forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Brad Barron
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 13/08/2005 : 13:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by Damjan

Anyway, Gea me odavno intrigira ali još uvijek se nisam potrudio nabaviti poneki broj. Shame on me. U svakom slucaju, visoko je pozicionirana medu prioritetima za nabavku.

Heh, pošto se meni veoma dopada, znaš da te ceka razocaranje... ;)

--
"Will this fearful Thumping never stop?"

Ima nešto u tome, Ali, baš imam pozitivan osjecaj vezano uz Geu.

Btw, što se tice Brad Barrona, vjerojatno ste procitali moju recenziju, ali da ponovim: epohalno govno. I malo sam rekao.
No, u cijeloj prici pozitivno je što se Bonelli okrece formatu mini serijala.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

Edited by - Damjan on 13/08/2005 13:36:49
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/08/2005 : 23:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by SANdMAN

Ajme meni, sta ja to vidim!
Malo neubicajeno hrabra ocena s tvoje strane Djole za jedan %#@$ ongoing mini-serijal!

Stojim iza toga.

U gomili novih nada koje sam pre nekoliko godina imao (Dampyr, Billy the cat, donekle Sillage), jedino je Gea uspela da zadrži moju pažnju i oduševljenje kada sam nabavio više od par brojeva, a ostali su me gadno razocarali.

Pa, osim Sillage, ali Morvan me nervira na drugim poljima.

--

Da, ni meni bas nisu legli poslednjih par albuma... Plus, ovi ameri mi se penju na k...c sa promenama formata (tri puta do sada za 7 albuma!!!)

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/08/2005 : 12:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sillage? Pa da, no onaj sa neispisivim imenom i teroristima je prilicno dobar. A ovaj poslednji, Q.H.I., osim što je bolno brutalan ne nudi ništa drugo. Kul je to, samo smo navikli na više.

--
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 14/08/2005 : 12:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Djole-kako ide onaj projekt translacije pojedinih djelova sajta (recenzije, biografije) u strane jezike?
macana sam ti vec slao, a Zografa imam vec duže vreme na kompu. Da ti šaljem? kolko se sjecam Markos je rekao da se tebi šalje jer si ti glavni za ovaj projekat.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/08/2005 : 14:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Što se kaže - šteka.

Nit' je bilo previše zainteresovanih, nit' je sa zainteresovanima išlo nekom zadovoljavajucom brzinom. A nit' sam ja posebno dobar koordinator, svako cudo za tri dana.

Enivej, ja mogu da prekontrolišem ono što je stiglo, pa da se to postavi, al' s' obzirom na to da priloga na sajtu ni na "maticnom" jeziku nema cesto (recenzije na stranu), cisto sumnjam da ce prevoda biti cešce - cak naprotiv. Tako da internešnel odeljak ne bi zvrjao prazan - zvrjao sa nekih desetak textova, što na engleskom, što na slovenackom.

Po meni to nije neki napredak, no ako neko misli suprotno...

--
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/08/2005 : 14:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Vidim da double B na ubc ima 36/100 recenziju.

"Somebody raped my tapeworm abortion
Come on motherfuckers and deliver the cow"

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 14/08/2005 : 15:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Što se kaže - šteka.

Nit' je bilo previše zainteresovanih, nit' je sa zainteresovanima išlo nekom zadovoljavajucom brzinom. A nit' sam ja posebno dobar koordinator, svako cudo za tri dana.

Enivej, ja mogu da prekontrolišem ono što je stiglo, pa da se to postavi, al' s' obzirom na to da priloga na sajtu ni na "maticnom" jeziku nema cesto (recenzije na stranu), cisto sumnjam da ce prevoda biti cešce - cak naprotiv. Tako da internešnel odeljak ne bi zvrjao prazan - zvrjao sa nekih desetak textova, što na engleskom, što na slovenackom.

Po meni to nije neki napredak, no ako neko misli suprotno...

--

daj mi javi šta ima do sada i šta je bilo obecano. i što bi po tvome trebalo da se prevede... pa da ja preuzmem dio projekta...
ako želiš naravno
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/08/2005 : 17:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
OK, bum pogledal.

--
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000