Author |
Topic |
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 06/09/2005 : 17:49:23
|
Pa ljudi stripoteka vam je izasla jod 1. septembra, a sa novom stripotekom stigao je i novi serijal koji se zove "Otpadnici". Scenaristi su > Francois Capuron i Fred Duval, a crtace je > Fabrice Jarzaguet. Crtez je ok, dok mi je prica malo losija, tj. mene nekako manje/vise podseca na Dzonatana Kartlanda. Mislim ono radnja se desava u toku poslednjih dana gradjanskog rata u Americi i zasniva se na tome da jedna porodica krece u potragu za blagom koje su sakrili juznjaci ili severnjaci, zaboravih vec... I to su jos Torpedo, Joe Bar, Hogar i Titef
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica... |
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Posted - 06/09/2005 : 18:58:35
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Pa ljudi stripoteka vam je izasla jod 1. septembra, a sa novom stripotekom stigao je i novi serijal koji se zove "Otpadnici". Scenaristi su > Francois Capuron i Fred Duval, a crtace je > Fabrice Jarzaguet. Crtez je ok, dok mi je prica malo losija, tj. mene nekako manje/vise podseca na Dzonatana Kartlanda. Mislim ono radnja se desava u toku poslednjih dana gradjanskog rata u Americi i zasniva se na tome da jedna porodica krece u potragu za blagom koje su sakrili juznjaci ili severnjaci, zaboravih vec... I to su jos Torpedo, Joe Bar, Hogar i Titef
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
Sad znam sve.
The Force is in my hands.... |
|
|
tom1979
Junior Member
Croatia
348 Posts
Member since 04/02/2005 |
Posted - 07/09/2005 : 09:58:55
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda Pa ljudi stripoteka vam je izasla jod 1. septembra
Nema je još u Hrvata... Super za novi serijal, ajde da i to vidimo. Meni su zadb+nja dva broja Stripoteke bila OCAJNA. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
tom1979
Junior Member
Croatia
348 Posts