Author |
Topic |
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 04/09/2005 : 19:07:39
|
Doista izvrsna epizoda.Kao prvo lokacija radnje je malo neobicnija-mali gradic u kojem se ljudi bave samo obradom polja žita-to im je život.I kad dode do velikog požara koji spali sve usjeve,druid se pobrine da zemlja opet bude plodna.No to zahtjeva žrtve,ljudske žrtve.Al sve je to dio jednog velikog keltskog obreda koji se odvija svakih...Ne bi tija prepricavat radnju da ne pokvarin nekome citanje al uglavnom Ruju se scenaristicki dosta iskaza i posebno mi se svidilo šta je na pocetku Dylan zatvoren u podrumu neke obitelji i nemamo pojma šta se dogada pa se to dozna kroz pricu Dylana i kcerke glave te obitelji(i ta se ofkors zapali za Dylana).Rasplet je neocekivan jer sve do zadnjeg ne zna se ko je iza svega-tko je na celu urote u ispunjenju drevnog obreda. Može neko pljuvat po Ruju ali on je za mene majstor i još jednom je dokaza svoj talent.
I feel like somebody put something in my drink
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
|
Acko
Starting Member
Belize
48 Posts
Member since 17/10/2004 |
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 04/09/2005 : 20:39:25
|
pa što je to izašlo? ipak, nekako ne vjerujem da je Ruju majstor i teško da ce to biti izvrsna epizoda. Ali, ko zna, možda se varam. Zadovoljan budem ako bude citljivo, dakle standard (zanimljivje od Rodenih ubojica i Superosjetilnih supersudaraca).
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/09/2005 : 21:41:23
|
Da su u pitanju polja kukuruza, rekao bih da je to neka verzija Djece kukuruza...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 04/09/2005 : 22:30:11
|
Unoštit ce te mi strip i prije nego ga procitam!
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/09/2005 : 00:05:54
|
nisam ga još procitao, cekam da izade kod nas, ali mislim da je ovo ipak nešto bolji ruju nego kako smo ga navikli citati, a i naslovnica je odlicna. dakle, moje neko predmišljenje je da se radi o dobroj epizodi, barem kad je ruju u pitanju. |
Edited by - I like girlz on 05/09/2005 00:06:28 |
|
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 05/09/2005 : 13:09:25
|
quote: Originally posted by I like girlz
nisam ga još procitao, cekam da izade kod nas, ali mislim da je ovo ipak nešto bolji ruju nego kako smo ga navikli citati, a i naslovnica je odlicna. dakle, moje neko predmišljenje je da se radi o dobroj epizodi, barem kad je ruju u pitanju.
Mozda je naslovnica dobra, ali je ovaj broj i dalje jedan od najlosije ocenjenih DD i od strane publike i od strane kriticara u Italiji
I posle Tita, Tito! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 05/09/2005 : 15:28:44
|
Mozda je naslovnica dobra, ali je ovaj broj i dalje jedan od najlosije ocenjenih DD i od strane publike i od strane kriticara u Italiji
al, ipak je novi Dylan što mi je sasvim dovoljno za ugodan dan |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 05/09/2005 : 17:00:36
|
Osrednje.Prekratko i predvidljivo.Treba procitati zbog Freghierija koji je opet super obavio svoj posao i izvukao maksimum iz ovog slabašnog scenarija koji je mogao biti solidna krimi prica a ispao je besmislica. |
|
|
apokalips
Average Member
Croatia
632 Posts
Member since 05/09/2005 |
|
apokalips
Average Member
Croatia
632 Posts
|
apokalips
Average Member
Croatia
632 Posts
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 05/09/2005 : 19:08:14
|
quote: Originally posted by vice
Doista izvrsna epizoda.Kao prvo lokacija radnje je malo neobicnija-mali gradic u kojem se ljudi bave samo obradom polja žita-to im je život.I kad dode do velikog požara koji spali sve usjeve,druid se pobrine da zemlja opet bude plodna.No to zahtjeva žrtve,ljudske žrtve.Al sve je to dio jednog velikog keltskog obreda koji se odvija svakih...Ne bi tija prepricavat radnju da ne pokvarin nekome citanje al uglavnom Ruju se scenaristicki dosta iskaza i posebno mi se svidilo šta je na pocetku Dylan zatvoren u podrumu neke obitelji i nemamo pojma šta se dogada pa se to dozna kroz pricu Dylana i kcerke glave te obitelji(i ta se ofkors zapali za Dylana).Rasplet je neocekivan jer sve do zadnjeg ne zna se ko je iza svega-tko je na celu urote u ispunjenju drevnog obreda. Može neko pljuvat po Ruju ali on je za mene majstor i još jednom je dokaza svoj talent.
Jos nisam procitao.
The Force is in my hands.... |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/09/2005 : 20:05:03
|
procitao mogu reci: zadovoljan sam
dakle, jedna poluslaba epizoda, citljiva do samog raspleta koji je (kao i uvijek kod Rujua) totalno bezvezan jer je nezanimljiv plus je, što mi se, neuobicajeno, jako svidio Freghieri eto, ipak bolje od prethodna dva broja (meni)
svi koji ocekuju od DD prenesena znacenja i duboke misli - necete doci na svoje, znaci, izbjegavajte Druida
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 05/09/2005 : 20:26:04
|
quote: Originally posted by Star Wars
Jos nisam procitao.
The Force is in my hands....
Ni ja!
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/09/2005 : 20:28:15
|
quote: Originally posted by nenno
al, ipak je novi Dylan što mi je sasvim dovoljno za ugodan dan
eh, sad ispade da sam ja ovo gore napisao, a nisam |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/09/2005 : 20:33:57
|
Veselim se "Osmijehu mracne dame", nakon podužeg vremena Sclavijeva epizoda (iako to naravno ne garantira uspješnu prica) ali baš mi Tiziano nedostaje u zadnje vrijeme... a crta Mari.
you candy perfume girl |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 06/09/2005 : 17:55:38
|
Osrednja epizoda,ali bolja od prethodnih...Daleko! Ocekivao sam vrlo lošu epizodu i možda i to ima tolikoga utjecaja... Ali Freghieri me opet oduševljava.Covjek jednostavno zna.Scena pred sam rasplet kada se otkriva ubojica je izvanredno napravljen. Dakle,epizoda bez misticnosti a opet na rubu dobre krimi-price. Isplati se procitati... |
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 06/09/2005 : 17:57:19
|
quote: Originally posted by TORQUE
quote: Originally posted by Star Wars
Jos nisam procitao.
The Force is in my hands....
Ni ja!
It's going to be blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back!
E pa onda ima da je procitas.
The Force is in my hands.... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/09/2005 : 22:49:05
|
Pa strip je relativno dobar i malo odudara od standardnih Rujuovih urbanih prica sa slash/krimi tematikom. Stinky je u pravu, svakako je bolje od nekolicine prijašnjih Rujuovih slabašnih pricica. Doduše, likovi su malo predvidljivi pa je lako predvidjeti što ce im biti sljedece za uraditi. Svi znamo da hillbillies rade svi za jednoga jedan za sve... Lici li i vama onaj Marlon Ashby Marlonu Brandu u poodmaklim godinama?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 08/09/2005 : 09:44:30
|
quote: Originally posted by Pavel
Osrednje.Prekratko i predvidljivo.Treba procitati zbog Freghierija koji je opet super obavio svoj posao i izvukao maksimum iz ovog slabašnog scenarija koji je mogao biti solidna krimi prica a ispao je besmislica.
jucer sam ga procitao, i nisam bas bio nesto previse odusevljen, scenarist polako gradi pricu, uvodi citaoca u pricu, da bi na kraju nekako rasplet bio prebrzo napravljen kao da mu je ponestalo stranica u morao je smisliti sto kraci rasplet! prosjecna prica, nista posebno. crtez mi nekako bas i nije legao, zato sta ferghieri crta dylana kao nekog feminiziranog muskarca ili kao da malo vuce na gej! a onoga sta tek dolazi u sljedecm broju me malo i strah... MARI nadam se da ce prica biti dobra!
_________________________ Fire walks with ME!! _________________________ |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 08/09/2005 : 16:08:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pa strip je relativno dobar i malo odudara od standardnih Rujuovih urbanih prica sa slash/krimi tematikom. Stinky je u pravu, svakako je bolje od nekolicine prijašnjih Rujuovih slabašnih pricica. Doduše, likovi su malo predvidljivi pa je lako predvidjeti što ce im biti sljedece za uraditi. Svi znamo da hillbillies rade svi za jednoga jedan za sve... Lici li i vama onaj Marlon Ashby Marlonu Brandu u poodmaklim godinama?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Da, odudara od klasicnih urbanih prica sa slash/krimi tematikom jer je ovoga puta rijec o ruralnoj prici sa slash/krimi tematikom. |
|
|
Topic |
|