjesh sachekati da ih MENI nabavi poshto sam ih i prvi trazio:))) bio sam malo skeptichan na shta tje to lichiti pa sam odluchio da sachekam i uverim se vredi li ta 4$$$. ispostavilo se da vredi...i vishe...obzirom da je vetj svuda sold aut i na ebayu verovatno na 15+$$$:((( ...mrzim kad mi se to desi...
|
|
Topic |
|