Imao sam kolekciju od prvih 50 brojeva, ali nisam ih citao. Treba procitati strip pa tek onda donjesti konacni sud. Kazem, po crtezu mi je odlican, tematski takoder...
"BUT NOBODY KNOWS WHAT’S GONNA HAPPEN TOMORROW, WE TRY NOT TO SHOW HOW FRIGHTENED WE ARE..."
Ima jos dosta toga sto bi bilo lijepo procitati, u prvom redu mislim na gigante koji su prvoklasna poslastica. Posebno naglasak na Nathan Never gigante;)
"BUT NOBODY KNOWS WHAT’S GONNA HAPPEN TOMORROW, WE TRY NOT TO SHOW HOW FRIGHTENED WE ARE..."
Ma ne, imam gomilu toga neprocitanog... uzeo sam tek sad citati Martija od Vaninija i od SD, Vaninijeve sam procitao i dosam sam do desetog broja od SD, i kako sam vec rekao za dugacke dijaloge, oni su kod Martija obavezni deo za uzivanje, pa "gustiram" svaki strip maksimalno, citam samo po jedan strip dnevno (eventualno dva kod dvodelnih prica kojih ima dosta kod Martija).
Ja sam, na zalost, u najvecem poslu, sav odmor mi je bio tih desetak dana na moru. No, i dva stripa mi je ponekad previse, jer umem ja to "cediti" i celih tri sata, samo kad "zurim" procitam celu dvodelnu pricu za dva sata, pa ih zato uzimam obicno pred spavanje.
ja citam,ali samo po noci kad radim,preko dana ne mogu jer imam posla preko glave...ali mi nije gust citati na poslu,vec doma na trosjedu i uz to moliti boga da sam sam kod kuce,da nema moje male blizu
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! HAJDUK SUPERPRVAK 2005!
Napoleon je radio sedam stvari istovremeno... sta je jedan forum i citanje stripova za nas kad citas ocima a kucas prstima... mozemo mi jos sto-sta raditi istovremeno
Ja sam bio oduševljen njime (to se može videti na osnovu mojih ranijih postova na ovom forumu), dok nisam procitao prvih deset zaredom. Mnoooogo se ponavljaju zapleti.
Ali Luca Rossi jezivo dobro crta, a ni Mayo nije daleko.