forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 HC stripovi uz "Panoramu"! Prvi za 1 Euro!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/08/2005 : 12:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Slicnu stvar radi njemacki BILD i izdaje 12 stripova svaki tjedan po jedan.
Ima i dobrih naslova, dakako sve u boji i kosta 4.95 eura.
BILD COMICS
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/08/2005 : 12:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

BILD COMICS

Ovo tek sada pišeš?

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 24/08/2005 : 12:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
a jel ima kakva informacija,glasina da koje novine kod nas pocele objavljivati??

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/08/2005 : 13:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>a jel ima kakva informacija,glasina da koje novine kod nas pocele
>objavljivati??

E, kako me prsti svrbe da sad slazzem nessto masno ...

>Fire walks with ME!!

Hm, citat iz Lyncha je bio, ako se na varam, "Fire, walk with me." A mozzda nisi na to mislio.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 24/08/2005 : 14:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by Vid

Jel ovaj strip u boji Zagorova odiseja ? Nikad nisam cuo, da bi se ta strip pominjao kao jedan od onih koji su u boji. Jel to nešto novo obojano?

Da, to je ta epizoda.

Mislim da je vec izašao u boji kao "Cartonato". Možda griješim. Zole?
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 24/08/2005 : 15:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Ne grijesis. Ista prica, iste boje iz 1981.

Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 24/08/2005 : 15:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Morat cu skoknuti do Trsta onda.
PS: Da ne citam sve ponovo: Kada bi trebao izaci prvi broj???

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/08/2005 : 15:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Mrzim mrznju!

Onda moraš da uzmeš Jerryja za mene!!!!!!

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 24/08/2005 : 15:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Mrzim mrznju!

He, he! Ne brini necu kupiti samo jednoga:))
Jel imas mozda dupli Maxi broj 1? Nikako da ga nabavim.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 24/08/2005 : 15:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>a jel ima kakva informacija,glasina da koje novine kod nas pocele
>objavljivati??

E, kako me prsti svrbe da sad slazzem nessto masno ...

a ja se vec poveselio da znas nesto

quote:

>Fire walks with ME!!
Hm, citat iz Lyncha je bio, ako se na varam, "Fire, walk with me." A mozzda nisi na to mislio.
mcn

mislis na twin peaks.... nisam to tamo pokupio.
i da, tamo je "fire, walk with me", slicno, ali ne i isto, cak je i smisao drugaciji, ako se ne varam, jelda???
ali bitno je da se uvijek pravimo najpametniji,jelda???

Edited by - wanderer on 27/08/2005 20:04:10
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/08/2005 : 16:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

Mrzim mrznju!

He, he! Ne brini necu kupiti samo jednoga:))
Jel imas mozda dupli Maxi broj 1? Nikako da ga nabavim.

Mrzim mrznju!

Nemam. Nabavio sam oba Maxija preko SBE.

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/08/2005 : 16:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Ovo tek sada pišeš?

hc, boja, ~200 stranica svaki, 18x25 cm, komplet u suberu jos 10 eura jeftinije nego pojedinacno, t.j. tuto kompleto 49,99 za svih 12 izdanja
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 24/08/2005 : 19:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
kada ce Dylan?

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/08/2005 : 23:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by wiz

kada ce Dylan?

Piše ti na plakatu. 2.9., 9.9. i 16.9.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/08/2005 : 23:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:

BILD COMICS

Ovo tek sada pišeš?

Mislio sam da znas, ja slucajno naletio na plakate po Münchenu i trk u ducane...
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 25/08/2005 : 00:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
idemo mi to nabaviti :D

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 25/08/2005 : 03:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Mozze, jer im se mozze. Prvi piz zabadava.

Što?! Dobije se uz strip i piz zabadava!

Kupujem onda odmah!

I'll be normal when I'm dead!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/08/2005 : 05:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ovog Zagora imam, naravno, a imam i Marka od "La Republice", a planiram da nabavim jos neke, u prvom redu Teksa, Dilana i, necete verovati, Kapetana Mikija. A ovo sto izlazi po 6 eura, to svakako moram nabaviti SVE.
Thommo, to sto si okacio dve slike malog rendzera, jel to znaci da ga imas duplikat i da ces mi jednog prodati?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/08/2005 : 06:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

BILD COMICS

Ovo tek sada pišeš?

Mislio sam da znas, ja slucajno naletio na plakate po Münchenu i trk u ducane...

Ne živim ja u BRD. Ovdje Bild Zeitung ne možeš kupiti na svim trafikama.

Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 25/08/2005 : 07:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ovog Zagora imam, naravno, a imam i Marka od "La Republice", a planiram da nabavim jos neke, u prvom redu Teksa, Dilana i, necete verovati, Kapetana Mikija. A ovo sto izlazi po 6 eura, to svakako moram nabaviti SVE.
Thommo, to sto si okacio dve slike malog rendzera, jel to znaci da ga imas duplikat i da ces mi jednog prodati?

To je slika jednog te istog broja!

Ne prodajem ga, ali nabavio sam ga u Non Solo Libri, 6 eura, jako dobro stanje. Mislim da se može naci.

A onog Texa u boji isto, dogovorio sam se s Dariom (vlasnikom) da mi javi kad nabavi, nasao mi ga je za 7 eura. Vrlo ugodan tip, cak mailom komunicira i na (lošem) engleskom!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 25/08/2005 : 08:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

quote:
Ovo tek sada pišeš?

hc, boja, ~200 stranica svaki, 18x25 cm, komplet u suberu jos 10 eura jeftinije nego pojedinacno, t.j. tuto kompleto 49,99 za svih 12 izdanja

e, još samo da nije na nemacki

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 25/08/2005 : 10:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo
A onog Texa u boji isto, dogovorio sam se s Dariom (vlasnikom) da mi javi kad nabavi, nasao mi ga je za 7 eura. Vrlo ugodan tip, cak mailom komunicira i na (lošem) engleskom!

Ako mislis na onog Texa u boji - Tex contro Mefisto (Serie oro), ja sam ga nabavio prosli put u Nonsololibri za 3,5 eura

----------------------------------------------------
Usporedni popisi Bonelli stripova:
http://striparna.com/stripofili/corto/
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 25/08/2005 : 11:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Možda sam dao i 6 E, ne znam tocno. Uglavnom zajebo me!

Nema veze, nabavio mi je dobar primjerak, ako si prosao za 3,5 eura good for you.
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 27/08/2005 : 15:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
jel cena 6 eura sa revijom il je 2 eura revija + 6 eura za strip, znaci 8 sve skupa??

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/08/2005 : 07:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bice tih stripova po striparnicama kasnije, i to za manje pare i bez "Panorame"... stampace oni toga mnogo vise nego sto ima kolekcionara u Italiji.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000