Author |
Topic |
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 12/08/2005 : 15:44:32
|
Hulk, daj bre covece nemoj nasedati na sitne komentare, pa znas koliko ljudi i kakvih sedi za tastaturom... Uostalom, i u takvom slucaju im se mozes suprotstaviti na milion nacina... |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 13/08/2005 : 11:35:25
|
quote: Originally posted by Hulk
...moze svaki iskompleksirani tip koji se dokopa tastature, zavucen u sigurnost svojeg sobicka, da te napada i provocira do krajnjih granica, nazivajuci te lazovom i nepismenom budalom, bez adekvatnih posledica zbog nanesenih uvreda. No kao sto se kaze mali je ovo svet ...
ahmmm... jel se ovo 'bez adekvatnih posljedica' odnosilo na fizicku likvidaciju? a ono o 'malom svijetu' je trebalo znaciti 'prije ili kasnije uhvatit cu te ja za grkljan'?
no, no, Hulk, nemoj nam pozelenjeti i hipertrofirati... :-) |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 13/08/2005 : 17:42:35
|
Hulk ti je rekao koliko stripova ima.Sve police u njegovom stanu su zauzeli stripovi koji su u foliji.Sacuvani su kao da su novi.One je veliki perfekcionista.Ja ne smem da uzmem strip sam da ga listam,vec on mora da bude tu pored mene da me upozori u slucaju da ne otvorim strip previse zbog lepka.Stripovi koji su stariji od mene i tebe zajedno izgledaju ocuvanije od nekih novih. Ja sam licno video te stripove i stvarno je impresivno.A Hulk je perfekcionista i kada pise scenarija.
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by zosko
nisam dostojan. nisam dostojan. koja cast. dobro, odsad cu te zvati bog. boze: jesi li siguran da imas bas 5224 raznih stripova? da nije mozda 5225 ili 5223? de ti to prebroji malo bolje.
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 13/08/2005 : 17:55:24
|
Priznajem,preterao sam kad sam rekao da su Burattini i Boselli malo dete za Hulka.To sam rekao u zanosu. Hocu da kazem,nisam"king"kao sto neki ljudi ovde kazu.Samo kazem da svi koji su videli crtez do sad (kompletne 94 table)su komentarisali da dosta lici na Ferrijev crtez i da je cak precizniji crtez.A meni je to dovoljno.Nista drugo ne trazim.Cak i ako me ne prime,uvek cu moci da se pohvalim crtezima Zagora koji je slican Ferrijevom stilu.Ako su neki ovde u forumu rekli da je moj crtez 100 puta bolji od nekih Bonellijevih crtaca,ja sam zadovoljan.Ali to su najgori Zagorovi crtaci.Ali sam za petama najboljim Zagorovim crtacima. Naravno,ne mislim da je "gotov posao,samo da se pojavimo tamo",kao mislim da je deal is set.Naprotiv.Ali imamo gomilu materijala,ja gomilu tabli solidnog crteza,a scenarista tonu strana scenarija na italijanskom jeziku i uveren sam da imamo neke sanse.
Zeljko Ferri |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 13/08/2005 : 23:59:31
|
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Vrlo rado bi sad postavio istusirane table da malo smirim situaciju haha!
Zeljko Ferri
Ma, ništa se ne brini. Ovakve žešce rasprave i izazivanja su hobi vecine clanova na forumu. I meni je bilo cudno, ali covjek se privikne da se ne pali lako i da iskulira svašta. Što se tice vašeg pokušaja da postanete dio Zagor povijesti - samo hrabro i drsko naprijed. Ni slucajno ne slušajte kritike u smislu: ma ima tamo boljih i baš ce vas uzeti, a niste Talijani. Ljudi ce uvijek reci da se nešto ne može uciniti. Vi dajte sve od sebe - šansa uvijek postoji. Ako ne uspijete sada, uvijek postoji sljedeci i sljedeci put. Navijam za vas...
>>> I hope the party in my head never stops <<< |
|
|
Hulk
Starting Member
Serbia
96 Posts
Member since 04/02/2003 |
Posted - 14/08/2005 : 00:34:31
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Obi-wan
Ma, ništa se ne brini. Ovakve žešce rasprave i izazivanja su hobi vecine clanova na forumu. I meni je bilo cudno, ali covjek se privikne da se ne pali lako i da iskulira svašta. Što se tice vašeg pokušaja da postanete dio Zagor povijesti - samo hrabro i drsko naprijed. Ni slucajno ne slušajte kritike u smislu: ma ima tamo boljih i baš ce vas uzeti, a niste Talijani. Ljudi ce uvijek reci da se nešto ne može uciniti. Vi dajte sve od sebe - šansa uvijek postoji. Ako ne uspijete sada, uvijek postoji sljedeci i sljedeci put. Navijam za vas... --------------------------------------------------------------------------------
Hvala |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/08/2005 : 00:58:43
|
Baš stvarno,što se palite na provokacije? Samo samouvereno napred,ukoliko znate da imate kvaliteta,pokažite to. O.k.,to ce vecini ljudi da izgleda kao da se malo pravite važni,ali nije strašno,preživecete.Baš bi bilo fino da uspete, pa da podelite neke besplatne brojeve ovima što su vas podržavali ;-)))) Još jednom,puno srece, i kada putujete uopšte?
op cvrc gevenzi zajn |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/08/2005 : 01:22:23
|
ja imam jedno pitanje: oni "russel drawings" su isto od tebe? Razlika u stilu u odnosu na ostale je velika,a inace mi se baš svidja..
op cvrc gevenzi zajn |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Hulk
Starting Member
Serbia
96 Posts
Member since 04/02/2003 |
Posted - 14/08/2005 : 08:49:23
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by ---dp---
Dobro kaze I like girls... dok ste se ovde raspravljali o glupostima, za to vreme ste moglli istusirati koju tablu... -------------------------------------------------------------------------------- Veceras idem kod Zeljka po istusirane strane. Trebao je zavrsiti 54. stranu, ali posto su crtaci mnogo lenji (dosada sam saradjivao sa cetvoricom i svi su isti) videcemo koliko ce ih stvarno biti.
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 15/08/2005 : 18:14:45
|
Obi-wan hvala!!
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Vrlo rado bi sad postavio istusirane table da malo smirim situaciju haha!
Zeljko Ferri
Ma, ništa se ne brini. Ovakve žešce rasprave i izazivanja su hobi vecine clanova na forumu. I meni je bilo cudno, ali covjek se privikne da se ne pali lako i da iskulira svašta. Što se tice vašeg pokušaja da postanete dio Zagor povijesti - samo hrabro i drsko naprijed. Ni slucajno ne slušajte kritike u smislu: ma ima tamo boljih i baš ce vas uzeti, a niste Talijani. Ljudi ce uvijek reci da se nešto ne može uciniti. Vi dajte sve od sebe - šansa uvijek postoji. Ako ne uspijete sada, uvijek postoji sljedeci i sljedeci put. Navijam za vas...
>>> I hope the party in my head never stops <<<
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 15/08/2005 : 18:18:23
|
Dragi prijatelji imam lepu novost za vas,a pogotovo za one koji zele da vide moje istusirane table Zagora.
Za 15-tak dana cemo postaviti u Fanzin mojih 11 istusiranih strana sa sve textom.Dogovorili se ja i scenarista.
Eto,cisto da smirim situaciju.
Zato stand by...
Zeljko Ferri |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 15/08/2005 : 18:25:58
|
Da,to sam crtao jos 92-ge godine. Imao sam knjigu o jednom slavnom americkom kauboju-slikaru iz 19-tog veka koji je ziveo sa indijancima i slikao wild-life.Precrtavao sam neke njegove crteze. On je jako dobar!Charles Marion Rusell!!
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by manhunter
ja imam jedno pitanje: oni "russel drawings" su isto od tebe? Razlika u stilu u odnosu na ostale je velika,a inace mi se baš svidja..
op cvrc gevenzi zajn
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 15/08/2005 : 18:27:39
|
Evo sa osmehom ti kazem da ces uskoro u Fanzinu moci videti mojih 11 istusiranih tabli Zagora sa sve textom.
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by makikatalinic
Koliko sam skužio,Željko gotovo ne kristi smileye.Cudno :)!
"Velikodušnost bez premca" www.alanford.co.nr - stranica o AF-u http://www.forums.com/phpbb/ "Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 15/08/2005 : 18:28:41
|
Videces ih uskoro u Fanzinu na ovom sajtu.11 istusiranih tabli sa textom.
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by I like girlz
jel se mogu sada negdje na webu vidjeti te tvoje zagorove table? (konacno)
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 17/10/2005 : 10:56:11
|
Postovani Zagorijanci i ostali stripasi
Moj sajt je sad znatno poboljsan. Nacicete i stare naslovnice ZS i LMS koje sam crtao kad sam bio jaaako malliii...potrazite u My comic book art
A Zagorove table ce biti dodane kad se Hulk i ja vratimo iz italije
Sajt ce svakim danom biti sve bolji... Bice novih slicica i crteza...
Zeljko Ferri
www.zeljkosrdic.com |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 18/10/2005 : 16:51:39
|
Pohvale za sajt.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
|
|
Topic |
|