forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Rijetki DD i LL
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 16/09/2005 : 16:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
možda i jesu neki brojevi redi, ali se ih dobije ako cekaš i nisi nestrpljiv.
i ja sam mislio da neke necu dobit, ali ide, polako, ali sigurno:)

najteže je dobit onog koji nije bio izdan, ni kod nas ni kod talijana:))

http://freeweb.siol.net/rantoli1/stripi1

Edited by - mister-no on 16/09/2005 16:46:24
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 16/09/2005 : 16:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Sto se tiche Dilana---ja sam ga sakupljao kako klinac sa 8-9 god. i te brojeve sto sam imao mi je matora bacila...Pre 2godine sam opet krenuo da sakupljam i kako da kazem, uvek se nadje ponesto sto mi treba...Mefisto mi je genijalna epizoda, a ovog leta sam nabavio i Smrt,ljubav,smrt i S druge strane smrti...mozda se samo treba obratiti pravim ljudima. Jos jedno opazanje: Svi prodaju onog pirata sa 190strana,4price za 8-9evra, a ja sam ga kupio za 5, ocuvanog za 4+, a kako sto sam rekao po meni Dilan ne vredi preko 5evra, da dam za jedan broj, pa makar bio i pozlacen...sto se tiche pirata po meni je realna cena 5evra/kom., a i za ovo "redje" isto max. po 5evra bi dao...u Srbiji je najlakse doci do Dnevnikovih izdanja s tim sam nacisto, pa je mozda i to olaksavajuca okolnost bila kod mene...

Volim i ja vas...!
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 16/09/2005 : 19:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Mene nervira kod LL ona sranja tipa vidi epizodu 100 A znam da citam 59-tu Sucks

---------------------

I'll make you fameous

Za to je kriv domaci izdavac koji suludo preskace epizode jednog vrlo kvalitetnog i interesantnog stripa.
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 17/09/2005 : 00:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
quote:
Originally posted by Leka

quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Mene nervira kod LL ona sranja tipa vidi epizodu 100 A znam da citam 59-tu Sucks

---------------------

I'll make you fameous

Za to je kriv domaci izdavac koji suludo preskace epizode jednog vrlo kvalitetnog i interesantnog stripa.

Onda uzmeš talijanski original te epizode i vidiš o cemu se radi!

It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back!
Go to Top of Page

apokalips
Average Member

Croatia
632 Posts

Member since 05/09/2005

Posted - 17/09/2005 : 14:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send apokalips a Private Message
mene živcira što ll puno kasni a dd je zanimljiv strip nema što

the end of world is near
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 17/09/2005 : 14:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
DD treba objaviti sve!!!!!!!!!!! Sve talijanske DD + DD gigante + Super Book ediciju u kojoj se objavljuju izvanserijske epizode! DAAAAJTE NAM SVE-SVE-SVE!!!

Edited by - Betty Page on 17/09/2005 14:54:32
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000