forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanje??????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 08/08/2005 : 08:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by alen

quote:
Originally posted by wanderer

nek neko proba zamisliti scenu koja bi ga docekala kod kuce od strane zene/zarucnice/cure da se vrati is shopinga sa 2100 stripova

Kowalsky ti je strucnjak za takve stvari, strucno je objasnio mojoj ženi kakav je život sa stripofilom i kako se ona mora ponašati u odredenim situacijama.

znaci kad zagusti na relaciji cura/zarucnica/zena - stripovi, treba zvati covjeka koji vec ima iskustva u pregovorima vezanima za tu tematiku :)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/08/2005 : 23:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa trebalo bi da vec svi imamo iskustva sa time...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/08/2005 : 23:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ova moja je dosta tvrdoglava i voli da je po njenom, ali protiv stripova nema ništa. Cak mi je pomogla u ocjenjivanju. Prvo sam ja ocjenio pa mi je par clanova reklo da sam previše blag. Otada pitam nju za ocjenu jer je stroga i sada je sve u redu.

>>> I hope the party in my head never stops <<<
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 09/08/2005 : 00:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ova moja je dosta tvrdoglava i voli da je po njenom, ali protiv stripova nema ništa. Cak mi je pomogla u ocjenjivanju. Prvo sam ja ocjenio pa mi je par clanova reklo da sam previše blag. Otada pitam nju za ocjenu jer je stroga i sada je sve u redu.

Vidi se tko ima zadnju rijec u ovom braku
Izgleda da to i mene ceka
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 09/08/2005 : 00:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Kod mene je moja rec jedina (po pitanju stripova, naravno)
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 09/08/2005 : 08:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

hehe, iskustva, bolnih mnogo
mojoj curi nikako nije jasno zasto ja i dalje kupujem stripove, imam ih 2 puna ormara... pita sta cu s njima?
sada planiramo poceti zajedno zivjeti i tu nastaju veliki problemi,polako ju vec navikavam na stripove; naucila je vise manje sve junake koje citam, zna sta je glancer, sta netreba kupovati, ali jos uvijek ne zeli poceti citati stripove. kad vidi da donesem kutiju-2 novih stripova, samo koluta ocima
njoj nije jasno kako mogu provesti 3-4 sata u komadu citaju neki strip (trejd)

kako vi drugi koji zivite s boljim polovicama rjesavate te probleme??
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 09/08/2005 : 09:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Moja zena je za svaku pohvalu sto se tice toga. Jedina joj je briga da ne trosim previse novca. Kako trenutno zivimo kod punice stripovi su mi po ormarima kod stare. No, imam njenu podrsku, kada kupimo stan/kucu smijem si napraviti police za svoju kolekciju, moj dugogodisnji san.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 09/08/2005 : 15:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
Originally posted by ---dp---

hehe, iskustva, bolnih mnogo
mojoj curi nikako nije jasno zasto ja i dalje kupujem stripove, imam ih 2 puna ormara... pita sta cu s njima?
sada planiramo poceti zajedno zivjeti i tu nastaju veliki problemi,polako ju vec navikavam na stripove; naucila je vise manje sve junake koje citam, zna sta je glancer, sta netreba kupovati, ali jos uvijek ne zeli poceti citati stripove. kad vidi da donesem kutiju-2 novih stripova, samo koluta ocima
njoj nije jasno kako mogu provesti 3-4 sata u komadu citaju neki strip (trejd)

kako vi drugi koji zivite s boljim polovicama rjesavate te probleme??

Izgleda da zene stripove shvatasju kako konkurenciju... one bi svakako volele kad bi se ti silni sati posvetili njima, a ne citanju tamo nekih "romana"...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/08/2005 : 16:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
[quote]Originally posted by alen

Moja zena je za svaku pohvalu sto se tice toga. Jedina joj je briga da ne trosim previse novca. Kako trenutno zivimo kod punice stripovi su mi po ormarima kod stare. No, imam njenu podrsku, kada kupimo stan/kucu smijem si napraviti police za svoju kolekciju, moj dugogodisnji san.

Petnaestak godina jebeno dobrih Zagora. Tada cu imati 30+7/2+12-44/45*5454/212-2=45 godina. I mali ce mi do tad škole završiti.

Ista nam je matematika.
Pripadnici smo tocno one generacije koja je krajem osamdesetih najviše ludovala za stripovima(posebno Zagorom).
Tada se možda nisu mogli nabaviti svi Zagori ZS i LMS, ali evo 15 godina kasnije docekasmo reprinte.
Proci ce i ovih drugih 15 godina - još brže...

Ono gore sam napisao još ranije,a sada kada ti kažem da je i moja za pohvalu što se tice stripova, da se brine da ne trošim previše,da živimo kad punice, da su mi stripovi po ormarima kod stare i da bih baš volio imati police za stripove...
Koliko podudarnosti, naježio sam se...

Edited by - Obi-wan on 09/08/2005 16:07:58
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000