forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zna li tko koji ce Zagor......
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 08/08/2005 : 11:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Stvarno Star Wars sumnjiv si ti meni tip.Pa sve moš vidit na ovoj stranici kod naslovnica ili na stranici www.sergiobonellieditore.it ako te zanimaju talijanski originali.Ali ti ocito samo nabijaš postove

Ne nabijam ih, mene ja zanimao cjelokupan popis koji sam dobio,
informacije koje ce mi posluziti kada kupujem ili nabavljam stripove, te te koji ce sve novi stripovi doci na kioske.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/08/2005 : 23:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa lepo sam ti napisao da SVE, BAS APSOLUTNO SVE imas na www.stripovi.com
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 09/08/2005 : 11:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa lepo sam ti napisao da SVE, BAS APSOLUTNO SVE imas na www.stripovi.com

I ja sam ti na tome zahvalan.
Draze mi je mi netko kao ti ili Obi Wan objasni nesto nego kada se mucim tražeci po pretrazivanju neke popise ili informacije.
Slazes li se?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 09/08/2005 : 15:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa, mnogo bi brze sve to sam pronasao, jer je sve sistematski uradjeno, a dobio bi i mnogo kompletnije informacije. Ja sam ti odgovorio onoliko koliko sam znao i koliko sam imao snage, ali sam se onda malo zamorio od previse pitanja pa sam te uputio tamo gde to sve imas mnogo bolje obradjeno...
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 09/08/2005 : 15:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa, mnogo bi brze sve to sam pronasao, jer je sve sistematski uradjeno, a dobio bi i mnogo kompletnije informacije. Ja sam ti odgovorio onoliko koliko sam znao i koliko sam imao snage, ali sam se onda malo zamorio od previse pitanja pa sam te uputio tamo gde to sve imas mnogo bolje obradjeno...

Da, naravno. Slazem se da sam ti postavio mnogo pitanja i ne cudim se stro si se zamorio, no mislim da nam je svima bilo bolje rezgovarati ovako nego da uopce na razgovaramo.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7329 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/08/2005 : 20:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Forum i jest za spiku tako da nema ljutnje
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 09/08/2005 : 20:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Forum i jest za spiku tako da nema ljutnje

To mislim i ja.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/08/2005 : 01:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Niko se nije ljutio, samo ste upuceni na link...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000