Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Blek Stena
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
degman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 22/08/2005 : 17:02:12
|
jel dvica izasla 1. mi je fantastican! trenutno vodeci strip koji izlazi jer mi zadovoljava sve kriterije (aktualan je/prepristupacna cijena/kvalitet uveza/sadrzaj)
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 22/08/2005 : 17:18:02
|
e da je jos i u boji....
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/08/2005 : 14:53:21
|
Hellboy me razocarao totalno,i velika je mogucnost da odustanem od buduce kupnje ovakvog tipa stripa.Ako mi u buducnosti postane napet onda mi ostaju americka izdanja... |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/08/2005 : 16:00:41
|
Iskreno,kvalitet stripa je odlican.Nije stvar u izdavacu vec u samoj izvedbi stripa jer ja osobno nisam naviknut na ovakav crtež i strukturu (32 stranice,od kojih je strip prica 18 stranica). |
|
forsaken demon
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/y.jpg)
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
|
Profesor
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar 2 (120x116).jpg)
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 24/08/2005 : 11:18:05
|
quote: Originally posted by forsaken demon
A ja nigde nemogu da nadjem to izdanje...
Probaj u Beogradu ako naletis.Striparnica "Alan Ford(Novi BG)ili "Darkwood"trzni centar kod Zelenog Venca. Inace licno smatram da je OK(da,da bilo bi lepo i u boji*sigh*),ali uz ovakav ritam izlazenja vise bih voleo da je bar duplo obimniji. Iako sam je dvaput procitao vec sam malo pozaboravljao liniju radnje...![](icon_smile_blush.gif) |
|
ana max
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
435 Posts
Member since 21/01/2004 |
|
jurica
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 24/08/2005 : 11:54:09
|
je li Dave Sim ili netko drugi rekao da ne kuzi ljude koji kupuju njegove stripove broj po broj umjesto da cekaju da izadje trejd?
glede Hellboya to je malo tricky... kad bi svi cekali da izadju svi brojevi kako bi kupili kompletnu pricu, izdanje bi prdnulo u fenjer, a opet - vidi gore. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|