Author |
Topic |
vice
stripovi.com suradnik
7316 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 10/09/2005 : 23:06:23
|
Eh,da- nije Kraizer nego Kraus a Kraizer je pukovnik utvrde Bravery koji je bija u savezu sa Hellingenom u trecem susretu-bija san i ja malo zabuca
I feel like somebody put something in my drink |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 10/09/2005 : 23:13:45
|
quote: Originally posted by vice
Eh,da- nije Kraizer nego Kraus a Kraizer je pukovnik utvrde Bravery koji je bija u savezu sa Hellingenom u trecem susretu-bija san i ja malo zabuca
I feel like somebody put something in my drink
sry!! ko radi taj i grijesi!! jbg jako sam umoran i pospan tako da mi se malo mjesaju likovi!! ma ja sam se najvise prepao kada ciko puca na zagora u divovi dobra i zla!! na toj stranici ga upuca ko u filmovima!! mislio sam da sam pijan!!! ciko da ubije zagora...
ZAGOR PRICA... |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7316 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 10/09/2005 : 23:21:25
|
Sicate li se možda generala Dubrovskog iz SD 53 "Posljednja zasjeda" koji je gradija utvrdu na mistu na kojem su tribali proc bizoni i Zagor ga je pokuša odgovorit al ta tvrdoglava,pokvarena i okrutna mrcina to nije dopustila vec je Zagora uvatila i naredila vojnicima da ga objese.baš se tocno sican scene u kojoj je Zagoru omca oko vrata i onaj njegov hladan pogled i njegov govor-tad san se stvarno boja za Zagorovu buducnost i mislija san da je to kraj(ima san samo 9 godina) kad je stvar spasija niko drugi nego Chico sa onin topon i tad me se stvarno dojmija. Tu je Zagor bija stvarno blizu smrti pa san mislija da se triba spomenit u ovon topicu.
I feel like somebody put something in my drink |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 11/09/2005 : 02:51:14
|
Dosta je Zagor batina dobio i to na posteni nacin. Sjetite se Eskima Zagor je bio bespomocan, (dobro covjek je imao neprobojnu kozu , ali ipak. Zatim kao sto je vec Obi-Wan rekao, Alkemicar ga je polomio, tako da je Zagor "morao" pucati u nenaoruzanog protivnika (dobro iako su Alkemicaru same "ruke" oruzje ) Zatim onaj indijanac-razbojnik Posjeceno Lice (iz ZS 773). Zagor ga je pobijedio na trik slican triku protiv Eskima. Zatim Supermike. Istukao je Zagora i to 3 puta zaredom prije konacnog sukoba u sedam rundi. Hmm, mislim da ga je dobro isprebijao i i Jednooki Jack u zadnjem susretu (ZS 705). Ima ih jos nekoliko kao sto ste napisali general Kraus, Big George itd. Tako da ne bi rekao da je Zagor prikazan kao apsolutno najjaci lik u svojem stripu. Ponekad se koristi lukavstvom da pobijedi,a ponekad ga spasi neki prijatelj. To mi je kao klincu bila i jedna drazi citanja Zagora, puno maste i nikad se ne zna kad ce pokupii batine.
There is a way that seems right to a man, but in the end it leads to death. |
|
|
zagorovac
Junior Member
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 11/09/2005 : 10:13:45
|
quote: Originally posted by nedim
a nastavak!?! zaszo njega nisi skenirao i postavio???
ZAGOR PRICA...
Evo sledece stranice.Posle je htio BIG DZORDZ ubiti Zagora kopljem ali ga je spasio onaj drugi tip zarivsi mu noza u leda. |
|
|
apokalips
Average Member
Croatia
632 Posts
Member since 05/09/2005 |
Posted - 11/09/2005 : 10:39:26
|
mnogo puta je zagor dobio batina ali uvijek ih sljedeci put pobijedi.ne sjecam se baš nijedne epizode gdje je zagor isprijebivan na mrtvo
the end of world is near |
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
|
Topic |
|